icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
19. sep 2016

@denca2d moja mozu,moj mal noc relativne fajn,len od pol osmej rana vobec nespal...hodinu som ho hondrlala v kociku a nic...teraz mi zaspal konecne...len zas na rukach,takze ma cakaju dve hodky na gauci 😀 😀 😀 no ale hlavne nech sa maly vyspi...tiez sa mu asi dalsie zuby tlacia bo ma aj zvysenu teplotu a je mrchavy a furt vsetko s nervami kuse...

18lula4
19. sep 2016

@jarkajozo drzme si palce- nas tiez zajtra ockuju+beru krv..

18lula4
19. sep 2016

Maminky, idem vam dat typ na vynikajuci obed...kedze nas 2 dni trapila zapcha, tak sme vcera mali na olovrant slivku s jablckom a dnes obed..telacie masko s kalerabom gigant-ten sladky a ovsene vlocky. Pomixovane mnam, mnam. Mne to chutilo 😂bolo to sladucke. Vikuska najskor rozpravala a rozpravala asi ze co to je a potom sa iba zaprasilo za tym. Este ma aj na zajtra 😚

pahu
19. sep 2016

Ahojte 🙂
Oskar ma 5 mesiacov a za prvy zub dostal slnecne okuliare 🙂
A zajtra ockujene, myslite na naaas....

18lula4
20. sep 2016

Ahojte, my sme po ockovani-obkladujeme a krv nam nevzali-lebo mala ma tenke ziljy+sa jedovala tak to este viac zhorsilo. Asi nebude mat rada doktorku. Ocividne si ju zapamatala od prveho ockovania. Posielam vam zoznam co mi teraz dr.dala. Mozno niekomu pomoze. Mna mierne zdrbala ze ked kojom naco uz prikrmujem. No nevadi!to fakt jeden dr.povie tak, druhy onak. Dementi

18lula4
20. sep 2016

Inak msme 6960g a 63cm

pahu
20. sep 2016

@18lula4 dik za prikrmy 🙂 komecne nieco komplexnejsie ;)

18lula4
20. sep 2016

@pahu neboj, mozno aj tebe da doktorka nejaky zoznam, ci? Inak ze aspon 4 dni po ockovani teraz nemame davat nieco nove na jedenie co este nejedla...a moja mala ma po lickach krupicu, tak ze to je z jedla, len uz tazko povedat z coho, tak sa ma dr.pytala ci sme davali petrzlen, zeler. Ja ze ano. No ze zeler jd vysoko alergenny, tak zatial nejest a petrzlen +kalerab tiez nacas vysadit. Potom neviem ako bude papat ten vyvar ked z mrkvy zapeka 😂

vierkal
20. sep 2016

@pahu
@pahu
@pahu pozeram ze aj vy vyzuvate ponozky o dusu xixixixix ja som zvedava co ide robit ked sa ochladi a budeme davat aj topanky lebo tie co mame aj tie da dolu xixixixixi inak mimame dva zuby a ide treti

lenadka
20. sep 2016

@jarkajozo tak ako, zub opravený a očkovanie za vami? Ten ibalgin fakt môžeš, do 4.00 nespať-fúú. Dúfam, že ste to obaja zvládli na 1*.

lenadka
20. sep 2016

@18lula4 aká je drobunká, môj že 71 cm a 8.2 kg 😀 no jo chlapi, baby som mala také bábatinká drobné 😵

lenadka
20. sep 2016

@pahu feši a aké vlásky má, nie ako ten môj plešounik, ale už mu začali hromadne rašiť, vravím, že má plyšovú hlavičku teraz 😀

lenadka
20. sep 2016

@18lula4 ja idem dnes dať slivka,jablko,nektarinka a slivky tam bude 50%, zápchu teda nemá vôbec, kakúcha vždy ráno toľko že až 😀

18lula4
20. sep 2016

@lenadka aj my mame dnes slivku s jablckom. No je to dobre ze kaka, aspon brusko neboli 😉

stanka2612
20. sep 2016

@18lula4 @lenadka my sme mali mrkvicku s cestovinou a vajecnym zltkom 😀

jarkajozo
20. sep 2016

@lenadka ahoj dakujeme ale maly nezaockovany odkladame 3x v noci mi dostal horucky uz kasle aj soplika no naladu ma zatial dobru som zvedava dokedy...boli sme u doktorky tak vraj vyroza co uz no...a ja? Ahhh vytrhnuty zub 😩 tak dufam ze aspon adamkovi jeden narastie ked ja som jeden prisla 😞 to bude uz bolesti mam ahh som u mamky na noc ze bude stavat k malemu no co z toho ked ju seklo no katastrofa u nas teraz 😒

pahu
20. sep 2016

@lenadka ano, je to vlasac, po ockovi ;) rastu mu ako MICKEY mousovi 🙂

pahu
20. sep 2016

@vierkal aj my uz davame topanky, lebo ak nahodou ponozku nevyzuje, strci si nohu aj s nou do ust. Potom ma mokre a studene nohy 🙂

pahu
20. sep 2016

@18lula4 juuuj dakujem za info. Osky ma len 5 mesiacov a tyzden, tak len skusamw zvykat na chute..uz dostal cukinu, zemiak a batat. A tak by jedooool! Dnes ma vsak doktorka upozornila ze len po troskach moze, lebo ked mu dam vela, mozem mu vypestovat alergiu...

A prave sme doma z ockovania, zatial vsetko ok ;)

akdalv333
20. sep 2016

Nas fesak na svadbe... ;) pozdravujeme 👍🏻

nicol_ha
20. sep 2016

Baby pomoc!!! Ake cestoviny davate krpcom? Presne znacku lebo furt len chodim okolo nich a neviem ake mam kupit?

stanka2612
20. sep 2016

@nicol_ha bezvajecne a znacka?netusim...

lenadka
20. sep 2016

@pahu ako vám to sekne 😵 tuší m je na tata 😋

lenadka
20. sep 2016

@stanka2612 ja zatiaľ žiadne až v siedmom mesiaci zaradí m

skarabubu
20. sep 2016

Tak mi už máme 5 zoubků a 6 se nám tlačí.A prisli sme na to že z hrušky nás velmi preháňa a to nám velmi chutnala.A co vaši drobci už hovoria?Moj bleboce mamama a bababa.

lenadka
20. sep 2016

@skarabubu hrušku som ešte nedávala, presne preto, že som sa bála, aby ho a jej bruško nebolelo, mám nachystanu ale ešte je tvrdá a dosť obrovská,tak mu dám len kúsok a zmiešanú napr. z jablkom.

stanka2612
20. sep 2016

@skarabubu wow dobre 👍 moj tiez blaboce vo velkom

pahu
20. sep 2016

@lenadka presne tak. Cely otec 🙂

pahu
20. sep 2016

www.1000dni.sk

Mrknite sa na tuto stranku. Podla mna je super! Dostala sim na nu tip od doktorky...konecne!!!

lenadka
21. sep 2016

@pahu dobrá stránka, dám link aj sestre, ona má prvé a stále stresuje, už zachvíľu bude prikrmovať a má s toho bobky a tam je to ako krásne vysvetlené, dík 🙂