Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Maminky, idem vam dat typ na vynikajuci obed...kedze nas 2 dni trapila zapcha, tak sme vcera mali na olovrant slivku s jablckom a dnes obed..telacie masko s kalerabom gigant-ten sladky a ovsene vlocky. Pomixovane mnam, mnam. Mne to chutilo 😂bolo to sladucke. Vikuska najskor rozpravala a rozpravala asi ze co to je a potom sa iba zaprasilo za tym. Este ma aj na zajtra 😚
Ahojte, my sme po ockovani-obkladujeme a krv nam nevzali-lebo mala ma tenke ziljy+sa jedovala tak to este viac zhorsilo. Asi nebude mat rada doktorku. Ocividne si ju zapamatala od prveho ockovania. Posielam vam zoznam co mi teraz dr.dala. Mozno niekomu pomoze. Mna mierne zdrbala ze ked kojom naco uz prikrmujem. No nevadi!to fakt jeden dr.povie tak, druhy onak. Dementi
Inak msme 6960g a 63cm
@pahu neboj, mozno aj tebe da doktorka nejaky zoznam, ci? Inak ze aspon 4 dni po ockovani teraz nemame davat nieco nove na jedenie co este nejedla...a moja mala ma po lickach krupicu, tak ze to je z jedla, len uz tazko povedat z coho, tak sa ma dr.pytala ci sme davali petrzlen, zeler. Ja ze ano. No ze zeler jd vysoko alergenny, tak zatial nejest a petrzlen +kalerab tiez nacas vysadit. Potom neviem ako bude papat ten vyvar ked z mrkvy zapeka 😂
@lenadka ahoj dakujeme ale maly nezaockovany odkladame 3x v noci mi dostal horucky uz kasle aj soplika no naladu ma zatial dobru som zvedava dokedy...boli sme u doktorky tak vraj vyroza co uz no...a ja? Ahhh vytrhnuty zub 😩 tak dufam ze aspon adamkovi jeden narastie ked ja som jeden prisla 😞 to bude uz bolesti mam ahh som u mamky na noc ze bude stavat k malemu no co z toho ked ju seklo no katastrofa u nas teraz 😒
@18lula4 juuuj dakujem za info. Osky ma len 5 mesiacov a tyzden, tak len skusamw zvykat na chute..uz dostal cukinu, zemiak a batat. A tak by jedooool! Dnes ma vsak doktorka upozornila ze len po troskach moze, lebo ked mu dam vela, mozem mu vypestovat alergiu...
A prave sme doma z ockovania, zatial vsetko ok ;)
Baby pomoc!!! Ake cestoviny davate krpcom? Presne znacku lebo furt len chodim okolo nich a neviem ake mam kupit?
@nicol_ha bezvajecne a znacka?netusim...
@stanka2612 ja zatiaľ žiadne až v siedmom mesiaci zaradí m
Tak mi už máme 5 zoubků a 6 se nám tlačí.A prisli sme na to že z hrušky nás velmi preháňa a to nám velmi chutnala.A co vaši drobci už hovoria?Moj bleboce mamama a bababa.
@skarabubu wow dobre 👍 moj tiez blaboce vo velkom
Mrknite sa na tuto stranku. Podla mna je super! Dostala sim na nu tip od doktorky...konecne!!!

@denca2d moja mozu,moj mal noc relativne fajn,len od pol osmej rana vobec nespal...hodinu som ho hondrlala v kociku a nic...teraz mi zaspal konecne...len zas na rukach,takze ma cakaju dve hodky na gauci 😀 😀 😀 no ale hlavne nech sa maly vyspi...tiez sa mu asi dalsie zuby tlacia bo ma aj zvysenu teplotu a je mrchavy a furt vsetko s nervami kuse...