icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

siska122
21. sep 2016

@18lula4 a uz dlho prikrmujes? Moja je 30.marca narodena a este vobec neprikrmujem... Ale tak sa mi osvedcilo aj pri starsej, zacala som ju prikrmovat az po 6 mesiaci a aj teraz tak planujem. Ale uz teraz vidim, ze bude lepsia pakacka ako bola starsia 😀 A akurat dnes jej chcem dat ochutnat rozok, nech aspon lepok vyskusa, ci ju bruzko z neho nebude boliet... Inak moja doktorka je tiez toho nazoru, ze pokial je dieta kojene, tak az po 6 mesiaci....

18lula4
21. sep 2016

@siska122 moja je 25 marca a prikrmujem od 14.8. Ja som povodne chcela zacat az 1.9.ale starka neuniesla ked sa na nas divala mala ako jeme. Jej to bolo luto tak jej dala. 😁my sme zacali hlavne aj preto ze sme mali kade-co vypestovane. Cukerku, takvicku, zemiacik, kalerab, mrkvu...tak sme jej dali

siska122
21. sep 2016

@18lula4 mna uz tiez lakalo dat, ale nejak som vydrzala a uz do toho 1.10. vydrzim 😀 Ale pravdupovediac, uz sa na to tesim 😀

18lula4
21. sep 2016

@siska122 a ani cajik nedavas?

vierkal
21. sep 2016

@pahu no nas nozicku neda do pusy skusala som mu ale nechcce sa mu , asi tusi ze nozicky idu z ritky a tak smrdia xixixixixixi smejikam

nicol_ha
21. sep 2016

@stanka2612 dakujem 👍🏼

siska122
21. sep 2016

@18lula4 nic nedavam, vsetko ma v mlieku ... ale dnes som jej dala rozok vyskusat 😀 tak strasne jej chutil, ze ked som jej ho zobrala, tak spustila plac 😀 Normalne som sa bala, ze si z neho odkusne ... uz ma 2 zuby ...

usmiata25
22. sep 2016

Zienky poradte aku autosedacku mate vy?Zatial mam malu vo vajicku ale uz jej je mala. Dakujem 😚

stanka2612
22. sep 2016

@usmiata25 my mame Romer King jednu a druhu mame Nania Cosmo Lx Moonlight...ta romer bola drahsia ta druha stala 70 eur cez net ( mame dve auta) Tu lepsiu budem mat v aute ja lebo s nim jazdim castejsie,ta druha lacnejsia bude v muzovom aute,keby nahodou boklo treba (nechcelo by sa nam prehadzovat sedacku z auta do auta 😀 )

nikussska123
22. sep 2016

Mamulky ako papaju vaši drobcekovia prikrmi? Tá moja žabka zo začiatku papala pekne, zeleninku, masko potom ovocie a teraz posledný týždeň čo nám išli zúbky tak nie a nie niečo spapat. Cicik papáme ale prikrm ani za svet :( robím lietadielka somarinky ale nič nepomáha :(

nikussska123
22. sep 2016

A takto sa skerime keď sa ráno zobudime ;) a vôbec nám nevadí že sme boli 6x v noci hore :D

jarkajozo
22. sep 2016

Mamicky maly odmieta mliecko moze to byt tym ze je chory alebo cim? Tuhu stravu zje...je na UM

18lula4
22. sep 2016

@siska122 aj mu uz mame 2. Uplne bez problemov. A aj druhe ockovanie 😊vy ako s ockovanim?

siska122
22. sep 2016

@18lula4 no ona zatial nevie co je prikrm, tak som sa bala toho rozka, lebo nevedela co s nim robit ... ale poriadne pchala do tych ust 😀 Ockovanie v pohode, aspon to druhe, mala tepolotu 37.7, ale neriesila som to, nech sa telicko vysporiada a len jeden vecer mala... To prve bolo horsie, az skoro 3 dni mala teploty...

stanka2612
22. sep 2016

@nikussska123 krasavica 😍 aj moj je po novom hore aj pol noci ako mu zuby idu...uz som na nervy,bo doteraz spal ukazkovo...no co musime vydrzat 😒

stanka2612
22. sep 2016

@jarkajozo ja sice kojim,no tiez mi maly istu dobu odmietal mlieko...neviem,ze preco...Ale u teba to mozno je naozaj tou chorobou...skus mu davat teda aspon vodicku...drzim palce,nech ste skoro fit

jarkajozo
22. sep 2016

@stanka2612 cajik mu robim a ten aspon pije 😊 dakujeme uz neteplotuje tak to uz je lepsie len sa naucil trucovat sa hadze dozadu ked neni po jeho ....ale doma mi uz prepina 😒 ani vonku s nim ani nic

18lula4
22. sep 2016

@stanka2612 kolko uz mate zubajkov?

stanka2612
22. sep 2016

@jarkajozo ak neteplotuje,zajtra skus aspon na 15 minut vybehnut von,ci?

stanka2612
22. sep 2016

@18lula4 Luci,dva spodne a dalsie sa tlacia...skusala som Kamistat,Callgel ale nic moc...dnes som kupila camiliu,tak uvidime

katariso
22. sep 2016

@stanka2612 ktore sa vam tlacia???my mame dva dolne a mam pocit ze dalsie pojdu a zda sa mi ze tiez spodne.....nemali by isť horne ?????

18lula4
22. sep 2016

@stanka2612 jasne, to je tak nachvilu a potom zas to iste ☹ my mame 2 a dalsie sa mi zatial nezda ze by isli..uvidime

stanka2612
23. sep 2016

@katariso tiez sa tlacia dalsie dva dolne,taketam ma hrboly,ze az...a v akom poradi sa maju tlacit,to netusim,mne je to aj jedno,len nech ich uz ma,lebo tierevy uz nezvladam niekedy 😀 😀 😀

katariso
23. sep 2016

@stanka2612 nooo je to na nevydrzanie

vierkal
24. sep 2016

dnes zavaram drobeckovi zeleninovu presnedavecku a moooc aby mal na zimu fajnovu a ak dobry ludia pomozu bude aj domaca presnidavka xixixixixixi len ked si pomyslim to velke mnozstvo zeleniny a jablk cistit uffffffffffffffffffffffff ale stoji to za to, lepsie ako kupovane sajrajty davat dietatu.🙂)

denca2d
24. sep 2016

@vierkal a ako to zavaras?nam sa vsetky zeleninove pokazili😮

pahu
24. sep 2016

@vierkal aj ja som zavarila presnidavky, ale len ovocné. Máme totiž ovocné stromy. A zeleninka sa tiež dá aj bez konzervantov?

akdalv333
24. sep 2016

Ahojte potrebujem radu... uz skoro mesiac papame prikrmy.. maly bol veelky papkac, zjedol vsetko a najradsej aj za vagon. Posledne dva dni zacal vymyslat.. tesi sa ze ide jest, ako ho zacnem krmit, usta aj otvori ale reeev.. myslela som si ze mu to nechuti, alebo ho bolia zuby. Vcera som ho teda prestala krmit a isla nakojit, po kojeni by zjedol aj celu tu misku este.. je mozne ze je len tak hrozne hladny ze ho zacalo stvat ze to ide pomalsie ako mlieko? Zuby este nema ale od zaciatku mu pasirujem a chuti mu, ked je to hustejsie.. uz neviem co skusit, jedine ho najprv kojit a potom prikrm, ale to velmi nechcem, ved mu praskne brusko :( .. dakujem za rady a skusenosti.. pekny den

18lula4
24. sep 2016

@akdalv333 ak nechces prist o mliecko, tak po spravnosti sa najskor koji, potom tak cca pol hodku az tristvrte prikrmuje. Tiez to tak robim a mam to od laktacnej...a mala ma apetiiiit aj za dvoch 🙂

akdalv333
24. sep 2016

@18lula4 no ja mam v plane postupne prejst na prikrmy a uz nekojit, pripadne len obcas kym nebude moct od roka normalne mlieko 🙂 ale asi to tak bude vyhovovat aj jemu dakujem 🙂