Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu ano, mam to priamo od laktacnej 🙂inak ako
@stanka2612 pisala, tvori sa tolko mliecka kolko babo potrebuje, ale ak chces kojit co najdlhsie, tak v tomto poradi 🙂
Supis...a uz viem preco pije Osky v poslednom tyzdni menej...dostala som dnes prvu menstruaciu a vraj ma vtedy mliecko nie dobru prichut. Snad... 🙂
Čo sa týka množstva mliečka a že sa tvorí toľko koľko bábo potrebuje, môže to tak byť v prípade, že bábo je prísavka, môj začal štrajkovať a postupne sa vôbec nechcel prisať, ak aj pil menej a menej a mliečko kleslo a teraz takmer nemám a malý sa prisaje tak 1-2x za deň a niekedy už vôbec nechce. Pritom dcéry som dojčila dlho 15 mes. a 24 mes. Ale pravdu povediac viac ako rok som dojčiť nechcela, no zas ani takto krátko tiež nie, si to stredná dcéra odcucla aj za neho 😀
Ahojte mamicky,,,, ja uz nevladzem Adam je najhorsi ako kedy doteraz bol.... uz aj ja som choraaaaa, vikend ked sme boli sami bol ako anjelik,,, od vcera od 21 cisty horor u nas, tipujem ze cela bytovka nas nenavidi.....on vrieskak, nechcel spat ,ani jest nic.... iba nervacil...o 3sme nakoniec spolocnymi silami kakali,,potom hodinu a pol spal a zase cirkus....ja uz neviem co uz mu hovorim ze "mama uz nevladze ta pojde vratit ,,,on sa smeje a potom zase rev
@lenadka no u nas som zistila ze je problem aky husty je prikrm.. maly ma totiz rad hustejsi a zapekalo ho tak som mu zacala robit redsie a odmieta to jest... tak som skusila ze mu dam zas hustejsi a este ho poriadne dokojim nech sa mu to v brusku zriedi a hustejsi zas papa ako odusu ale zas ho zapieklo :( uz neviemco robit? :( mate niekto skusenost? Kolkokrat denne papaju vasi drobci a ake asi mnozstvo?
@jarkajozo juj krasavec ten Adamko 😍 a on si uz aj sam sedi?sikovnik
@jarkajozo a to zelene je overal?a odkial,prezrad aj my taky chceme
@mnamkacik Joj Peti asi treba len vydrzat,viem co to je,ja si to s Lukaskom zazivam takto pravidelne...ked oni sa inak ako placom este nevedia stazovat ☹ ja tiez niekedy nevladzem ale potom staci jeden usmev a vsetko ma odpustene fesak 🙂 su to proste chlapi...
@stanka2612 dakujeme 🙂 vies co sme dostali no skus pozriet na nete kde predavaju veci znacky GAP ...neviem ci to nieje aj s aliexpreesu 🙂
@akdalv333 moj zatial papa iba obed a ostatne len mliecko nakolko dojcim.no uz ma pol roka tak chcem na veceru skusit zacat davat kasicky
@stanka2612 ja viem ze treba vydrzat,,, len ja chora ,maly tiez a uz si asi ideme aj s chorobou na nervy ,,,,ale to prejde....dnes strasny stisko
@stanka2612 aj my to iste.len obed cez den uz aj chrumky kukuricne no na vecer mi poradila pani z bio obchodu kasicku cistu bez humusu no ale ta mu nechutila)takze ostavame zatial len obedovou polievkou)

@18lula4 takze najskor nakojit? Kurnik, niekto mi tvrdil presny opak a mam pocit ze mam menej mliecka...od zajtra vyskusam naopak. Dakujeeem!!!