icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
24. sep 2016

@18lula4 takze najskor nakojit? Kurnik, niekto mi tvrdil presny opak a mam pocit ze mam menej mliecka...od zajtra vyskusam naopak. Dakujeeem!!!

stanka2612
25. sep 2016

@pahu @18lula4 ja teda najprv prikrm a potom sa aj tak este dotlaci mliekom moj fesak 😀 niekedy az prekvapuje,kolko sa do neho zmesti...a mliecka mam dost stale,minule som si po dlhej dobe musela odsavat...vraj sa mlieko tvori tolko,kolko babatko spotrebuje,podla jeho potrieb

18lula4
25. sep 2016

@pahu ano, mam to priamo od laktacnej 🙂inak ako
@stanka2612 pisala, tvori sa tolko mliecka kolko babo potrebuje, ale ak chces kojit co najdlhsie, tak v tomto poradi 🙂

vierkal
25. sep 2016

@pahu no 67 poharov hotovo o pol desatej vecer som skoncila a caka ma este presnidavka

vierkal
25. sep 2016

@denca2d vsetko dam varit potom to necham odstat zmyxujem znova dam varit a sterilizujem a drzi jak pat penazi nidky sa mi nepokazila

skarabubu
25. sep 2016
denca2d
25. sep 2016

@vierkal takze este raz das prevarit rozmixovane?a kolko sterilizujes prosim ta?musim to skusit..lebo mojej mame vsetky po tyzdni vypenili a ten smrad co bol z toho😀

pahu
25. sep 2016

Supis...a uz viem preco pije Osky v poslednom tyzdni menej...dostala som dnes prvu menstruaciu a vraj ma vtedy mliecko nie dobru prichut. Snad... 🙂

lenadka
26. sep 2016

@katariso aj u nás to tak vyzerá, má dva spodné, prestal slintať na čas a teraz zas slintá ako bernardín a opuchli mu spodné ďasná a v noci sa budieva s plačom-nie na papanie, proste dám dudku potulkám a spí-takže asi zuby 😝

lenadka
26. sep 2016

@akdalv333 môj sa tiež tak hnevá niekedy, mám pocit, že vtedy, keď by už aj chcel ďalšiu lyžičku a ja len naberám 😀

lenadka
26. sep 2016

Čo sa týka množstva mliečka a že sa tvorí toľko koľko bábo potrebuje, môže to tak byť v prípade, že bábo je prísavka, môj začal štrajkovať a postupne sa vôbec nechcel prisať, ak aj pil menej a menej a mliečko kleslo a teraz takmer nemám a malý sa prisaje tak 1-2x za deň a niekedy už vôbec nechce. Pritom dcéry som dojčila dlho 15 mes. a 24 mes. Ale pravdu povediac viac ako rok som dojčiť nechcela, no zas ani takto krátko tiež nie, si to stredná dcéra odcucla aj za neho 😀

jarkajozo
26. sep 2016

Vyparadeny a mozem ist k babke 👶👶🏻 mamka sa ide dat dokopy lebo som ju nakazil pekny den kamarati s kamaratky 😘

18lula4
26. sep 2016

@pahu aj ja, presne vcera, presne na polrocka😂ale mliecko pije stale rovnako😉

mnamkacik
26. sep 2016

Ahojte mamicky,,,, ja uz nevladzem Adam je najhorsi ako kedy doteraz bol.... uz aj ja som choraaaaa, vikend ked sme boli sami bol ako anjelik,,, od vcera od 21 cisty horor u nas, tipujem ze cela bytovka nas nenavidi.....on vrieskak, nechcel spat ,ani jest nic.... iba nervacil...o 3sme nakoniec spolocnymi silami kakali,,potom hodinu a pol spal a zase cirkus....ja uz neviem co uz mu hovorim ze "mama uz nevladze ta pojde vratit ,,,on sa smeje a potom zase rev

jarkajozo
26. sep 2016

@mnamkacik Peti vydrz bude zas dobre 🙂 ja uz ocakavam socialku sak co my sme minuli tyzden vystrajali ahh susedia sa zdravia cez zuby s nami :D no nevysvetlis :D drzkajte sa ty nasi Adomavia darmo cu certi ...

akdalv333
26. sep 2016

@lenadka no u nas som zistila ze je problem aky husty je prikrm.. maly ma totiz rad hustejsi a zapekalo ho tak som mu zacala robit redsie a odmieta to jest... tak som skusila ze mu dam zas hustejsi a este ho poriadne dokojim nech sa mu to v brusku zriedi a hustejsi zas papa ako odusu ale zas ho zapieklo :( uz neviemco robit? :( mate niekto skusenost? Kolkokrat denne papaju vasi drobci a ake asi mnozstvo?

mnamkacik
26. sep 2016

@jarkajozo Dakujem,,,dnes zase prerevany den...ked som ho nasilu nakojila po stojacky,tak po dojedeni sa mi zacal hadzat do narucia,,,,, cert je niekedy ma vytaca do vyvrtky,,a potom urobi toto...a ja cela na makko

mnamkacik
26. sep 2016

@akdalv333 my papame okrem obeda(mixovana zelenina,ovocie,masko) vecer kasa avsak este sa dotlaci mlieckom inak stale mliecko

stanka2612
26. sep 2016

@jarkajozo juj krasavec ten Adamko 😍 a on si uz aj sam sedi?sikovnik

stanka2612
26. sep 2016

@jarkajozo a to zelene je overal?a odkial,prezrad aj my taky chceme

stanka2612
26. sep 2016

@mnamkacik Joj Peti asi treba len vydrzat,viem co to je,ja si to s Lukaskom zazivam takto pravidelne...ked oni sa inak ako placom este nevedia stazovat ☹ ja tiez niekedy nevladzem ale potom staci jeden usmev a vsetko ma odpustene fesak 🙂 su to proste chlapi...

jarkajozo
26. sep 2016

@stanka2612 dakujeme 🙂 vies co sme dostali no skus pozriet na nete kde predavaju veci znacky GAP ...neviem ci to nieje aj s aliexpreesu 🙂

stanka2612
26. sep 2016

@akdalv333 moj zatial papa iba obed a ostatne len mliecko nakolko dojcim.no uz ma pol roka tak chcem na veceru skusit zacat davat kasicky

mnamkacik
26. sep 2016

@stanka2612 ja viem ze treba vydrzat,,, len ja chora ,maly tiez a uz si asi ideme aj s chorobou na nervy ,,,,ale to prejde....dnes strasny stisko

18lula4
26. sep 2016

@akdalv333 my aj 4x. Pred obedom tak 3 piskotky s cajikom, potom obed, olovrant ovocie a medzi tym este dam nieco okostovat( roztek, vianocku, kukuricne chrumky, ...)

ofinna85
26. sep 2016

@stanka2612 aj my to iste.len obed cez den uz aj chrumky kukuricne no na vecer mi poradila pani z bio obchodu kasicku cistu bez humusu no ale ta mu nechutila)takze ostavame zatial len obedovou polievkou)

vierkal
27. sep 2016

@denca2d ano este raz prevaram a ked buble dam do flias a sterilizujem 20 minutiek cca a dole vrchnacikom dam . a suprove aj dospelakom chutia

vierkal
27. sep 2016

67 kusov zeleninovej presnidavky mu bude hadam stacit xxixixi este jablckovu idem dnes robit konecnce som si nasla cas xixixixixi

lenadka
27. sep 2016

@mnamkacik Miško je od včera chorý a naopak ostal taký krotký nejaký-je asi vysilený s toho, nedá sa mu dýchať poriadne a v noci keď mrnčal a dýchať nemohol tak som sople odsávala odsávačkou - vysavačom. Tak mám pocit, že to pochopil inak ako je: revem a mrnčím=odsávnie 😅

lenadka
27. sep 2016

@jarkajozo feši ako vždy 😵

Nejak sa to tu hromadne šíri-choroby drobčekov, nášho sme nakazili asi my-ja a Terezka, Tete bola prvá chorá, potom ja od nej a malý asi odomňa 😝 akurát, že j a krpka to máme že mierny soplík a on to zlizol najhoršie.