icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
27. sep 2016

@akdalv333 môj papá ráno mlieko 150ml, viac nechce, o 9.00 tiež mlieko, 12.00 obed príkrm zelenina-mäsko 150-180ml, skôr 180, 15.00 mlieko a 18.00 kaša s ovocím, najskôr papal o 18-tej len ovocie a potom som mu začala robiť ovsenú kašu+to ovocie, alebo urobím ryžovú kašu + to ovocie, ovocia je 180ml a kaše asi 90 ml a zje všetko, pred spaním zas mlieko. V noci už nepapá.
Dávaš probiotiká? Skús, lebo môj už papá hustý príkrm a nezapeká ho, má krásne hovienko 😅

denca2d
27. sep 2016

@lenadka a z tej ryzovej kase ho nezapeka?ja som mojmu raz dala a 3 dni nekakal😯

lenadka
27. sep 2016

@denca2d tej ryžovej kaše je cca 80-90ml a je zmiešaná z čerstvým ovocím (jablko, broskyňa,nektarinka) tak asi dosť vlákniny na to aby zapieklo, on samú tú kašu nechcel, to je kupovaná hami s marhuľami ryžová mliečna a samú ju nechcel, tak to takto miešam.

denca2d
27. sep 2016

@lenadka ja mam od hipp nemliecnu, je cista zaraba sa s vodou a dala som mu tiez ovocie do toho a takto ho to zapieklo chudaka..nic skusim neskor dat

lenadka
27. sep 2016

@denca2d toho ovocia ja dávam až 180ml, čiže 2x toľko ako kaše.

akdalv333
27. sep 2016

@lenadka dakujem my sme na tom s papanim podobne.. on v podstate niekedy sa nevie den vykakat a na druhy den aj 4krat po troske take hustejsie, mozno si potrebuje len zvyknut, aj ked bol cisto kojeni kakal tak dva niekedy iba raz do tyzdna.. uvidime, skusim tie probiotika dakujem 🙂 a v noci sa este stale budi papat, ale on ma slaby spanok tak si skor myslim ze ho obcas aj my zobudime ako sa prehadzujeme.. 🙂

pahu
27. sep 2016

Baby tak mame vysledky krvi Oskarkovej aj mojej. Zapal pluc ktory uz je vylieceny bol z vdychnutych chlamydii a pliesni. A este mu nasli vysoke mnozstvo protilatok na toxoplazmozu. Tak ma poslali na vysetrenie. Chlamydie negativne ale zistili, ze mam prekonanu toxoplazmozu...ja ktora teda macky fakt nemusiiim...a bolo mi nakoniec ppvedane, ze velmi casto sa ludia nakazia zo zle umytej zeleniny..
Takze pozor na to!

lenadka
27. sep 2016

@akdalv333 môj sa tiež budí, len nepapá, to by bolo super keby už prespí noc, ale nie je to zatiaľ tak 🙂

akdalv333
27. sep 2016

@lenadka a co robite ked sa zobudi? 🙂

mnamkacik
28. sep 2016

@lenadka kup mu sinupret kvapky vdaka nim a caju z majoranky (pol litrom prevarenej vodu zalejeme 2PL majoranky,10minut luhovat,precedit,1PL medu a kusok stavy z citronu,,,,pit vvlazny) spime bez soplikov,,,,,odsavame iba cez den

mnamkacik
28. sep 2016

@lenadka aj my papame v noci asi 2 krat

jarkajozo
28. sep 2016

@akdalv333 my ked sa zobudime nanosim mu hracky do postele on sa hra a ja driemem 😁 sem tam ma tapne aby som nespala potom sa prebudim ze je nervozny a chce spat tak mu dam mlieko otocim na bok dam cumel potlapkam po zadocku a spi 😀 niekedy sa hra aj 2hodinky ...

jarkajozo
28. sep 2016

@mnamkacik peti my v noci spime pri nakrajanej cibuli 😁 smrad neskutocny no obom nam uvolnilo dychacie cesty ☺

18lula4
28. sep 2016

My sme dnes spinkali rekordne...12 hodin!

lenadka
28. sep 2016

@akdalv333 pohldkám pritúlim, dám dudku a zaspí 😵

lenadka
28. sep 2016

@mnamkacik máme sinupret, tak sa tvári keď mu ho dávam, no jedna hrúza, ako keby mu kyselinu lejem až ho napína, potom rev, dnes fajn noc spal do 4.45 😲 páni to sople musí mať aby tak spal???

lenadka
28. sep 2016

@jarkajozo fíha, len aby si na to nezvykol na to hranie, kamoška pred rokmi presne 10r. je to mala syna čo najskôr takto a potom to bolo pravidlo, už to bol veľký cap3 roky a v noci 2-3 hodiny musela s ním v obyvačke pozerať rozprávky, no ako zombie už vyzerala, lebo kým bola na materskej to dospala s ním, ale potom nastúpila do práce a bol problém.
Tú cibulu sme mali predvčerom v noci keď sa mu to spustilo, och ten smrad, ešte na dalšiu noc som to cítila a to som celý deň vetrala spálňu, ale teda dnes v noci sme neodsávali a je to oveľa lepšie, ta neviem či cibuľa zabrala, alebo to je náhoda 😀

jarkajozo
28. sep 2016

@lenadka aj u nas zabrala malemu aj mne je ovela lepsie a super sa mi dycha...on co bol chory mal taky heft namna totu noc musim poklopat sme sa nehrali tak neviem ci nemohol spat koli soplikom alebo bol vyspaty neviem dufam ze sa to nebude casto opakovat no ale uspat som ho nevedela po prebudeni sa mi smial do tvare

lenadka
28. sep 2016

@jarkajozo mne to najstaršia robila tak od pol roka pár mesiacov, že tak 2x v týždni sa v noci zobudila a chcela byť hore a hrať sa, bola hore niekedy aj vyše hodiny, pár krát dve hodiny, tak som sa tvárila, že spím, nezapla som svetlo, len som dávala na ňu pozor aby mi neušla z postele, ona sa kotúľala hore dole, zvatlala si, chytala nožičky, ťapkala po mne... postupne ju to prestalo baviť do roka to prešlo, ale ešte si pamätám ako sa v postielke stavala a škerila sa na mňa 😀

mnamkacik
28. sep 2016

@lenadka ja mu davam s cajom alebo sirupom, nam pomohli kvapky,ze v noci nemusim odsavat, plus asi aj caj ma svoje kuzlo....

@jarkajozo cosi, Michal by to nerozchodil ze dam cibulu do spalni....
Ale Aj nas Adam mal asi dve noci take myslim ze sobotu a nedelu ze od 1 do 3 oci ako sova a nic,,,odmotovala som mu zabu z kolotoca a hral sa a potom sa "zrobil" tak som ho nakojila a spali sme do rana

mnamkacik
28. sep 2016

Nasmu smejovi sa zapacil nocnik, cikame don kazdy vecer pred kupanim, a kakali sme uz dvakraat 🙂

jarkajozo
28. sep 2016

@mnamkacik daj ked Michal zaspi 😁 uvidis ako sa mu bude dobre spinkat ...sa poskladam s Adamka asi kupime nocnik aj my ☺ je to dobra motivacia ☺to si ho dala pred telku? Ci ako?

@lenadka takze este sa mam naco tesit 😀 dufam len ze mi nebude otvarat oci so slovami mama kuk bo ma infarkt trafii ..dufam ze to rychlo prestane

pahu
28. sep 2016

@mnamkacik to je super!!!

akdalv333
28. sep 2016

@lenadka tak to je super 🙂 kiez by to aj s nasim slo... snad raz 🙂

stanka2612
29. sep 2016

@mnamkacik @lenadka

Aj moj sa budi dva krat v noci ale este stale potrebuje kojit,nevydrzal by bez jedla

stanka2612
29. sep 2016

@18lula4 Luci,ty mas dieta fakt za odmenu 🙂 🙂

stanka2612
29. sep 2016

@mnamkacik joj Peti,krasny je fesak 😉 na tej foto uz vyzera ako rocny chlapcek,nie ako polrocny.moj Luky este nevie sediet tak nocnik je este pase 😀 ale tatino mu ho uz kupil 😀 😀 😀

stanka2612
29. sep 2016

Inak baby,moj lenochod sa vie konecne prevalit aj z bruska na chrbat 👍 uz veru bolo na case

lenadka
29. sep 2016

@mnamkacik odsávala som tiež len prvú noc a aj cez deň už len tak cca 3x, je to na prudkom ústupe, aj tvoj sa tak tvári na tie kvapky? Lebo môj ked vidí lyžičku už reve, aj Dvitamím v mlieku mám už problém mu dať, lebo si myslí, že kvapky budú 😅
Zlatý je ako si tam sedká, ja musím malému kúpiť iný ako máme-má malú riťku naň, celý mi doňho padá, pritom baby na ňom sedeli normálne, ráno vždy kaká doň ale držím ho nad ním.

lenadka
29. sep 2016

@stanka2612 veď on sa rozbehne raz dva 😀 krpec mi teraz spáva do piatej od 20.00 do 5.00 ja zíram, potom sa napapá a spí do 6.30-7.00. Dúfam, že to tak ostane, plus lepšiť sa môže 😀