Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 stanka my tak isto spime ako vy aj zaspavame 😀 no vzdy si hovorim ze je to super lebo vzdy moze byt aj horsie
@jarkajozo no,moj sa budil len raz o tej piatej,no ako sa mu tlacia zubky,odvtedy to ma takto...ale ano,nestazujem sa,bo po nakojeni hned zaspi 🙂 sice so mnou v posteli,ale nevadi
Boze baby..moj zaspi o 8mej ale je kazdu 1.5hodinu hore az o nejakej 3tej zaspi tak ze vstane az o 7mej..tak budte rady s tym ako vam deturence spia..mne sa maly budi s placom..ale zoberiem ho na ruky a nastastie hned zaspi..ale ak tak..je to steasne..
Inak dievcata, nemali ste vobec problem s prikrmami? Nas maly ich vsetky vypluva, nezje skoro nic, len par lyziciek aj to ho musim zabavat. A to skusame uz skoro mesiac. Akoze keby mu mlieko stacilo, tak nepanikarim, ale prestal priberat. ☹
@stanka2612
@jarkajozo
@denca2d my chodime spat okolo 20.30 a stavame cca 7.45 az 8.20. Uz 3 noc! Som happy 😅zubky mame len 2 spodne a nevyzera ze by isli dalsie. A z bruska na chrbatik sa este nepretocime, ale naznak tam uz je. Davam tomu max.tyzden a bude aj to 😊
@lucretia7
@lucretia7 moj zje vsetko a az sa tesi ked vidi lyzicku 😂
@stanka2612 Wau, tak toto nepoznam. Moj sa brani zubami nechtami. 🙂
Len ako dlho tie zuby mozu ist? Chapem par dni, ale u nas to uz trva mesiace...
@stanka2612 este vam je dobry naramok? Jaky je rozkosnik hlavne ze mu chuti ☺
Baby tak my sme za posledne dva dni urobili neskutocne pokroky ☺ maly ked je hladny spuli pusu ako leby prezuval cez den ani neplace ze je hladny vzdy nam to ukaze je taky rozkosny pritol 😀 a druha vec ktoru sa naucil ze ked chce ist vonku s kocika tak natiahne ruky nad seba a pozera na nas a ked ho nevybereme tak to je potom rev ma maniere stuplik jeden ☺
A moj trpazlik dnes uz dáva .krmim ho a on nonneviem ci sa pokusa povedat mnaaan ci mama))od rana to vykrikuje)tak ja si hovorim ze to krici na mna))
@jarkajozo ano este ano,no dlho uz nie...ale kamoska mu kupila aj taky ochranny kvet a tiez aj naramok len vacsi,takze ten mu dam potom,ked ten od teba uz bude uplne ze maly...ale keby nebolo kamky,tak ta znova otravujem 😀 😀
@jarkajozo fesak uz sa stavia?sikovny 🙂 a uz aj sedi,ci este nie?
Inak s tym kocikom to Luky robi tak isto ani napravit popruhy nemozem,bo hned caka,ze ho vyberiem a ked nie,spusti 😀 😀
@stanka2612 ano ano lozenie dajak vynechal len cuva...ano sedkame uz pekne ☺ a neotravujes ☺ nam je nas uz ltt tak mu budem musiet robit novy no je to zabava kusat snurky s toho ☺ presne dat do kocika a radsej sa ich ani nedotknut bo katastrofa potom
@jarkajozo mojho ten naramok vobec nelaka,absolutne si ho nevsima cely den,ze ho ma na ruke 😀 a pri tychto pokrokoch ti bude maly chodit v 10 mesiacoch ako kamoskina mala 😉 sikovnik je to
@jarkajozo kukal na Hatchieho,,,to je jeho TV,
@stanka2612 ani moj nevydrzi bez kojenia
@lenadka aj u nas na ustupe sopliky ,ale kasel ako stary chlap (aj mama aj Adamko),,ccc chcela by som aby moj spal do piatej
Dievcata odkedy chcete dat biely jogurt? Ja uz neviem co mu davat kazdy den ma polievocku olovrant ovocie ale ranajky neviem ...doktorka vravela ze mame uz cely den davat tuhu stravu plus dokrmovat mliekom sme na UM
@jarkajozo ja asi az od roka,ale u nas je to ine,bo ja kojim

@lenadka moj ide spat okolo deviatej,zobudi sa o jednej na mlieko,o piatej na mlieko a potom spi do cca osmej rana,dnes potiahol do pol deviatej 😀