icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
1. okt 2016

@mnamkacik tvoj Adamko nieje onic horsi ako moj krasne stojite 😘 oni su rovnaky 😃 uz sa navas tesime uz vas chceme vidiet

jarkajozo
1. okt 2016

@1234lubka my sme uz tiez vymenili kocik za novy sportak mame britax bmotion aj Radko @denca2d maju taky ☺ a nemozem ani zle slovo povedat nanho mne slo hlavne o nafukovacie kolesa a chrbatik fo uplneho lahu ☺

denca2d
1. okt 2016

@jarkajozo tak tak my sme velmi spokojni😉..konecne v nom maly prespi, lebo v hlbokom uz nechcel spat..

1234lubka
1. okt 2016

@jarkajozo 😁hladam tak o polovicu lacnejsi😀 co mam 3kombinaciu tak cele zle...ked nieje v sede tak ho nezapnem do popruhov..5bodove zapinanie na prd kedze vrchna cast aj bocna su spojene...o hlbokej sa llt vojde...

mnamkacik
1. okt 2016

@stanka2612 dakujeme,,, nechavam dve nadobky v chladnicke,a zvysok do mraznicky

@lenadka dakujeme

@1234lubka strasne je zlatyyyyyyy
@jarkajozo snad sa dohodneme a uz coskoro sa uvidime....dame chopok?Ci vas prideme kukuc lala Kosice

ofinna85
1. okt 2016

@stanka2612 dakujem no sak to ako rizoto nasr klasika)ja ze to zas nejako specialne sa musi))a od kolkych mesiacov sa ryza moze.a zltko?

stanka2612
2. okt 2016

@1234lubka joj aj mojmu sa zhorsil spanok,tiez uz si ho musim k sebe brat,je tak spokojnejsi,no nie je to ono...asi to treba len vydrzat,ja to pripisujem zubom a tomu,ze na dobre sa lahko zvyka 😀 a u mamy v posteli je najlepsie 😉
A ze sa moj este neplazi mi nevadi,staci mi,ze uz sa pretaca na obe strany,asjto je parada 😂😂😂

stanka2612
2. okt 2016

@ofinna85 od ukonceneho stvrteho mesiaca pri detoch na UM a od siesteho pri kojenych detoch ale ja som davala od piateho a neublizilo mu to

stanka2612
2. okt 2016

@jarkajozo @denca2d a vy ste nemali trojkombinacie?bo moja trojkombinacia je uplne super,so sportovou verziou som velmi spokojna,da sa dat do uplneho lahu,ma super velke nafukovacie kolesa (uz aj defekt som dostala 😀 ),len zaberie cely kufor...nad golfacom rozmyslam,ze tak od roka,roka a pol by som zacala pouzivat...a to ten britax je vlastne "bugina?" ( neviem,ci som na nete spravne kukla,bo sa mi pacil v takej zltociernej kombinacii)

denca2d
2. okt 2016

@stanka2612 no mala som 3kombinaciu ale zaberalo to strasne vela miesta..a ako vravis zaberalo to cely kufor..musela som najskor zlozit vanicku a potom konstrukciu..toto zlozis jednou rukou a v druhej mas maleho..takze parada..ma nafukovacie kolesa, velky kosik..ja mam tento..

denca2d
2. okt 2016
stanka2612
2. okt 2016

@denca2d tak som spravne kukla 😉 krasny je

jarkajozo
2. okt 2016

@stanka2612
@denca2d aj my mame taky isty farebne tiez problem zlozit do auta trojkombinacia ☺ a som spokojna s tymto ☺

mnamkacik
2. okt 2016

Mne sa paci tento,,,co vy nan?

stanka2612
2. okt 2016

@mnamkacik mne sa paci 👍

@jarkajozo @denca2d mne na tychto kocikoch zatial vadi,ze su iba v smere jazdy a nie aj v protismere...este potrebujem mat Lukyho tak aby som na neho videla a hlavne ked zaspava v kociku,musi ma vidiet,inak place (skusala som opacne dat sportovu cast) 😀

denca2d
2. okt 2016

@stanka2612 mne to tiez vadilo ale povedala som si ze maly bude chciet aj tak kukat dopredu..a obcas zamrnci tak sa mu ukazem a je spokojny😊

skarabubu
2. okt 2016

Kočky ako vaši miláčci piju čajíky či vodičku.Moj vobec nechce a pluje mi to von.

stanka2612
2. okt 2016

@skarabubu flasku nechce no po lyzickach mi vodu vypije

denca2d
2. okt 2016

@skarabubu ja som mojmu najprv s kvapatkom davala..popritom som skusala davat flasu..postupne si zvykol a v pohode pije aj z flase a to je stale kojeny

skarabubu
2. okt 2016

@stanka2612 Ale on je na flašku zvyklí,protože je už na UM.A bojím se prisladovat čajík.

stanka2612
2. okt 2016

@skarabubu tak si mozno potrebuje len zvyknut na ine ako mlieko? Mne to tak Lukas robil pri prikrmoch,skoro tyzden vypluval 😀

denca2d
2. okt 2016

@skarabubu ja davam caj bez cukru..ale trosku mu tam prilejem slivkojej stavy z dm..aspon ho nezapeka a chuti mu to😊

lenadka
3. okt 2016

@mnamkacik pekný, čo je to za kočík?

lenadka
3. okt 2016

@skarabubu môj tiež vodu pluje, jedine čajík od sunárek medovka s hruškou taký granulovaný vypije-lebo je sladený a ešte cvikľovo-jablkový džús čerstvý lisovaný ten má hrozne rád.

1234lubka
3. okt 2016

@stanka2612 veru aj to je parada😊 vsetko ide pekne ako ma☺

1234lubka
3. okt 2016

A som na 98%rozhodnuta ze kupujem tento, novy. Urobim si radost na 30tku...kupim kocik pre dieta....ach my mami😄

stanka2612
3. okt 2016

@1234lubka pekny,farebne sa mi paci velmi 👍

1234lubka
3. okt 2016

@stanka2612 dakujem, hladala som zeleny ale tento model ma len tyrkysovy😊

lenadka
3. okt 2016

@1234lubka pekný, tiež sa mi páči tá farba 🙂

1234lubka
3. okt 2016

@lenadka dakujem, ked je len cierna,modra, siva, cervena a fialova...modreho mame vsetkeho plno...sivy nechcem ani cierny...bude taky..uz som s na 100%rozhodla 😁 este vydrzat dva tyzdne