Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Jej pridem s ockovania a dam si nealko pivo moj prispevok je na 500 😃
@jarkajozo jedine alko sa pripusta 😀😉👍
@stanka2612 😂😂 moj muz mi iste necha jedno pivo😂
@stanka2612 však ešte včera sme namli stranu 500, to sme predčasne oslavovali, hádam dnes to už dáme 😀...vlastne už sme dali 😀
@1234lubka
@stanka2612 no dobre tak dam ked zaspi 😃 uz sme po ockovani ahh to bolo placu a uz teraz len sem tam spusti taky ze mama sak ma pomojkaj 😃
@jarkajozo my sme sa naucili plakat ale bez slz😂ale len u doktorov. Uz si pamata a hlavne z ockovania. Teraz uz len ked ju pocuvaju, tak spusti a nepomoze nic nic nic. Len obliect a mojky mojky. Pritom jej nic nerobia. Ale tak sestricka mi povedala ze to sa meni kazdu chvilu a je to dieta, tak nic neurobime... pritom sa cudzich ludi neboji. To nas caka 18.q0.neurologia, tak sim zvedava ked jej zacne s tym kladivkom klopkat co to bude...
@lenadka sak dajme aj dnes,maly spal az do pol deviatej dnes 😂😂👍👍
@jarkajozo tak nech je rychlo fit a neteplotkuje 💜
@18lula4 praveze on unej neplace furt vysmiaty no dnes to dal jak pan 😊 este na krv ist musime a moc odniest do bude sranda 😃
@stanka2612 teplotu zatial nemame malemu jak som merala zacal pisat ale ze tak dlho ze cely gauc a ja sme mokry sa mi pomstil za dnesok
@jarkajozo tak nasa je bum bac ))to mu spievam stale))a dokonca aj ked som sama si to pospevujem jak pani)))))no musim nieco skusat.davam mu hracky,sacok jeho naj hracka)prekladam raz papa na stolicke.raz na kolenach ale nic zatne sa!alebo neni hladny.ja kojom tak asi skusim dat az ked bude total hladny asi))
@stanka2612 aj j mam vinko dnes....na zdravie
@mnamkacik aj ja 😂 mlady Irsai oliver 😀 uvidime,dokedy maly zajtra potiahne 😀 ze matka roka 😂😂😂
Tolkoto hodin a moj syn sa rozhodol pred polhodinou strajkovat....
Moj este spi 😊 jak naschval ked mi treba ist lupit mu vetrovku 😃 ale noc katastrofa ale sa necudujem o 3 vystupila zas horucka 😞 dufam ze dnes uz bude dobre 😊
@jarkajozo ja som zatial dala len hruby overal a deku hrubu aj pod neho,aj na neho a spinka krasne este aj teraz 😉 dohana noc 😀
@1234lubka aj my mame 4 baby ale atomic 😀 ja som si vyhliadla v obchode kde mali trojkombinaciu za 270 a na nete som si ho objednala za 180 😀 veľmi dobrý a pekny kočík, lahko sa s nim soferuje 😀 a je ľahučký
@stanka2612 ja som mala Leaanku biele,,,
Ja som to o pol osmej vzdala a predala stafetu oteckovi,,,,dokusal mi bradavku,,,,prdel celu noc :'(
.
@mnamkacik
@stanka2612 bla som mu kupit vetrovku aj tensiu ciapku 😊 musi mat fusak bo on sa rad odkopava deku nechce kazde dva metre deka na zemi 😊 tak som supla fusak este musim ist kupiT rukavice na kocik take na madlo 😊

@stanka2612 cosi maly spi tak cakam ze uz vstane a 11:30 nas to caka 😞