icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
4. okt 2016

@stanka2612 cosi maly spi tak cakam ze uz vstane a 11:30 nas to caka 😞

jarkajozo
4. okt 2016

Jej pridem s ockovania a dam si nealko pivo moj prispevok je na 500 😃

stanka2612
4. okt 2016

@jarkajozo jedine alko sa pripusta 😀😉👍

1234lubka
4. okt 2016

@stanka2612 😂😂 moj muz mi iste necha jedno pivo😂

lenadka
4. okt 2016

@stanka2612 však ešte včera sme namli stranu 500, to sme predčasne oslavovali, hádam dnes to už dáme 😀...vlastne už sme dali 😀

jarkajozo
4. okt 2016

@1234lubka
@stanka2612 no dobre tak dam ked zaspi 😃 uz sme po ockovani ahh to bolo placu a uz teraz len sem tam spusti taky ze mama sak ma pomojkaj 😃

18lula4
4. okt 2016

@jarkajozo my sme sa naucili plakat ale bez slz😂ale len u doktorov. Uz si pamata a hlavne z ockovania. Teraz uz len ked ju pocuvaju, tak spusti a nepomoze nic nic nic. Len obliect a mojky mojky. Pritom jej nic nerobia. Ale tak sestricka mi povedala ze to sa meni kazdu chvilu a je to dieta, tak nic neurobime... pritom sa cudzich ludi neboji. To nas caka 18.q0.neurologia, tak sim zvedava ked jej zacne s tym kladivkom klopkat co to bude...

stanka2612
4. okt 2016

@lenadka sak dajme aj dnes,maly spal az do pol deviatej dnes 😂😂👍👍

stanka2612
4. okt 2016

@jarkajozo tak nech je rychlo fit a neteplotkuje 💜

stanka2612
4. okt 2016

@18lula4 @jarkajozo
Moj maly si to chudak odplakal aj za vase detusky...boli dni,ked plakal aj cely den...no posledne dva tyzdne sa mu to zmenilo,je to jeden krasny usmiaty chlapcek,co som vdacna 🙌👍 klop,klop,nech to nezarieknem

ofinna85
4. okt 2016

@mnamkacik prosim ta kolko ma ta jedna doza?moj Damčo spapa ledva 4 ml zeleninky.dzgaam to do neho.a skoncime pri cicke(

jarkajozo
4. okt 2016

@18lula4 praveze on unej neplace furt vysmiaty no dnes to dal jak pan 😊 este na krv ist musime a moc odniest do bude sranda 😃

@stanka2612 teplotu zatial nemame malemu jak som merala zacal pisat ale ze tak dlho ze cely gauc a ja sme mokry sa mi pomstil za dnesok

jarkajozo
4. okt 2016

@ofinna85 my mame dni kedy place ze uz neni a dni kedy vobec nechce a vtedy mu zapnem fiha tralala na youtube a tak to pozera ze si asi neuvedomi ze je a spapa celu misku

ofinna85
4. okt 2016

@jarkajozo tak nasa je bum bac ))to mu spievam stale))a dokonca aj ked som sama si to pospevujem jak pani)))))no musim nieco skusat.davam mu hracky,sacok jeho naj hracka)prekladam raz papa na stolicke.raz na kolenach ale nic zatne sa!alebo neni hladny.ja kojom tak asi skusim dat az ked bude total hladny asi))

mnamkacik
4. okt 2016

@ofinna85 +-100/120 ale niekedy si vypyta po 3/4 cicku,,,pomedzi prikrm pije cajik...on je namkacik mamin....od odo mna spapa asi vsetko

mnamkacik
4. okt 2016

@ofinna85 aj u nas fiha bum bac a uspavanka,,,kazdy vecer po okupani

mnamkacik
4. okt 2016

@stanka2612 aj j mam vinko dnes....na zdravie

stanka2612
4. okt 2016

@mnamkacik aj ja 😂 mlady Irsai oliver 😀 uvidime,dokedy maly zajtra potiahne 😀 ze matka roka 😂😂😂

ofinna85
4. okt 2016

@mnamkacik fuuha tak to potom je pakacik))a ved ked mu chuti))ja to ukoncujem Boj snim ked mu davam po trosicku a ani to nechce to tlacim donho.skusat skusa nove veci ale cecik je cecik)

mnamkacik
4. okt 2016

@ofinna85 neboj hladny nebude,,, ked chce cicku,,,moj Adam tiez sa hladom netrapi...vo stvrtok mame poradnu som zvedava na jeho vahu

mnamkacik
4. okt 2016

Tolkoto hodin a moj syn sa rozhodol pred polhodinou strajkovat....

jarkajozo
5. okt 2016

@mnamkacik nic si s toho nerob my sme hore uz 10 -krat...dohovaram mu ale je mu smiesno somnna

stanka2612
5. okt 2016

@mnamkacik @jarkajozo
Baby aj moj v noci strajkoval,od pol druhej do pol stvrtej bol hore a o lol osmej uz vstal,ze vyspany...a ja som nevyspana 😀 ale vsetko zmazal jeho ranny usmev 😘

jarkajozo
5. okt 2016

Moj este spi 😊 jak naschval ked mi treba ist lupit mu vetrovku 😃 ale noc katastrofa ale sa necudujem o 3 vystupila zas horucka 😞 dufam ze dnes uz bude dobre 😊

jarkajozo
5. okt 2016

Zima je zimicka aktualne 6' 😊 uz mame fusak malickyneche deku

stanka2612
5. okt 2016

@jarkajozo ja som zatial dala len hruby overal a deku hrubu aj pod neho,aj na neho a spinka krasne este aj teraz 😉 dohana noc 😀

michaela2906
5. okt 2016

@1234lubka aj my mame 4 baby ale atomic 😀 ja som si vyhliadla v obchode kde mali trojkombinaciu za 270 a na nete som si ho objednala za 180 😀 veľmi dobrý a pekny kočík, lahko sa s nim soferuje 😀 a je ľahučký

mnamkacik
5. okt 2016

@stanka2612 ja som mala Leaanku biele,,,
Ja som to o pol osmej vzdala a predala stafetu oteckovi,,,,dokusal mi bradavku,,,,prdel celu noc :'(
.

mnamkacik
5. okt 2016

@jarkajozo super ked sa mu paci vo fusaku...

jarkajozo
5. okt 2016

@mnamkacik
@stanka2612 bla som mu kupit vetrovku aj tensiu ciapku 😊 musi mat fusak bo on sa rad odkopava deku nechce kazde dva metre deka na zemi 😊 tak som supla fusak este musim ist kupiT rukavice na kocik take na madlo 😊