icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
5. okt 2016

@jarkajozo ja rozmyslam ci kupit bundu alebo overal..zajtra maju mat v lidli take flisove..tak uvidim..

jarkajozo
5. okt 2016

@denca2d vies co ja sa chystam tiez do lidla na ten hruby overal na zimu 😃 ale tak aby mal na striedacku s vetrovkou bo na jessen mam bundicku aj vestu 😊 este novy fusak a budem spokojna 😊 vies teraz slintaju hocikedy zaspinia tak zato som rozmyslala ze nech ma bundu a overal

denca2d
5. okt 2016

@jarkajozo ja som chcela ten flisovy ma zimu do fusaku..lebo ten hruby je uz asi moc ci?boze ja netusim ako jo budem obliekat😂

jarkajozo
5. okt 2016

@denca2d ten flis je podla mna teraz na jesen oni sa este nehybu ich treba naobliekat

denca2d
5. okt 2016

@jarkajozo aj ked bude v teplom fusaku?boze to bude revu pri obliekani..musim nejake tielka nakupit..daj tip kde zozeniem, v tescu nemali, ty si taka nakupna maniacka😀

18lula4
5. okt 2016

Baby, uz sa vam drobci aktivne pretacaju z beuska na chrbatik? My stale nic...
@jarkajozo ako ste zvladli ockovanie? Uz sa spotil ako myska a je bez teploty? Vyslo to z neho?
@denca2d ja som kupovala este minuly rok ked som bola tehu v akciach z Tesca atd.aj bundu mam zimnu aj 2 overaly ( jeden 74, druhy80), AJ svetriky, legimy teple, rifle..ojooj..aj kamoska ma rocnu dceru tak po nej sme podedili kooopec veci co mi posuva...takze u nas zasoby na zimu ako sa slusi a patri 😀🙄

jarkajozo
5. okt 2016

@denca2d tielka skus h&m abo c&a 😊 aj Adamko place pri obliekani 😊 couz dnes krasne hopal v kociku nemal asi vela moznosti na pohyb 😁 musia si zvyknut ja kupim ten zimny v lidli a menej ho pod neho naobliekam 😊

@18lula4 dakujeme a podla moznosti teploty su furt taky mojkac je teraz nikto sa ho nemoze dotknut len namne zaveseny 😃 noc katastrofa no couz 😊 treba to zvladnut hlavne ze to mame za sebou vela krat sme to odkladali ...teraz spi a musi drzat moju ruku...

@denca2d ma napadlo pozriem unas v tescu a ked ta ti poslem postou 😊

jarkajozo
5. okt 2016

@18lula4 my sa pretacame a cevame 😊 nelozime zatial

denca2d
5. okt 2016

@jarkajozo ale netreba..skocim pozriet do h&m a c&a..zatial budem davat kratky rukav😂

@18lula4 mojmu sa to podari par krat za den ale ci je to vedome to neviem, lebo sa zdviha na ruky a podla mna mu hlava prevazi a otoci sa😂 plazi sa do zadu aj dopredu ale straaasne dlho mu to trva..musi to chalan este vychytat😂

1234lubka
5. okt 2016

@michaela2906 ved to ze chcem ist nanho pozriet do obchodu, ale aj na nete som pozerala vsade 89 stoji....na jednej stranke 85ci kolko ale z postou 89...tak uvidim, uz ani ine nepozeram☺

1234lubka
5. okt 2016

@jarkajozo 😂😂😂 moj nastastie do druhe ockovanir uplna pohoda...plakal len kym som ho neobliekla a nezobrala na ruky 😊 ale luto mi bolo ajaja..tak krasne sa usmieval na sestricku....😑

jarkajozo
5. okt 2016

@1234lubka aj ja som moj kocik kupovala cez net cez stranku hej.sk v kamennom obchode stal o 15€ viac teraz som tam bola tak som si kupila rukavnik na kocik namiesto rukavic ...malemu termo flasku na cajik 😃 a zato ze zvadol ockovanie dostal valec na lozenie 😃 on bude na 100% rozmaznany

jarkajozo
5. okt 2016
1234lubka
5. okt 2016

@jarkajozo aj my sme prvemu vsetko kupovali 😂😂 chcem i ja choditko-tlačítko, pod sttromcek dostane

jarkajozo
5. okt 2016

@1234lubka aj maleho krstny mu chce kupit choditko 😃 take viac ucelove co sa aj vyhra 😃 moj zachvilku pride domov zas sa napocuvam naco mu to bude atd 😃 couz ...dam mu vsetko hoc ja by som nemala mat nic 😊 ,😘 ano prvy aj prvy vnuk aj pravnuk tak to budu vianoce asi kazdemu napiseme co mamka chce 😁

18lula4
5. okt 2016

@denca2d nam sa podarilo raz pretocit ked sa natahovala za hrackou. Inak naznak je, hlavicku zakloni poza rucku, len este treba otocit to od pol pasa-dole a bude to. 18 nas caka neurologia, isto sa bude pytat. Tak az viem na com sme. Ale mame v pohode neurologicku, neberie nic tragicky; prave naopak-ze ma na vsetko cas. Inak ked sa bavite o tych obchodoch HM je nenormalne drahy! Vzdy sa otocim na pate ze dovi dopo. Naopak c&a je super a este tesco. A dnes som bola na novorodeneckom vratit monitor dychu. Sa mi vratili spomienky...

denca2d
5. okt 2016

@18lula4 ja som zatial nakupovala len tesco a lidl..u nas je tak hlupo spravene obchodne centrum ze sa mi tam s kocikom zle beha takze h&m a c&a som este nebola ani pozerat..ved ja som ani sebe este nic nekupila..nejak nemam chut ist..asi preto ze som este neschudla😂ale potrebujem zimnu bundu tak budem musiet ist pobehat..ale ved to s tym otacanim na chrbatik maju este cas..tak nech nestresuje doktorka

jarkajozo
5. okt 2016

@18lula4 h&m je velmi drahe to mas pravdu ale ked vymaknes vypredaj tak pekne sa da nakupit ....este takko ma pekme veci....ale tesco je top aj premna ..juj teraz by som si to zopakovala mozno 😀 pod podmmienkou ze bude dievcatko 😀

stanka2612
5. okt 2016

@jarkajozo tie rukavice ja uz mam 🙂 ja zase musim ist kupit malemu rukavice,ziadne totiz nemam...

stanka2612
5. okt 2016

@denca2d @jarkajozo
Aj ja idem do lidla zajtra kupovat ten flausovy overal 😀 ale ten zimny nechcem,lebo nema aj "nohy"a"ruky",proste nie je cely aj s "botami"

stanka2612
5. okt 2016

@18lula4 Luci,moj sa uz pretaca na obe strany,no este sa negula,na to este neprisiel (alebo je lenivy? 😀 ).proste sa pretoci aj z bruska na chrbat,aj z chrbta na brusko,no nerotuje mi po podlozke 😀 neboj,aj tvoja to da uvidis...tvoja sa skor pretacala na brusko ako moj,takze to urcite da,ide si len svojim tempom 😉

stanka2612
5. okt 2016

@denca2d @jarkajozo @18lula4 aj ja mam najoblubenejsie obchody H&M,C&A,Tesco a Next.inde ani nekupujem.ako pise Jarka,vzdy su nejake zlavy,takze sa da 🙂 aj ked uz sa musim krotit,lebo ako pisala Jarka si ho aj ja rozmaznam...ved uz len jemu kupujem,sebe nie 😂 aj minule sme isli s muzom z obchodneho centra a ten sa ma pyta: Kupila si si nieco? Ja ze: Nie a ty? Ja tiez nie! Ale pre maleho sme niesli tri tasky 😂😂😂

stanka2612
5. okt 2016

@jarkajozo inak Jarka dakujem za tip,ten zeleny GAP overal je uz doma 👍 v pracke 🙌 juj tesim sa z neho 👏👏👏

patkak
5. okt 2016

Ahojte, baby ....kolko a co papaju vase deticky co su prikrmovane od ukonceneho 6.mesiaca cize este stale kojene??? Maly toho moc nechce....max ovocie a niekedy kasa ale.pri zelenine a.masku mi srdcervuco place....pritom sme zeleninkou zacinali....:( a sedia.uz vasu drobci bez opory??

mnamkacik
5. okt 2016

@jarkajozo ja mam fusak u maminy, aj ked bordovy nevadiii 😉
Rukavicky a ciapku uz mame, kde ides kupit tie rukavniky na kocik? Pozri ci maju hnede?

jarkajozo
5. okt 2016

@mnamkacik vies co kremovy bol hned sa mi zda ze nie u nas v kamennom obchode no ja som sa splasila bo vonku zima ta citlivke treba hned ale maju aj na nete pokukaj a lacnejsie ..

@stanka2612 super sa tesim potom poprosim fotku ☺ ja to iste vzdyy nieco malemu ,😀 ale komu kupim ked nie jemu? Ja uz na damske ani nechodim vzdy rovna ciara zaslepena na detske 😁 my tu next nemame skoda 😭 ale zevraj sa daco suska zeby mozno ho tu dali ☺

mnamkacik
5. okt 2016

My tiez nakupujeme tesco, lidl ,h&m,next,par veci z anglicka

Zajtra smer lidl po overal. ( o 9mame poradnu,
@jarkajozo tipujem ze kupime rovnaky 😉

@patkak ahoj sedime bez podpory,ako dubak pod krikom,,, kojim este. Rano zvykne pri ranajkach nieco kostovat z mojho taniera, desiata mliecko,obed prikrm ovocny, zeleninovy,masovy,rybovy...olovrant mliecko,vecera grizik. A.mliecko o polnoxi-jednej mliecko o 4-pol 5 tiez mliecko

18lula4
5. okt 2016

@denca2d ani ja som veru neschudla. Kedze kojim, papam co si telo pyta
Stale mam +9kg. Nevadi. Iba brusko mam zatial a stehna si o seba sucham co mi vadilo hlavne v lete ked som sa potila😂ano? Maju cas? Tak fajn potom

denca2d
6. okt 2016

@stanka2612 kde si zohnala ten zeleny overal prosim, ten je krasny?

jarkajozo
6. okt 2016

@mnamkacik dufam ze u nas este bude 😀 bo to tu nakupne maniacky babky a oteckov posielaju o 7.00 pred lidl 😄 je ich tu vela no ked nepojdem do osmej nebudem mat nic 😐 a jak naschval maly spi