icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
6. okt 2016

@jarkajozo aj ja som mamu poslala😂😂😂 lebo u nas normalne bitka o tie veci vzdy

jarkajozo
6. okt 2016

@denca2d sak aj tu dufam ze sa mi ujde ☺ a ty dochodcovia su nahorsi furt mi dakto buchne s kosikom do kocika idu hlava nehlava 😀

denca2d
6. okt 2016

@jarkajozo no veru..vsade su..po obchodoch, u doktorov😂😂

orsi_h
6. okt 2016

ahojte,
viete ze sem-tam sem nakuknem.. (teda mozno si pamatate niektore 😀)
krasne uz niektore deticky sedia, sikovne su 🙂
pamatam, ked sa sem pridavali fotky novorodeniatok 🙂

ked uz sa bavime o Lidl -overaloch 😀 tak prave manzel kupil jeden, no teraz rozmyslam, ze ake topanocky k tomu?
Dakujem za typy, a prajem krasne dni s drobcami 🙂

denca2d
6. okt 2016

@orsi_h ono sa to da zahnut na spodu cez nozicku..este ho nemam doma, uvidim co vyspekulujem😊

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d Jarka mi poradila aliexpress,ale nahodne som bola na stranke bazos.sk a tam ho novy jedna pani predavala este aj s visackou a 74-ku...no uplne ze stastie 🙂 ale skus ten aliexpress,popripade sa este spytam susedy ona cez net tieto GAP veci nakupuje vo velkom a dam ti vediet 😉

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d @jarkajozo

Aj ja som poslala krsnu,uz predpokladam aj nakupila v lidli overaly 😀

@mnamkacik dajme potom fotky tych overalov,ci nahodou aj rovnake nebudeme mat 😀

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d Deni da,ale len ten flisovy,ten zimny nie

jarkajozo
6. okt 2016

@stanka2612
@denca2d
@orsi_h my este nemame krpec stale spi ☹ ja sa tesim ze spi tak dlho no nespravny den si vybral 😭 ja mu kupim cizmicky ktomu 😁 maju v h&m a ja nemam koho poslat a aku velkost ste brali? Bude stacit 74/80? Teraz nosi 74

denca2d
6. okt 2016

@stanka2612 ja som brala ten flisovy..no musim kuknut na nete..na aliexpresse som to nenasla😕

denca2d
6. okt 2016

Boze mame tu 4st vonku..asi vytahujem fusak..

orsi_h
6. okt 2016

@denca2d hej ,ten flisovy sa da, uz som zistila, super 😀
len ten sustakovy nie, tak nejake topanocky budeme musiet zohnat...

@jarkajozo tiez nosi 74 a mame 74/80, z lidla zvyknu byt dost velke tie veci, 62/68 letne nosil az doteraz. no uvidime...

dik baby 🙂

jarkajozo
6. okt 2016

@orsi_h dakujem tak dufam ze u nas este bude 😭 a ktory mas ten sustakovy?

orsi_h
6. okt 2016

@jarkajozo no u nas vraj cely Lidl bol plny mamiciek 😀 tak daj vediet,ci si este nasla nejaky 😀
mam aj flisovy aj sustakovy.. tak uvidime, snad to aj vyuzijeme... vobec netusim ako maleho obliekat v takomto pocasi a potom v zime . mater-amater. 😀

jarkajozo
6. okt 2016

@orsi_h neboj aj ja som taka vobec neviem a pridem k mame ta ho este naobliela 😁 dala som kupit kamoske co robi pre cele vychodne slovensko v lidli tak ze dnes je v trebisove ta ked bude kupi ☺ tak snad ...no vzdy tak je ked su detske veci tak je nahviac zarobkovy lidl ...my uz teraz mame fusak od vcera sak unas aktualne je 6' ...

stanka2612
6. okt 2016

@jarkajozo ja ten 74\80 a zda sa mi obrovsky 😀

jarkajozo
6. okt 2016

@stanka2612 super krpaty sa zobudil tak idem asi vsetly lidli v ke pochodit mame ich asi 7 😁

orsi_h
6. okt 2016

@jarkajozo taak to urcite ti donesie kamoska 😀 to je super kamosku mat z Lidl manazmentu.
noo aj tu je zima + leje.. von asi pojdeme neskor.

denca2d
Autor odpoveď zmazal
jarkajozo
6. okt 2016

@denca2d krasny 😘 ako vyrastol bbacil malicky....

@orsi_h vies co tam nemali tak som zbehla do najblizsieho k nam a mali akurat vykladala predavacka juj ta tesim jak dieta ☺

jarkajozo
6. okt 2016

Uz je doma ☺ nakoniec sme sa presli a oplatilo sa ☺

denca2d
6. okt 2016

@jarkajozo aky je zababuseny😊fesak krasny😍 to ste rychlo ale obehli..ja sa tiez chystam do obchodu ked moj cervik vstane..ach ale nechce sa mi do tej zimy..😢

lenadka
6. okt 2016

Porazí ma! Každý boží deň začne trúba v dedinskom rozhlase hlásiť oznamy keď malý spí na terase! Tá už musí mať vredy na zadku čo ju zakaždým preklínam 😣
Baby ja skoro všetko nakupujem cez bazár tu na mi alebo lidl,tesco, pepco a niekedy hm, 4-te už neplánujem keby hej som ochotná minút viac peňazí, ale takto, veď rastie ako z vody a nosí všetko chvíľku 😋

jarkajozo
6. okt 2016

@denca2d ozdaj mu tak fajne bolo v tom fusaku ze tam zaspal 😜

orsi_h
6. okt 2016

@jarkajozo juuuj, veelmi pekneho fesacika mas. 🙂

jarkajozo
6. okt 2016

@orsi_h vsetky mame krasne deticky 😍

orsi_h
6. okt 2016

@jarkajozo jasne ze aano 🙂 a hlavne dobre a velmi ich lubime 🙂

1234lubka
6. okt 2016

@jarkajozo ha ha poznam to moji si jediny z jednej aj z druhej strany vnuci, a jediny aj ostanu😀 nic si s toho nerob mame par hraciek a mama furt rukami zalamuje kolko toho maju...😊 pri matkovy som mala chodak ale nechcel ho , aj tak bol len pozicany. Teraz chcem to aby mohol maly tlacit...inak chodaky tie co tam decko sedi neuznavam vobec. Ten co sa tlaci sa mi paci😊

jarkajozo
6. okt 2016

@1234lubka ano ano taky od fisher priecw abo od chicco sa mi zda

1234lubka
6. okt 2016

@jarkajozo chicco chcem, neviem aky je od fischer ale chicco ma taku zarazku ze ozaj musi dieta tlacit aby islo...tu z bazariku nejake splasim😀 nedam 40 za nove. Starsi tu o autodrahe básni😊