Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
ahojte,
viete ze sem-tam sem nakuknem.. (teda mozno si pamatate niektore 😀)
krasne uz niektore deticky sedia, sikovne su 🙂
pamatam, ked sa sem pridavali fotky novorodeniatok 🙂
ked uz sa bavime o Lidl -overaloch 😀 tak prave manzel kupil jeden, no teraz rozmyslam, ze ake topanocky k tomu?
Dakujem za typy, a prajem krasne dni s drobcami 🙂
@denca2d Jarka mi poradila aliexpress,ale nahodne som bola na stranke bazos.sk a tam ho novy jedna pani predavala este aj s visackou a 74-ku...no uplne ze stastie 🙂 ale skus ten aliexpress,popripade sa este spytam susedy ona cez net tieto GAP veci nakupuje vo velkom a dam ti vediet 😉
@denca2d Deni da,ale len ten flisovy,ten zimny nie
@stanka2612
@denca2d
@orsi_h my este nemame krpec stale spi ☹ ja sa tesim ze spi tak dlho no nespravny den si vybral 😭 ja mu kupim cizmicky ktomu 😁 maju v h&m a ja nemam koho poslat a aku velkost ste brali? Bude stacit 74/80? Teraz nosi 74
@stanka2612 ja som brala ten flisovy..no musim kuknut na nete..na aliexpresse som to nenasla😕
Boze mame tu 4st vonku..asi vytahujem fusak..
@orsi_h neboj aj ja som taka vobec neviem a pridem k mame ta ho este naobliela 😁 dala som kupit kamoske co robi pre cele vychodne slovensko v lidli tak ze dnes je v trebisove ta ked bude kupi ☺ tak snad ...no vzdy tak je ked su detske veci tak je nahviac zarobkovy lidl ...my uz teraz mame fusak od vcera sak unas aktualne je 6' ...
@jarkajozo ja ten 74\80 a zda sa mi obrovsky 😀
@stanka2612 super krpaty sa zobudil tak idem asi vsetly lidli v ke pochodit mame ich asi 7 😁
Porazí ma! Každý boží deň začne trúba v dedinskom rozhlase hlásiť oznamy keď malý spí na terase! Tá už musí mať vredy na zadku čo ju zakaždým preklínam 😣
Baby ja skoro všetko nakupujem cez bazár tu na mi alebo lidl,tesco, pepco a niekedy hm, 4-te už neplánujem keby hej som ochotná minút viac peňazí, ale takto, veď rastie ako z vody a nosí všetko chvíľku 😋
@jarkajozo ha ha poznam to moji si jediny z jednej aj z druhej strany vnuci, a jediny aj ostanu😀 nic si s toho nerob mame par hraciek a mama furt rukami zalamuje kolko toho maju...😊 pri matkovy som mala chodak ale nechcel ho , aj tak bol len pozicany. Teraz chcem to aby mohol maly tlacit...inak chodaky tie co tam decko sedi neuznavam vobec. Ten co sa tlaci sa mi paci😊

@jarkajozo aj ja som mamu poslala😂😂😂 lebo u nas normalne bitka o tie veci vzdy