Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby, uz sa vam drobci aktivne pretacaju z beuska na chrbatik? My stale nic...
@jarkajozo ako ste zvladli ockovanie? Uz sa spotil ako myska a je bez teploty? Vyslo to z neho?
@denca2d ja som kupovala este minuly rok ked som bola tehu v akciach z Tesca atd.aj bundu mam zimnu aj 2 overaly ( jeden 74, druhy80), AJ svetriky, legimy teple, rifle..ojooj..aj kamoska ma rocnu dceru tak po nej sme podedili kooopec veci co mi posuva...takze u nas zasoby na zimu ako sa slusi a patri 😀🙄
@denca2d tielka skus h&m abo c&a 😊 aj Adamko place pri obliekani 😊 couz dnes krasne hopal v kociku nemal asi vela moznosti na pohyb 😁 musia si zvyknut ja kupim ten zimny v lidli a menej ho pod neho naobliekam 😊
@18lula4 dakujeme a podla moznosti teploty su furt taky mojkac je teraz nikto sa ho nemoze dotknut len namne zaveseny 😃 noc katastrofa no couz 😊 treba to zvladnut hlavne ze to mame za sebou vela krat sme to odkladali ...teraz spi a musi drzat moju ruku...
@denca2d ma napadlo pozriem unas v tescu a ked ta ti poslem postou 😊
@jarkajozo ale netreba..skocim pozriet do h&m a c&a..zatial budem davat kratky rukav😂
@18lula4 mojmu sa to podari par krat za den ale ci je to vedome to neviem, lebo sa zdviha na ruky a podla mna mu hlava prevazi a otoci sa😂 plazi sa do zadu aj dopredu ale straaasne dlho mu to trva..musi to chalan este vychytat😂
@michaela2906 ved to ze chcem ist nanho pozriet do obchodu, ale aj na nete som pozerala vsade 89 stoji....na jednej stranke 85ci kolko ale z postou 89...tak uvidim, uz ani ine nepozeram☺
@1234lubka aj ja som moj kocik kupovala cez net cez stranku hej.sk v kamennom obchode stal o 15€ viac teraz som tam bola tak som si kupila rukavnik na kocik namiesto rukavic ...malemu termo flasku na cajik 😃 a zato ze zvadol ockovanie dostal valec na lozenie 😃 on bude na 100% rozmaznany
@1234lubka aj maleho krstny mu chce kupit choditko 😃 take viac ucelove co sa aj vyhra 😃 moj zachvilku pride domov zas sa napocuvam naco mu to bude atd 😃 couz ...dam mu vsetko hoc ja by som nemala mat nic 😊 ,😘 ano prvy aj prvy vnuk aj pravnuk tak to budu vianoce asi kazdemu napiseme co mamka chce 😁
@denca2d nam sa podarilo raz pretocit ked sa natahovala za hrackou. Inak naznak je, hlavicku zakloni poza rucku, len este treba otocit to od pol pasa-dole a bude to. 18 nas caka neurologia, isto sa bude pytat. Tak az viem na com sme. Ale mame v pohode neurologicku, neberie nic tragicky; prave naopak-ze ma na vsetko cas. Inak ked sa bavite o tych obchodoch HM je nenormalne drahy! Vzdy sa otocim na pate ze dovi dopo. Naopak c&a je super a este tesco. A dnes som bola na novorodeneckom vratit monitor dychu. Sa mi vratili spomienky...
@18lula4 ja som zatial nakupovala len tesco a lidl..u nas je tak hlupo spravene obchodne centrum ze sa mi tam s kocikom zle beha takze h&m a c&a som este nebola ani pozerat..ved ja som ani sebe este nic nekupila..nejak nemam chut ist..asi preto ze som este neschudla😂ale potrebujem zimnu bundu tak budem musiet ist pobehat..ale ved to s tym otacanim na chrbatik maju este cas..tak nech nestresuje doktorka
@jarkajozo tie rukavice ja uz mam 🙂 ja zase musim ist kupit malemu rukavice,ziadne totiz nemam...
@18lula4 Luci,moj sa uz pretaca na obe strany,no este sa negula,na to este neprisiel (alebo je lenivy? 😀 ).proste sa pretoci aj z bruska na chrbat,aj z chrbta na brusko,no nerotuje mi po podlozke 😀 neboj,aj tvoja to da uvidis...tvoja sa skor pretacala na brusko ako moj,takze to urcite da,ide si len svojim tempom 😉
@denca2d @jarkajozo @18lula4 aj ja mam najoblubenejsie obchody H&M,C&A,Tesco a Next.inde ani nekupujem.ako pise Jarka,vzdy su nejake zlavy,takze sa da 🙂 aj ked uz sa musim krotit,lebo ako pisala Jarka si ho aj ja rozmaznam...ved uz len jemu kupujem,sebe nie 😂 aj minule sme isli s muzom z obchodneho centra a ten sa ma pyta: Kupila si si nieco? Ja ze: Nie a ty? Ja tiez nie! Ale pre maleho sme niesli tri tasky 😂😂😂
@jarkajozo inak Jarka dakujem za tip,ten zeleny GAP overal je uz doma 👍 v pracke 🙌 juj tesim sa z neho 👏👏👏
Ahojte, baby ....kolko a co papaju vase deticky co su prikrmovane od ukonceneho 6.mesiaca cize este stale kojene??? Maly toho moc nechce....max ovocie a niekedy kasa ale.pri zelenine a.masku mi srdcervuco place....pritom sme zeleninkou zacinali....:( a sedia.uz vasu drobci bez opory??
@mnamkacik vies co kremovy bol hned sa mi zda ze nie u nas v kamennom obchode no ja som sa splasila bo vonku zima ta citlivke treba hned ale maju aj na nete pokukaj a lacnejsie ..
@stanka2612 super sa tesim potom poprosim fotku ☺ ja to iste vzdyy nieco malemu ,😀 ale komu kupim ked nie jemu? Ja uz na damske ani nechodim vzdy rovna ciara zaslepena na detske 😁 my tu next nemame skoda 😭 ale zevraj sa daco suska zeby mozno ho tu dali ☺
My tiez nakupujeme tesco, lidl ,h&m,next,par veci z anglicka
Zajtra smer lidl po overal. ( o 9mame poradnu,
@jarkajozo tipujem ze kupime rovnaky 😉
@patkak ahoj sedime bez podpory,ako dubak pod krikom,,, kojim este. Rano zvykne pri ranajkach nieco kostovat z mojho taniera, desiata mliecko,obed prikrm ovocny, zeleninovy,masovy,rybovy...olovrant mliecko,vecera grizik. A.mliecko o polnoxi-jednej mliecko o 4-pol 5 tiez mliecko
@stanka2612 kde si zohnala ten zeleny overal prosim, ten je krasny?

@jarkajozo ja rozmyslam ci kupit bundu alebo overal..zajtra maju mat v lidli take flisove..tak uvidim..