Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 jooj, my mame 2. Kupovala som minuly rok este ked som bola tehu. 1 z tesca, 2 z C&A, este aj zimnu bundu mame a este dalsie 2 mi posunula kamoska a este aj sesternica ze zimnu bundu 80-tku ma po krpcovi 😉zasoby ako pre 4 deti.
@18lula4 tak to mas super 😉 ja som musela kupovat,bo overaly nemam len fusak a teraz ho chcem do overalu este davat,do fusaka az neskor
@stanka2612 vidis, my fusak nemame vobec a asi ani nejdem kupovat. Uvidim. Musime zvazit este aky kocik budeme pouzivat
@stanka2612 ja to mam cez aplikaciu v anglictine..len ked skopirujem link tak to hodi do spanielciny alebo do rustiny😂
@denca2d len ja viem len po nemecky 😂😂😂😂😂😂
@18lula4 my uz sme davno v sportovom a tam musi byt aj fusak v zime,to by nedal bez neho
@stanka2612 my v hlbokom. Uz je ltt ale da sa 😂
@stanka2612 dakujeme, Jarka s Adamkom nam uz kupili, ale dakujeme...za ochotu.....zmen si jazyk-spanielka :-P
Ty si ozaj maniacka na topanky,,,my mame asi 3,,
@lenadka tie capacky vyzeraju super,, ja som chcela malemu kupit na jarmoku, ale cisla velke a ceny prehnane
@denca2d aj ja chceeeeem wow 😍😍😍
Bola som v tescu a sklamana ziadne pancuchy nemaju len ruzove ☹ to co je toto aspon keby zlte boli
@denca2d a ake cislo si mu kupovala?17?
@stanka2612 je tam len jedna velkost a to 6-12mesiacov.. tak uvidim
@denca2d mam ich aj ja v kosiku snad nedojdu na konci zimy 😁 prideme domov tak objednam aj cizmiky dajake
@denca2d
@denca2d
@stanka2612
@mnamkacik baby ten overal je akurat na zimu maleho som obliekla a netopi sa v nom ☺ len sa zda ze je taky velky inak je super trosku tensi no za tu cenu sa ani nic ine nedalo cakat
Prosim vas baby ako obliekate deticky teraz?sal ja mam stoho zmatok.tielko body bundicka perova a fusak staci?
Hej? Poses mi prosim ta link na tu podlozku? Dakujem
Dakujem vam.ja mam taky riflovy fusak lodger,ale dam ho zatial bez tej teplej vlozky.ved co bude mat v zime)ked bude minus)tielko,body dlh rukav a bundicka perova a ten fisak by mali stacit ze?pancuchy a teplaky.lebo overal taky hruby este nemame a sa mi to zda moc ze overal a este fusak ved to aom myslela ze to sa dava v minusoch)toto je hrooza pre mna)))

@18lula4 ale Luci,tie overaly maju aj dievcenske 😉 a su fakt krasne,skoda,ze nemam aj dievcatko