Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo2016 nech sa ti paci😊prislo to asi za 10 dni, celkom rychlo, mam tu modru
http://s.aliexpress.com/ZfmmaYBB
@stanka2612 cez skupinu aliexpres napíšem aby ťa pridali?
@ofinna85 moj dnes pancuchy,body na tom strikovany overal a ponozky a zakryty bol dekou a vo fusaku...bol akurat ani nie spoteny,ani horuci 😉
@lenadka mozes dakujem
@denca2d pojdem kuk nieco radsej po obchodoch, ed na tom aliexprese su jake dodacie casy,ze mesiac 🙈
@stanka2612 niekedy pride aj za 10 dni..ale tak co cakat ked to ide z ciny zadarmo😂
Je to škerko mój)a mauz dva zubky spodne)no a teraz ho zacali asi vrchne uz boliet.chudacik taky malinky a uz bolesti ma,ale je to statocnicek)bez horucok.len geliky.uhorka.citron nic nepomaha
@ofinna85 krasavec 😘
@stanka2612 tak si sedime na posteli a nechce sa nam spat ☹ ono by sa to rado hralo no ona jak mechom ovalena ...Adamko zaspi a ja zas budem buntosit bo ma uplne preberie ☹ ahhh a zevraj dovolenka aspon nocne priplatky mali dat..
@jarkajozo 😂 a este aj stresovy priplatok...neviem,co sa to s nasimi chlapmi porobilo,ze sa im tak zhorsili spanky...Lukas v postielke vobec uz nespi,place,az kym ho nedam do postele k nam...
Inak baby od vcera "cuva" aj Luky 😀 zlaty je jak tu ritku dviha a posuva sa jak taka husenicka 😂
Dievcata, ovladaju vasi drobci uz baram, baram buc? 😂u nas to bezi stale
@18lula4 este som to neskusala,u nas bezi "varila mysicka kasicku" 😂
Toto je des obliekat alebo prebalovat mojho krpca..furt sa mi otaca a rehoce sa😲
Este sa vas chcem opytat...mozno budu vediet poradit tie co maju viac deticiek. Mala chrapci lebo ma nieco v nosteku. Inak ho ma cisty, bez soplikov...len niekde vzadu v dutinach ju nieco hneva. Zalezi od polohy a od nadychu, niekedy to nepocut vobec. Dala som je vcera vecer a dnes rano physiomer a len tycinkou vytrela, ale zatial nezabralo. Neviete nieco poradit? Neodsavala som ked ma nostek cisty. Dakujem za kazdu radu 🙂
@denca2d to mas dobre,moj neskutocne reve pri obliekani
@jarkajozo juj,moze ist pomocnika robit Jeziskovi,fesak 😍😘
Ja mam pre maleho zase Mikulassky odev-body 😀
@stanka2612 rev pride po placi😂
@denca2d to nic a moj to robi a najhorsie ked to urobi s pokakanou ritkou ☹ daj si čelovku na hlavu a bude kludne lezat a pozerat na svetielko ☺
@stanka2612 no no na fotenie som mu kupila 😀 jej to bude rozkosny pod stromcekom
@stanka2612 boze pisem jak magor..chcela som ze rev pride po smiechu🙈😂
@18lula4 Unas sa tak vzdy zacinala nadcha u starsieho.Ja pouzivam len kvapky libenar-tak 3-4x za den a vytriem nostek,ci sa nieco nenalepi..

@jarkajozo aja a to ten overal co je na foto?