icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
11. okt 2016

@katariso moj sa ani neplazi ani nestvornozkuje este 😀 iba "cuva dozadu",ako cervik,ze dvihne ritku a posunie sa

katariso
11. okt 2016

@stanka2612 a kolko mate???

katariso
11. okt 2016

@stanka2612 našmu sa tiež este nechce

stanka2612
11. okt 2016

@katariso pol roka 🙂 uplna pohoda,ja sa s nim nikam neponahlam,ved on na vsetko dojde sam 😉 je krasne vnimavy a aj dokina mi povedala ze je uplne v poriadku jeho vyvin,kazde dieta je individualne...

jarkajozo
11. okt 2016

@katariso ani nas ale ked mu chytim nozky tak sup na kolienka ale sam nie...
@stanka2612 nic nepomaha teraz sme boli na krv vramci poradne tak vobec neplakal az ked sestricka prestala ☺ zajtra moc nesieme bude sranda ☺

lenadka
11. okt 2016

@stanka2612 @denca2d mne niečo vyperie ten spray s DM na škvrny, ale minule mi pekné mickey mouse body- sú biele len myšiak je farebný oplul vývar mrkva-zelenina a to sa tak tam zažralo, že fľaky ostali, tak je mi to fuk, "čisté" je a tiež som vyčlenila 2 ks k doktorke návšteva a ostatné môže ničiť koľko sa mu páči 😀

lenadka
11. okt 2016

Táááketo vrátka otváram na papanie, na foto papá banán+avokádo popučené vidličkou 🙂 ..aj nás potom... 😢 😀

jarkajozo
11. okt 2016

@lenadka krasny Misko :* avokado sme neskusali ale skusime 🙂my dness karfiol a zemiak

denca2d
11. okt 2016

@lenadka aj my sme dnes mali banan a avokado..tiez mu to velmi chuti😊

alllexis13
11. okt 2016

@katariso moja mala sa este neplazi,iba sa prevaluje a toci dokola.Ale sediet uz vydrzi-aj ked by sa nemalo posadzovat dokym si samy nesadnu.Ale je to pre nu zas nieco nove,viac vidi a chvilu sa tak prehra...Ani zuba ziadneho nemame... ☹

siska122
11. okt 2016

@lenadka perfektny papkacik 😉 Zatial to tak vyzera, ze moja tiez bude sobra papkacka 😀 zato o starsej to ani teraz nemozem povedat ... dokonca mi povedala, ze v skolke jej churi viac ako doma 😀 Ju aj z popuceneho bananu napinalo ... musela som skrabkat lyzickou...

jarkajozo
11. okt 2016

@denca2d
@lenadka a ako pripravujete to avokado? Tiez len popucite?

denca2d
11. okt 2016

@jarkajozo ja este mixujem lebo moj popucene nechcel..ale uz skusim po case znovu popucit co na to panko povie😁

lenadka
11. okt 2016

@jarkajozo len som popučila, už ho trošku učím na kúsky v jedle.

jarkajozo
11. okt 2016

@denca2d
@lenadka no super avokado uz kupene zajtra bude dobrotka ☺ ja od zaciatku pucim a najnovsie pozorujem ako kazdu lyzicku premiela v puse

katariso
11. okt 2016

@alllexis13 a kolko mate???porovnavam

lenadka
11. okt 2016

@jarkajozo ja som minule kúpila tie hami kapšičky ovocné, boli v akcii v jednote, len tak som vonku otvorila jednu-mal tesne po obede a ústa ako krokodýl otváral a pišťal daj ešte a zjedol celú, tak si ma inšpirovala a beriem ich občas so sebou keď niekam ideme a veru v nedeľu sme sa u sestry zdržali dlhšie na návšteve, tak som mu mala čím zobáčik zapchať 😀

stanka2612
11. okt 2016

@lenadka ja tiez beriem vzdy so sebou nejaku vyzivu,bo moj je tiez riadny papkac 😀

stanka2612
11. okt 2016

Tusim vyskusam pomaly tiez len pucit uz,bo doteraz som vsetko mixovala

18lula4
11. okt 2016

@denca2d
@lenadka no a to som si myslela ze som sibnuta ked som dala malej mango a potom sa tym pochvalila starkej. Ta hned ze to je citrus a dovoz, potom aj na nate ze take do 1 roka nedavat, potom som 3 dni rozmyslala co jej z toho bude a vy tu davate avokado😅tak potom nie som sibnuta 😂pritom mango je obrovsky zdroj Fe a vlakniny hej. Na imunitu jak hovado...

denca2d
11. okt 2016

@18lula4 ale aj mojmu som dala trosku manga a zije😁ked potroske das a nie je ziadna reakcia tak preco nie..

jarkajozo
11. okt 2016

@lenadka ja vzdy ked ideme na dlhsie beriem to ....keby ze mu urobim do nadobky bala by som sa ze sa pokaz...je to super na zapchatie pusinky 😀 som rada ze som inspirovala 😍

ofinna85
11. okt 2016

No moj Damco mi nechce nic papkat.pel e otvori usta ale len raz dca a potom jonecna(pucim mu len zajtra skusim mixer ale ako uz ma to nebavi)!dnes tolko zeleniny s maskom v parnom hrnci sme mu robili a panko ze nic nechcel(kupivane mu tiez nechutia?len cecok by to chcelo (ja asi do 3 rokoch ho kojit budem)ked sa nenauci papat))))

alllexis13
11. okt 2016

@katariso o 2 tyzdne bude mat 7 mesiacov.🙂

alllexis13
11. okt 2016

@18lula4 duzinate ovocie mozu.Nemali by hlavne pomarance,kivi,ananas..

pahu
11. okt 2016

@lenadka banan a avokado? A to na ranajky?

emilia25
11. okt 2016

Ahojte baby som tu dlho nebola tak ako babetka uz mate zubky uz stvornozkujete sedkate ani sa nenazdame a uz budeme pomaly oslavovat rocik ako to rychlo vsetko leti.mi sme dnes mali poradnu mame 8500g a 68cm plazime sa kolo svojej osy a do zadu ako rak uz sedkame a papame pomixovane polievocky a zubok co som si myslela tak este nemame ziadny aj lyzickou som buchala ale to mi len prstene cinkali no uz po 4 raz som sa tak oklamala.jaj

katariso
11. okt 2016

@alllexis13 my mame o tyzden viac☺lebo ja uz stresujem ze co sa deje...neplazime nestvornozkujeme.....😯my mame už dva zúbky

lenadka
12. okt 2016

@pahu to mal desiatu, na raňajky má mlieko, raňajky o 5.00 a druhé o 8.00 😀 , potom o 9.30 má desiatu o 12.30 obed, 15.00 olovrant-mlieko a 17.30-18.00 kaša s ovocím a večer 19.30 zas mlieko.

pahu
12. okt 2016

@lenadka no konecne mi to niekto napisal polopatisticky ako pre kojaciu matku 🙂