Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 on otvara usta na nase jedlo)slaninu?ajajaaj dala som mu oliznut a skoro sa rozplakal ked som mu ju vzala))alebo zacne papat neskor a vsetko doradu nase jedla
@denca2d ja uz mam v tom zmetok.sak on sa napapa mm .hra sa a zamrnci ze chce spat a to cca do hodinky spinka no niekedy 20 min teraz 40 az hodku .ubehnu dve hodky a zachvilu je cas na cecok.on mi takto stale denne dokola len co ked on nema cas vyhladnut)a vacsinou mu davam mm po prikrme,lebo je ten mi neje
Ahojte moja je tiez este marcova stihla to ltt 31.3.Mame jeden zubcek a idu dalsie a tak cez den na mne vysi k nikomu nechce ist a este mame teraz lieky lebo je chora.Dr sa ma pyta ze: asi jej nechuti jest vsak?( ma hrdlo zapalene)ja kuukam nanho ze ale coby je normalne lebo ona stale pyta a hlavne to,co jeme my.Okrem kase zje vsetko.Piskoty v caji,mrkvu s jablkom,banan s piskotami,zemiakovu kasu,chrumky papa,polievocku.
@ofinna85 😂😂😂 ze slanina 🙂 vie,co je dobre 👍
@denca2d to sú obe vírusové ochorenia spôsobujú ju herpetické vírusy, šiesta choroba je viac u detí do 1r. prejavuje sa dosť vysokou telotou a výsypom na alebo len ked teplota prejde trvá zvčajne 3 dni spraví sa výsyp, moja bola na tváričke a brušku,
piata u starších detí, dobre sa šíri v kolektíve-asi preto, tiež sú teploty a výsyp na tváričke (vraj v tvare motýľa, ale moja mala len bodky na líčkach a vyhádzané dlane a chodidlá bez teplôt), ak si dobre pamätám túto piatu volajú choroba ruky-nohy-ústa pre miesta výsypu.
Najstaršia dcéra tieto choroby nemala, ale menšia obe až vtedy som si o nich čítala, dovtedy som netušila, že také čosi je.
@stanka2612 co papa mamicka musi aj on))a pridám aj foto ehe))
Taká som chorá, hlava mi ide puknúť, sliznice opuchnuté, nos plný, hrdlo bolelo včera dnes už nie, ale zato kašeľ ma chytá...tak mužovi hovorím nech misto na pivko ide spať s malým a ja budem v obyvačke nech sa krpec nenakazí odomňa, tak sa vyhováral, že malý je len na mňa zvyknutý, že od neho ani mlieko vo fľaši nechce....a odkráčal, no vivat otcovia 😝 malého budím fúkaním nosa a kašľom v noci a on i to opláca, len čo sa mne podarí konečne zaspať, tak mrnčí, no na palicu 😔 idem sa teda trápiť-akože spať 😒
Kurnik, ale ráno o šiestej mu toho zlobríka dám na starosť, chcem sa len obyčajne vyspať, taký relax ako vyjsť si na pivko to už ani neviem čo je, tak nech si aj on užije, ved ho nikto neposiela, jeho chyba, že bude málo spať 😠
@lenadka to jakeby som nas pribeh pocula muz tiez v obyvacke..ja bola chora kaslala som neskutocne a zeby som maleho nezobudila furt jak ma chytilo smer dalsia izba sa vykaslat jak som lahla maly hore...bolo to o drzku ...aj teraz otecko roka na pivku ! Rano zobudim maleho o 5 a supnem mu ho ! 😀
@stanka2612 my mame tazku a to ledva zacala od 20.30 spi ...furt sa len mrvi nevie kludne lezat uz tri krat som ho uspavala na rukach inak to neslo ☹ ten si prisiel domov ako by nic hlavne ze pivko v brusku ale ze ja mam uz fakt dost to ho netrapi ! Sak nech pocka rusnu noc bude mat s nami 😁
Tak nakoniec bola noccelkom obstojna,len tri krat hore do piatej od piatej do siestej nespal a potom som ho este na hodku uspala...nato,ze je chory...som myslela,ze horsie bude
@stanka2612 my otras noc kazdu chvilku sa mrvil od druhej do tretej hore uspala som a zas vzdy vrtenie ahh 😐 ale tatik bol hore s nami musel 😂
Dievcata co donesie vasim marcovcatkam Jezisko? Ja vobec netusim co vymysliet
Ja vymyslam pre rodinu skladacku na poriadnu autosedacku a my ideme objednat u stolara detsku izbu na mieru...inu mat nemozeme kvoli atypickej izbe 🙂

@skarabubu moj uz je davno