icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
16. okt 2016

@pahu my sedacku musime kupit uz teraz ☹ maly s vajicka vyrastol...ja uz zufala kazdy sa nas pyta a ja sama neviem

18lula4
16. okt 2016

@jarkajozo Jarka, my to riesime tak ze co potrebuje teraz to bude mat uz teraz, ale bude sa to brat ako Jezisko. Treba jej fusak, tak sa kupi a budeme ju donho uz davat, ale na to ako pod stromcek. Taktiez aj pavuky

18lula4
16. okt 2016

Baby, poradte nejaky sportovy kocik. No nemoze to byt trojkolka 🙂 a nie male kolieska, lebo si to neviem do snehu predstavit...

jarkajozo
16. okt 2016

@18lula4 dakujem a ku kociku ja mam britax b motion 2016...ale uz sa to tu riesilo hlavne odporucam nafukovacie kolesa...3komb som mala a boli penove kolieska a nepacilo sa mi take nepodajne ..

stanka2612
16. okt 2016

@jarkajozo @pahu
My uz autosedacky mame kupene,18 bude Lukasa,tak mu vsetci sa na ne poskladali 🙂 a co na Vianoce?ani sama neviem...uvidim,co bude potrebovat,popripade im poviem,nech sa mu poskladaju na sportovy kocik

jarkajozo
16. okt 2016

@stanka2612 my 24.12 meniny 😁 to bude dilema

jarkajozo
16. okt 2016

@stanka2612 ja aku mas autosedacku? Tu od 9kg? A do kolko kg je? A uz Lukyho davas donej? Nam sa vo vajci nepaci

denca2d
16. okt 2016

@stanka2612
@jarkajozo aj ja pokukujem po autosedackach..stanka ty mas tusim romer king ze?si spokojna?uvazujem aj ja nad nou

stanka2612
16. okt 2016

@jarkajozo @denca2d ano mam tu rommer king a asi dobra je,tu sme dostali,ale v testoch obstala dobre a druhu mame ze nania a ta bola lacnejsia omnoho...ta nania je od 0-18 kil,cize sa moze pouzivat od narodenia,len do 9 kil musi byt babo v nej otocene v protismere jazdy a ta rommer je 9-18 kil...ani jednu este nepouzivame,este pouzivam vajco kvoli praktickosti (nakliknem na konstrukciu) no maly ma uz 8700g a vajco je do 9 kil,cize o tyzden,dva uz musim dat autosedacky...tu rommer dame do mojho auta,nakolko tym jazdim najcastejsie a tu lacnejsiu muzovi,ako sa vravi "keby nahodou" lebo by sa mi nechcelo prehadzovat autosedacku z auta do auta

stanka2612
16. okt 2016

@jarkajozo to aj vianoce aj meniny naraz 😀

jarkajozo
16. okt 2016

@stanka2612 no sak toto 😀 couz ratali sme s tym tak kym je maly si to uvedomovat nebude tak oslavu prehodime na 25.12 a ked bude starsi tak sa mu to vysvetli ☺ ja tiez som pozerala testy autosedaciek tak jednu mam vybratu tak uvidime ci kupime tu alebo pohladam daco ine...co mne vraveli tak vo vajci by nemala pretrcat hlavicka ...a my tam uz mame len 1cm asi zato nam urgentne treba a do vianoc nemozem cakat ...romer su super dobra volba ☺

vierkal
17. okt 2016

@jarkajozo jaaaaaaaaaaj ako vas citam to ako vajicka su do kolko kg? to musim kuknut mna to vobec nenapadloo🙂))))

18lula4
17. okt 2016

@vierkal do 9 kg

lenadka
17. okt 2016

@jarkajozo a ja že len ten môj je taký pako! @stanka2612
skoré uzdravenie prajem, mne je už kúsok lepšie, ale do prdky o moc to neni...

lenadka
17. okt 2016

Keď riešite darčeky asi tiež kúpim autosedačku, však po babách som rozdala, takže dobrý nápad byby ste ma inšpirovali, nech aj rodina radšej dá peniaze ako miliónpiatu hračku aj tak to malý nevníma, jediné čo ho bude trápiť ako zvaliť tú nádheru-stromček...pcha a kým tu píšem počuje ako malý ZAS zhodil fikus v kuchyni 😀

lenadka
17. okt 2016

@18lula4 ja mám do 15kg a vmestí sa tam ešte v pohode aj na to aby hlávka trčala ešte nehrozí má tam kus miesta, len ono od roka sú deti spokojnejšie keď sa vezú ako veľký, takže určite idem kúpiť autosedačku, len po skúsenostiach mojich, ani tak nemusí byť drahá, ako by sa mala dať polohovať-neskutočne veľa krát sa to vyplatilo, vždy mi deti v aute zaspali a tak sa dali dať potom pekne do poloľahu a hlavička nekvickala kade tade.

18lula4
17. okt 2016

@lenadka aj mne sa este vmesti do vajca a super, jej sa paci vsade, este aj v hlbokom kociku spinkame a hlavne vonku 3 hodinky🤗

lenadka
17. okt 2016

@18lula4 aj Miško je v hlbokom stále, vprace sa mi aj s fusakom, mám cam cortinu a tá ma velikú vaničku-preto som ju kúpila aj ked to nie je mega super moderný kočík, ale vanička nemá chybu a vajco mám vlastne z nej.

stanka2612
17. okt 2016

@lenadka dakujeme,maly uz v pohode uz ma len troska sopliky 😉 aj tebe prajeme skore uzdravenie

stanka2612
17. okt 2016

@jarkajozo malemu este netrci hlavicka z vajka,no ked to je raz len do devat kil,tak sa bojim dat ho tam ked bude mat viac...aj ked pre mna je vajko pohodlnejsie ako atosedacka

18lula4
17. okt 2016

@stanka2612
@lenadka ono ze pokial babo samo nesedi, musi byt vo vajicku. My este urcite nesedkame a isto nemame ani 9kg😁teraz cca 5 dni dozadu sme sa zacali pretacat uz z bruska na chrbatik. Zajtra mame neuro..tak som zvedava. A autosedacka na Vianoce je origos, to akurat tak zacnu sedkat😆

stanka2612
17. okt 2016

@18lula4 no neviem,ale kazdopadne my mame obe sedacky polohovatelne,jednu na tri polohy,druhu na styri,je to take iste ako keby sedel vo vajku 🙂 a zase nechcem maleho ohrozit tak neviem teraz

18lula4
17. okt 2016

@stanka2612 mne to zas kamoska hovorila, ze pokial nevie sama sediet, tak do sedacky nie, lebo ta je v smere jazdy a keby co aby jej vaz nedolamalo...

stanka2612
17. okt 2016

@18lula4 a teraz si vyber 😀 😂 asi napisem na forum 😀 😀 😀

mnamkacik
17. okt 2016

@jarkajozo aj my musime sedacku teraz kupit, vajicko sice 0-10kg ,,ale nohy uz von ma stale sa chce posadit ,robi krik vo vajci a jeduje sa mi tam....
Tuto chceme kupit http://www.cybexshop.sk/autosedacka-cybex-palla...

A meniny tiez sa chystame oslavovat 25.12

mnamkacik
17. okt 2016

@lenadka nejeduje sa ti Misko vo vanicke....moj sa hneva ze nevidi

jarkajozo
17. okt 2016

@stanka2612 skus si zistit lebo niektore sedacky od 9kg sa daju otocit aj protismere jazdy a potom ked treba tak v smere jazdy ☺ kuk na informacie o svojej sedacke...

@mnamkacik sak oni este nechapu ze maju meninky hlavne ze im dane sustiaci sacok 🤣 darcek ani nebude podstatny

jarkajozo
18. okt 2016

@stanka2612 Lukymu prajeme vsetko najlepsie k meninkam 😘 prajeme mu aby bol zdravy a o stastie a lasku sa postarate vy 😍 uzite si Lukyho prvu oslavu 😘👵🏻

stanka2612
18. okt 2016

@jarkajozo lukasko dakuje velmi prekne 😘😘😘 vcera v nakupnom centre mocno nakupil (zasa) 🙈😂😂 a dnes si bude uzivat babku 🙂 veru si uzivame kazdy jeden den 💜

jarkajozo
18. okt 2016

@stanka2612 ti ukazoval co chce ze? 😁 hihi...