Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ved o to Stanka ide. Keby nebola pridusena pupocnikovou snurou a nelezala by na JIS 6 dni, tak by sme nechodili ku ziadnej neurologicke...to viem na tuty
@lenadka a nejdu mu zubky ked ho prehana? Inak my tie kupovane presnidavky z dm mov nie. Nechce to. Par lyziciek a hotovo. A mas pravdu s tou neurologickou aj s tym cvicenim. No moja mama ze aby som raz isla, aby som si to potom nahodou nedajboze nevycitala, keby nieco... no ale hned vizitku do ruky..a to ze to stoji 10e som sa dozvedela az od kamosky! Kde by ti to doktorka povedala😅ja mam inak malu skoro celyyy den na posteli. Na nej sa hra, pretaca sa, otoci sa o 360 st. Dviha ritku aj vykroci nozkou akoby uz stvorkovat isla a hlavicku uz inak vysoko tiez dava. A vidis. Presne na tu dojcensku gymnastiku a masaz mame ist. A co sa tyka zapekania
Nas zapeka skoro stale. Akoze vykaka sa kazdy den ale tuho. Okrem toho ked dam slivku alebo vlocky. Aj papa telacinku to je jasne. Tak si ani nevhcem predstavit keby nam dali na zelezo kvapky 😯🙁
@18lula4 Luci,moj maly robi presne to iste co tvoja 😉 nemam pocit,ze by tvoja mala v niecom zaostavala 😉 ked teda chces,tak chod skusit tie cvicenia,no podla mna ich nepotrebujete... Ale ako hovoris,mozno ze tvoju tak specialne sleduju kvoli tomu tazkemu startu do zivota...
@stanka2612 tak vies ako, na nieco sa uz vyhovorit musia😂miesto chvaly, sama panika 😀😀😀skoda reci. Ale ja sama na nej vidim ze to je zive dueta/ciperne a snazive, to je myslim najpodstatnejsie 🙂
@jarkajozo super takze aj mu tak nejak)lebo uz niekedy rozmyslam ze ci mi sisi))lebo ked dam nieco,povedia a to este nemoze!)a naopak tak ja uz idem bars co rad radom.neplace ze by ho nieco bolelo.kaka az moc si myslim ale to asi ze je kojeny.al.zubky tie uz ma dva vonku aj mesiac spodne,tak idu asi vrchne)
Dievcata uz nam dosli tie cizmicky s ali ☺ potom dam fotku su fakt krasne
Ahojte. To moje dieta, ktore sa nevedelo dijest prikrmov sa rozhodlo ze lyzica do jeho ust nepatri...co s tym?
@denca2d 😂👍🙈
Baby tak si ich povymienajte! Som sa aspon pobavila 🙂
Inak idem sa trosku postazovat...spanok mojho syna je coraz horsi ☹ tak som sa tesila,ze spaval celu noc na jedno kojenie...boze kde su tie casy...dnes zaspal o pol osmej o osmej sa zobudil a nespal az doteraz...teraz zaspal,hotova som...som zvedava,kedy sa zase v noci zobudi 😖
@stanka2612 my sme zaspali az teraz bol to boj tatik prisiel domov nevedel sa ho nabazit tak zaspal teraz ☹ jasne ze jeho otec odpadol skor...nam ked sly zubky sme mali strasne zly spanok teraz sa tesim aj s toho ze v noci ked sa prebudi ho staci potlapkat po ritke...
@jarkajozo no nakoniec bola noc super,zobudil sa len o jednej a o stvrtej na kojenie a spal az do osmej,takze som vyspana 😉
Ako vaam zavidim.mne zacal zas papat kazdu tuism aj hodinu cez noc.pekne zaspi o 20.a uz to zacalo o 21 jedol o 23 a ootom asi aj kazdu hodku.((a s mrncanim ma zobudza((skusam tlapkat alebo na rukach uspat nepomaha iba cecok,,ach jaj asi uz druhe nechcem))
@stanka2612 no vidis Luky vedel ze potrapil mamku tak ju nechal vyspat ☺

@jarkajozo inak babky tie to inak prežívajú, viem si tú tvoju predstaviť 😀 aj naša ráno tlieskala hovienku v šerbli, spala u nás 2 noci, mne bol ostrašne blbo chorá ako fras, malého som kašľom budila, tak s ním spala ona, dnes mi je už o dosť lepšie.