Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tak nam sa dnes konecne podarilo zobrat krvicku, zajtra vysledky. Dufam ze Vikusla vsetkym doktorom vytrie kocura a bude to mat perfect👍👍👍👍👌
Dievcence, prosim, nezvysil nahodou niekomu Utrogestan? Napiste prosim do IP, ak ano. Dakujem.
@stanka2612 tieto boli len jedna velkost 6-12 mesiacov
Ty kokso zeny ak malemu teraz nevyjdu zuby tak ja uz neviem
@stanka2612 "ze druhe" z prveho uz som sediva a padaju mi vlasy...a co pri druhom
Baby je tu nejaka celiaticka? Ja totiz som...zacala som maleho zoznamovat s lepkom a zacsl hnackovat. A stale je unaveny... co s tym?
@pahu asi by nebolo zle ist s nim na ten celiaticky test,snad sa to moze robit aj babatkam...ja mam tiez intoleranciu,ale mlieka
@mnamkacik mi hovor,to je to,ze mame chlapov a nie baby 😀 aj mama mi vravela,ze maly to je cisty moj brat,ked bol maly 😂
Zienky,s tym spankom nezufajte...treba vydrzat!Ja som sa pri prvom synovi nevyspala do cca 2r.Bol hore aj 15x za noc,raz mu chybal dudel,alebo sa zrazu zobudil so strasnym placom-aj pol hod.sa nedal utisit,inokedy mu vadil paplonik pri otacani,pockala som,az si najde polohu,opatrne prikryla,lahla som si....a o 15min.zase!a stale dokola.Ponukla som prsnik,niekedy si potiahol,niekedy nechcel.To boli hororove noci...Svokra len lamentovala,ze je hladny,ze nemam mlieko,"lebo jej deti prespali od pol roka celu noc,treba dat UM mlieko-to sa tak robilo."Skusila som,nepomohlo...Teraz ma 3r4mesiace a este sa obcas budi s placom a nevie co chce,len place...Mame aj dievcatko-marcovciatko a dufala som,ze to bude lepsie-chvalabohu,zatial aj je.🙂))aj ked je obcas uplakana,ale je to este v poho..🙂
Moj sa tuto noc budil s placom takmer kazdu hodinu do nejakej druhej..potom to uz bolo lepsie..neviem ci sa mu nieco snivalo alebo ho tie zubky takto obcas otravuju..lebo to nie je kazdu noc..tak mi ho bolo luto😊
V nedelu mala dostala teplotu-trvala do utorka.Vravim si,ok.asi zubky.Vcera vecer pozeram-cele brusko vysypane,rozmyslam,ze ved nejedla nic nove za posledne dni,mozno z mojho mlieka-pila som brusnicovy dzus.Dnes som to spomenula na poradni a mame tzv.-siestu chorobu.Dr. predpisala len fenistil kvapky a ze netreba stresovat.☹
@alllexis13 juj tak nech ste skoro fit 👍
@stanka2612 mám tieto, vzala som až veľkosť 3, lebo ja ich dávam na overal chlpatý a tak sú mu akurát, na rok mu budú ok na pančušky 🙂 https://pt.aliexpress.com/item/winter-warm-love...
@lenadka tak potom dvojka bude na teraz do kocika super 👍
@stanka2612 presne, priamo na nôžku dvojky treba.
@alllexis13 my sme to mali min.tyzden. vypila som hruskovy dzus, mala sa mi vysypala. Ale nebola to siesta choroba. Fenistil kvapky zabrali 🙂
@stanka2612 no ten je krasny😍
@stanka2612 pokladik ako vyrastol...aj my mame tie kocky obrazkove aj tie kruzka ☺
@jarkajozo a najnovsie si vie uz rozobrat tu podlozku co ma pod sebou 😂
@stanka2612 ti robi aj moj..furt ma tie puzzle rozobrate🙈
@stanka2612
@denca2d my sme dali tie puzzle k babke a tam tiez rozobera strasne ho to bavi no mna skladat nie 😁 doma mam podlozku v celku a tam len okusuje okraje ☺ inak peknu a kludnu noc baby 😍

@ofinna85 plne ta chapem,ani ja uz asi druhe nechcem 😀 zase to vsetko absolvovat odznova...ale zase uvidime co bude o tri roky 😁