Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 jaaaj, my to robime ocikanou plienkou 3x po tvaricke 🙂
@18lula4 hej,aj to poznam 😀
Čaute babule, tak Miško od dnes oficiálne lozí 😀 ide mu to po plávajúcej a po dlažbe, na koberci ťažšie, môj veľkáč 😵
@stanka2612 ja varím toho čistcu vždy za hrnček a poumývam ho v ňom celého aj dudku 1-2x namočím, neviem či pomáha keď má bábo "z očú" "urieknuté" no určite má nejaké upokojujúce účinky, vždy je po ňom kľudnejší. 🙂
@lenadka tak vies co to je ja povysavala a sup aby som mohla vysavat dalej nalemu chrumku to bola chyba mohla som ponom vysavat zas 😁no nemiluj ich...gratulujeme k lozeniu ☺ my zatial len sme na 4 ale pohnut sa dopredu nevie ☺ ale zacal gagotat nieco nove dnes cely den pocuvam kaka isly sme po obchode a on na plne usta kaka ludia nanas kukali jakeby vazne kakal 😁 ...a kde zozeniem ten cistec?
@lenadka nam to vzdy pomoze,uz ked neviem,co s nim...takze urcite to ma nieco do seba 😀
A gratulujeme k lozeniu,my stale zatial len cuvame,este ani na styri sa nevie dat
Uz viem preco tie tri dni sme boli taky zly ,uplakany,a nervavy dnes rano nam vykukla lava spodna JUPIIIIIIIIIIII ,,,, 🙂
@mnamkacik zeby maly elf? 😍😘
@lenadka a odkial mas ten cistec?da sa to niekde kupit?by som si ho tiez zasadila do zahradky,bo ja mam len trosku suseneho od susedy...a ona ho tiez dostala...daj tip 😉
Troska vas tu sem-tam citam.O tom zaspavani mi nieco hovorte,moja najmensia sa posledne dni sprava ako keby som jej UM zarabala na energetaku 🙂
Oskar uz chodiiii ;) hahahaaaa...
@lenadka
@stanka2612 odfotte to ako to vyzera
Cistec predavaju aj v lekarni😉
@mnamkacik ja ti ho moc neodfotim,bo ho mam uz len ako prasok ususeny,ako sypany caj,ked si kupis 😒
Ja uz som zufala maly nechce prikrmy ani panovi ovocie este popapa ale inac nic.....😯poradte
@denca2d hej aj sestra ho kúpila v lekárni, som jej potom koliesko ukazovala na čele, že však by som jej dala, ale to bolo také náhle vraj, nevedeli čo už s malým tak muža vyslala do lekární čistec hľadať, tak v jednej z 5-tich ho mali, keďže je z NR a ja od PD nemohla by som jej ho dať hneď, tak potom som jej dala sadeničky.
3- kombinacii kocika som oficialne zbavena predany ☹ aj mi bude chybat snad posluzi malej Zarke ako nam ale urcite ju pojdem este kocikovat 😁
@jarkajozo si to nejakej kamoske predala?
@stanka2612 ano ano buduca nevesta sa v nom bude vozit 😀
My dnes noc od 20.30 do 7.05 vkuse. A este sa gulkame😎

@pahu aj my mame stale sople,uz tyzden ☹ len vidi odsavacku a uz reve