Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Moj od 6:45 hore...a to v noci dva krat vstavat na mlieko 😀
@18lula4
@stanka2612 my tiez do pol 1 sa budil na neskutocny plac od 9 ale spali sme do pol 10 ☺
My uz druha moc katastrofa,stale plaac,,,,a uspavani bolo n-krat ,,uz ss hlasi aj druhy zubok....prvy nam vysiel v nedelu,,,,
babenky prosím o radu , kúpila som od kamošky golfáče quatro valencia ale bez pláštenky a blúdim na nete už hodinu a nemôžem nájsť kde kúpim . Prosím o radu
Dievcata co ste to davali malym na tie sople prosim?moj sa v noci zobudil chudak a totalne upchaty nufacik ma😢
@denca2d moj mal sopel asi tyzden davala som sinupret a odsavala som...nastastie to preslo 🙂 tu cibulu som aj uvazovala,ale ten smrad 😀 😀
@stanka2612
@jarkajozo ved to ze ten smrad ma odradza..ale ak to zarucene pomoze tak idem do toho😀
Baby idem sa trosku pochvalit,moj maly dnes konecne vypil 30ml lucky vody z flasky 👏👍👍 juj poradte nejaky dobry detsky cajik,nech mozme skusat 😉
@stanka2612 my mame detsky bylinkovy dr max a chuti mu
@stanka2612 my mame apotheke rumancekovy alebo pre bezne pitie a poviem ti chuti jej. Predtym mala od sunarka jablko sipka alebo jablko s inulinom a nad tym ju triaslo
Baby ja vam poradim s pitim. Moj Oskar nema sice s flaskou problem, ale najlepsie sa napije zo stamprlika. Skuste aj vy. Padnete na zadok 🙂
@pahu 😂😂😂 co sa zamladi naucis... 😉 je to chlap 💜
@stanka2612 nieeeee, tak to nie jeeee... fakt to vyskusajte. Krasne sa dokazu od smadu napit 🙂
Uz aj my patrime medzi zubate selmy-mame konecne prvy zubok😍👅
@denca2d super 👍 a davaj pozor aby Radko nezacal kusat bradavku...dost to boli 😀
Inak my sme dnes boli na poradni,Luky vazi 8700g a meria 71cm 😀 vsetko mame v poriadku,no mali sme hlieny a este stale sa ho drzia tzv.zadne hlieny.dostal na to fenistil kvapky,no ked som si citala pribalovy letak,tak tie su na alergicke zalezitosti...tak nechapem,co to ma so soplikmi...som mu teraz dala,no uvidim,ci mu to pomoze...
@stanka2612 my mame 8920kg a 70cm😀no toho sa hryzania sa obavam kedze on rad natahuje tu bradavku potvora🙈🙊my mame tiez sople..cez den mu davam morsku sol a od vcera sinupret..tak som zvedava kedy to prejde..inak aj ja mam sople a veru sa ma drzia..neviem sa ich nejak zbavit..
@denca2d sinupret nam pomohol,uz sople nema,teda nie take,ktore viem odsat odsavackou...uz ma len tie zadne,uz len tak "chrci"...a na to nam dala tie fenistil kvapky a raz denne kalciovy sirup...tak snad mu to tie hlieny rozpusti,ak nie,som ochotna ist aj do tej cibule,ako pisala Jarka
@stanka2612 ja som povedala ze najskor skusim sinupret a ak do 5dni nepomoze tak ideme do cibule😂
@stanka2612 fenistil je aj na podrazdenu sliznicu upokojuje ☺

@18lula4 Luci,neprovokuj 😉 😀