Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka dnes nepomaha nic,jrednoducho na mna kasle...ani za mobilom nejde a to sa za nim trha...ale co,povedala som si,ze uz ho necham,ked on bude chciet tak pojde 😀
@denca2d uprimne?velmi casto zabudam 🙈 priemerne ho dostane tak raz za tyzden rovno do ust
@denca2d do mliečka, ale vieš čo, ako je chorý kúpila som vitamíny cebion multy a tam je tiež D-čko až 200% odporúčanej dennej dávky ak dávaš podľa návodu, tie dávam teraz keď bol chorý aj Dr. som to vravela, že som kvôli tomu načas vysadila vigantol, nech ho nepredávkujem, okrem D-čka sú tam B-vitamíny a C-čko, Dr. mi to schválila, tak skús to namiesto D samotného.
@lenadka mne dr povedala ze vigantol zvykne zapekat ale ja mam jamieson a ze s tym sa este nestretla ze by zapekal ale nech skusim..no uz 5ty den nedavam a kaka pekne kazdy den..dnes som mu dala do mliecka tak uvidim zajtra co to spravi..ak to bude robit problem skusim tie vitaminy
Ja davam jamiesona od babatka,lebo na vigantol som nepocula nic dobre,a tiez sa stne ze zabudnem a v lete som ho nedavala.ze v lete netreba)a davam na ml kapku a troska mliecka mojho ..
@lenadka kamoske sa mala narodila 14.2 a ta uz veru take dva tyzdne popri nabytku chodi, a uz aj sama na par sekund postoji...ale to je teda dost rychlo podla mna...my si lozime.. teda stvornozkuje tak na 85%....nesedi, len sa vyvrati furt😁😁 ale v sportovom si sadne to v pololahu nehrozi kocikovanie..😊
@stanka2612 pohoda sak i my sme sa najprv z nervami len dozadu odsuvali 😁😁
@stanka2612 tak zatial je to vsetko 😀 ten irganizer fakt to len nahodou som nasla. Ale cez appku je to ovela prehladnejsie, pozerala som nejake veci ku kociku a bum organizer 😁😁 mam stamad podbradniky trebars...uz ani neviem no kopu veci 😁😁
Dnes cely den zamrncany to zas bude noc ☹
@jarkajozo Jarka mozno ho naozaj boli ten zubok 😐 ked tak mu daj nieco od bolesti nech sa maly hribik vyspinka (a ty tiez)
@denca2d
@stanka2612 dakujeme este nespi no idem ho ulozit zjedol kasu dostal panadol sirup,dam mlieko a gelik na dasienka a ked uz toto nezabere skocim hlavicku s balkona 😀 zartujem ...urcite ho to boli lebo nieje prerezany cely ale len polka a uz dnes aj druhy sa zacal rezat vonku..to bude dnes party u nas ☺
@denca2d my mame tiez jamieson. Davala som rovno do ust, ale kedze posledne 2 mesiace zbada tu flasku tak nechce otvorit usta😅trase ju z toho. Nuz co nechuti. Sak tybacina 🙃tak jej to dam bud na keksik ked papa s cajom alebo na cumlik alebo si kvapnem na cicik a ona uz len zapije pri kojeni 😊
Toto neni normalne pol hodku spi a uz 3 x bol hore na plac a nevie si najst ako keby polohu...sak ma trafi do rana ...a hlavne mu nedokazem pomoct ☹
@18lula4
@lenadka
@stanka2612 ked uz je rec o D dobre ze ste pisali hned som mu kvapla ☹ kvapkam malo co dajak som v tom nezodpovedna zabudam na to nieje sa cim chvalit ☹ asi si dam pripomienku do telefonu....vigantol sme ani neskusali tiez som nato citala zle ohlasy a jameisona kvapnem rovno do pusy
@jarkajozo pupak maly ☹
No ja som to malemu davala vzdy na lyzicku s prikrmom..dr ma sprdla ze to sa mu nevstrebalo urcite lebo dcko je rozpustne v tukoch..a ked som jej povedala ze v tom prikrme ma olej tak hned ze to beni dobre..treba na lyzicku a do mlieka..tak som ostala na nu kukat..v pribalovom letaku je ze do vodicky, do cajiku do jedla a nic o mlieku🙂 tak to len tak btw😀
@jarkajozo aka bola noc?
@denca2d
@stanka2612 dakujeme ze nanas myslite ☺ noc vola super zobudil sa len 7 krat aj to hned zaspinkal...v noci uz mliecko nepije tak sa dalo a aj vyspata som taze super ☺ ....a vy aku ste mali noc?
@jarkajozo moj zalomil o pol desiatej a dva krat hore na mlieko,vstaval o siedmej lebo nas tatik nas zobudil,bo hladal papiere od auta,inak by bol spal...teraz je uz tuhy,ideme do kocika 😉
Parada,ze ta Adamko nechal vyspat

Baby ako davate krpcom vitamin d? Myslim ci na lyzicku do mlieka, alebo rovno do ust..lebo som zistila ze mojho z dcka zapeka..doktorka mi poradila ho na par dni vysadit a veru pomohlo..