icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
1. nov 2016

Baby ako davate krpcom vitamin d? Myslim ci na lyzicku do mlieka, alebo rovno do ust..lebo som zistila ze mojho z dcka zapeka..doktorka mi poradila ho na par dni vysadit a veru pomohlo..

stanka2612
1. nov 2016

@lenadka dnes nepomaha nic,jrednoducho na mna kasle...ani za mobilom nejde a to sa za nim trha...ale co,povedala som si,ze uz ho necham,ked on bude chciet tak pojde 😀

stanka2612
1. nov 2016

@denca2d uprimne?velmi casto zabudam 🙈 priemerne ho dostane tak raz za tyzden rovno do ust

lenadka
1. nov 2016

@denca2d do mliečka, ale vieš čo, ako je chorý kúpila som vitamíny cebion multy a tam je tiež D-čko až 200% odporúčanej dennej dávky ak dávaš podľa návodu, tie dávam teraz keď bol chorý aj Dr. som to vravela, že som kvôli tomu načas vysadila vigantol, nech ho nepredávkujem, okrem D-čka sú tam B-vitamíny a C-čko, Dr. mi to schválila, tak skús to namiesto D samotného.

denca2d
1. nov 2016

@lenadka mne dr povedala ze vigantol zvykne zapekat ale ja mam jamieson a ze s tym sa este nestretla ze by zapekal ale nech skusim..no uz 5ty den nedavam a kaka pekne kazdy den..dnes som mu dala do mliecka tak uvidim zajtra co to spravi..ak to bude robit problem skusim tie vitaminy

lenadka
1. nov 2016

@denca2d ja som mala jamieson tiež, ako sa v pol roku minul tak dávam viǵantol a malého ešte nikdy nezapieklo a dávam podstivo každé ráno, možno 2x za jeho život som zabudla. Možno to nebude D-čkom.

denca2d
1. nov 2016

@lenadka neviem prist na to co ho zapeka😕

ofinna85
1. nov 2016

Ja davam jamiesona od babatka,lebo na vigantol som nepocula nic dobre,a tiez sa stne ze zabudnem a v lete som ho nedavala.ze v lete netreba)a davam na ml kapku a troska mliecka mojho ..

1234lubka
1. nov 2016

@lenadka hej ten organizer sa mi hned pozdaval...najdes aj trochu lacnejsi ale len v ciernej farbe..ja som cakala kym dojde kocik lebo som si nebola ista ci ma sivu konstrukciu ci aku aby sme dopasovali😊 urcite super vec...dufam ze pride😉

1234lubka
1. nov 2016

@denca2d ani neviem kde ten vigantol mam...ked som davala tak do ust...😊

1234lubka
1. nov 2016

@lenadka kamoske sa mala narodila 14.2 a ta uz veru take dva tyzdne popri nabytku chodi, a uz aj sama na par sekund postoji...ale to je teda dost rychlo podla mna...my si lozime.. teda stvornozkuje tak na 85%....nesedi, len sa vyvrati furt😁😁 ale v sportovom si sadne to v pololahu nehrozi kocikovanie..😊

1234lubka
1. nov 2016

@stanka2612 pohoda sak i my sme sa najprv z nervami len dozadu odsuvali 😁😁

1234lubka
1. nov 2016

@stanka2612 tak zatial je to vsetko 😀 ten irganizer fakt to len nahodou som nasla. Ale cez appku je to ovela prehladnejsie, pozerala som nejake veci ku kociku a bum organizer 😁😁 mam stamad podbradniky trebars...uz ani neviem no kopu veci 😁😁

jarkajozo
1. nov 2016

Dnes cely den zamrncany to zas bude noc ☹

denca2d
1. nov 2016

@jarkajozo juj drzim palce nech sa dnes lepsie vyspis..aj sa ti podarilo cez den si zdriemnut?

stanka2612
1. nov 2016

@jarkajozo Jarka mozno ho naozaj boli ten zubok 😐 ked tak mu daj nieco od bolesti nech sa maly hribik vyspinka (a ty tiez)

jarkajozo
1. nov 2016

@denca2d
@stanka2612 dakujeme este nespi no idem ho ulozit zjedol kasu dostal panadol sirup,dam mlieko a gelik na dasienka a ked uz toto nezabere skocim hlavicku s balkona 😀 zartujem ...urcite ho to boli lebo nieje prerezany cely ale len polka a uz dnes aj druhy sa zacal rezat vonku..to bude dnes party u nas ☺

lenadka
1. nov 2016

@jarkajozo tak šup šup spať aj ty, kým sirup na bolesť zaberá a dobrú noc prajem 😉

denca2d
1. nov 2016

@jarkajozo drzim palce✊

18lula4
1. nov 2016

@denca2d my mame tiez jamieson. Davala som rovno do ust, ale kedze posledne 2 mesiace zbada tu flasku tak nechce otvorit usta😅trase ju z toho. Nuz co nechuti. Sak tybacina 🙃tak jej to dam bud na keksik ked papa s cajom alebo na cumlik alebo si kvapnem na cicik a ona uz len zapije pri kojeni 😊

jarkajozo
1. nov 2016

Toto neni normalne pol hodku spi a uz 3 x bol hore na plac a nevie si najst ako keby polohu...sak ma trafi do rana ...a hlavne mu nedokazem pomoct ☹

jarkajozo
1. nov 2016

@18lula4
@lenadka
@stanka2612 ked uz je rec o D dobre ze ste pisali hned som mu kvapla ☹ kvapkam malo co dajak som v tom nezodpovedna zabudam na to nieje sa cim chvalit ☹ asi si dam pripomienku do telefonu....vigantol sme ani neskusali tiez som nato citala zle ohlasy a jameisona kvapnem rovno do pusy

stanka2612
1. nov 2016

@jarkajozo pupak maly ☹

denca2d
2. nov 2016

@jarkajozo no ako ste spali?

denca2d
2. nov 2016

No ja som to malemu davala vzdy na lyzicku s prikrmom..dr ma sprdla ze to sa mu nevstrebalo urcite lebo dcko je rozpustne v tukoch..a ked som jej povedala ze v tom prikrme ma olej tak hned ze to beni dobre..treba na lyzicku a do mlieka..tak som ostala na nu kukat..v pribalovom letaku je ze do vodicky, do cajiku do jedla a nic o mlieku🙂 tak to len tak btw😀

stanka2612
2. nov 2016

@jarkajozo aka bola noc?

jarkajozo
2. nov 2016

@denca2d
@stanka2612 dakujeme ze nanas myslite ☺ noc vola super zobudil sa len 7 krat aj to hned zaspinkal...v noci uz mliecko nepije tak sa dalo a aj vyspata som taze super ☺ ....a vy aku ste mali noc?

denca2d
2. nov 2016

@jarkajozo tak celkom fajn teda😊moj teraz celkom dobre spal..u nas je klasika 5x hore..ale to len cucne a v momente spi..cize ja sa nejak nepreberam a spim😊spal od 8mej do 7mej rana

stanka2612
2. nov 2016

@jarkajozo moj zalomil o pol desiatej a dva krat hore na mlieko,vstaval o siedmej lebo nas tatik nas zobudil,bo hladal papiere od auta,inak by bol spal...teraz je uz tuhy,ideme do kocika 😉
Parada,ze ta Adamko nechal vyspat

1234lubka
2. nov 2016

@denca2d spis z malym ? Ja mojho ulozim do postielky...ale len do prveho prebudenia😁 tiez trochu cucne a spi ale tiez minimalne 3x je hore, ale bezne 5-6 razy😁