Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 no ako sa ty mas 😀 100 rokov si tu nebola 😀
@mata0312 bambulka je uzasna 😍😍 keby mi taku princeznu niekto garantoval,hned idem do toho
@denca2d :-*
@stanka2612 veru veru ja v pohode , pomalicky zhadzujem kila 😀 uz je
-11 🙂 🙂 🙂 teda uz , uz iba 14 😀 ucim sa s krpatym a tak,.drahy mi asi.odchadza od januara do talianska tak budem na vsetko sama ☹ a vy co.tu nove?
@lenadka ja som si prvy krat objednala 21 oktobra a este nic...snad mi to dojde do muzovych narodenin,ma ich v decembri 😀
@stanka2612 vies co ja normalne chce m tretie , ona je take uzasne dieta, prespi celu noc, neustale je usmiata strasnu radost nam.robi :-* len je trosku na mne zavisla 😀 chce len mna 😉
@mata0312 to Lukas zatial nema problem,kludne mozem aj na dve hodky z domu,vobec mu nechybam 😂 zabavi sa aj s babkami,krsnou...
@stanka2612 ona v pohode ked odidem, dnes som bola.tri hodky a nechybala som.jej ale ako vojdem do.miestnosti musi ist ku mne na ruky 😀
@stanka2612 a co si mu objednala?daj tip🙂
@stanka2612 kedy v decembri? 😀 aj ja mam 😉
Baby moje...takže vypadá to, že čakáme ďaľšie mimi...😱😱😨😥😢 tak skoro som to fakt neplánovala... Vôbec si neviem predstaviť ako to zvládnem...a hlavne moje dievčatko ma plne potrebuje...stále chce cicu..neviem či ju kojiť,či odstaviť... Ach jaj...
@gloria13 jej super gratulujem 😘💕
@stanka2612 ďakujem...tiež ju tam vidíš?
@gloria13 co mam vidiet?
@gloria13 vidim 👍
@gloria13 neboj to urcite das aj s dvomi detuskami a aspon bude maly vekovy rozdiel,budu sa spolu potom hrat 😉 a ja by som na tvojom mieste kojila ak by mi mala neodmietala mliecko a tvorilo by sa 🙂
@stanka2612 ja to nechám na ňu...ak jej bude chutiť a budem jej mať čo ponúknuť, kym sa bude dať, tak budem kojiť... Čas ukáže.. Dufam,ze krpcek čo sa usalasil v brušku bude v poriadku..

@jarkajozo pupak maly 😍😍😘 krasny je