Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@denca2d
@lenadka
@stanka2612 dakujeme krasne snad uz bude dobre ae pre istotu mu zas dam paralen ☺
@gloria13 jeeeej gratulujem ano je tam druha ciarocka ☺ neboj keby si nebola pripravena tak babetkondo bruska nepride zvladnes to a drzime palceky ☺
@mata0312 mati krasna princeznicka 😘
Dievcata dakujem za podporu drahi sa vracia domov zo sluzobky,idem chystať prekvapenie..
Babyyy! Oskarkovi ide horne lopatky. Vcera sa na nas s maminou skeril a ppzeraaame, uz su pod povrchom. 🙂 a este nema ani 7 mesiacov prdolko. Vsak to bude nejake zubadlo! 🙂
A dakujeme za cistec...uz sme ho raz pouzili a funguje...super bylinka ;)
ahojte nechce sa mi tu spetne listovat co to je ne naco ten cistec?
V tom aby som ho potom kupala kazdy den))aby dobre spal)tuto noc aj den musim poklepat,po dlhej dobe aj mesiaci papal o 3 a az o 6 rano))a ced den dal spanok ze 1,30 !rekord)inak spinka 20 minutovky dva krat za den((a v noci papa nonstop och ten chlap(
A dalsia vec sa mi zapacila na ALI ☺ narodeninove dekoracie ☺ urcite do konca mesiaca objednam aby krpaty mal v marci vsetko dorucene a nafukane 😀
@ofinna85 9 Color Kids Baby Stroller Safe Console Tray Pram Hanging Bag Bottle Cup Multifunctional Baby Stroller Organizer 360*120*130mm
http://s.aliexpress.com/bM3Av2Ab
(from AliExpress Android) Teraz sa tesim na toto...

@mata0312 no my sa stale nosime..hlavne ked chodim po obchodoch..je mi to lepsie ako sa s vajcom vlacit alebo s kociarom..a ked vonku prsi tak chodime v nosici na prechadzky..