Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo
@stanka2612
@denca2d mne zaspi v posteli a potom ju prelozim do postielky. Samozrejme ze na posteli kym zaspi by sa rozpravala-stazuje sa, gula atd.ale ja si ju nevsimam. Ani ju nehladkam. Po chvili sa unavi a zaspi. A uz aj cez den si zacala viac pozornosti pytat, ale to si ju tiez nevsimam a neberiem ju hlavne na ruky aby sa nenaucila. Potom by som nic neurobila. A nosic sme nepouzivali nikdy, ani ho nemame. Vascinou sa hrame na posteli. Ziadna ruka rukata 😊
Ahojte aku kasicku papate?ale z vodou riedenou.som stala vcera v dm alebo tescu pol hodku som nato cumela a nevedela si vybrat.no nechce mi nemliecnu ryzu .a hlavne aby to nemalo tie bars ake neskodliny))niekto raz pisal ze aj lidl ma dobre vyrobky a potom nieco z dma
@1234lubka tiež si myslím že s tým mliekom je to viac menej komercia, minule som čítala zloženie detského príkrmu-olovrant od nestlé- akože čokoládová pochúťka a ani v chladničke to nemusí byť, to už aká mrtva potravina a v zložení bolo: plnotučné mlieko, zahusťovadlá a čokoládový prášok-no normálny puding a vhodné vraj od 7 mes. tuším. Tak som len pokrútila hlavou nad tým, že to mu radšej čerstvý puding uvarím, aj keď som teda ešte nie 😀 . Veď aj UM je vlastne kravské mlieko spracované a kúsok upravené.
A naše starké UM nemali a deťom nič nechýbalo, by ma zaujímalo ako sa napr. 1945 kŕmili bábätká, boli radi, že mali čo jesť po vojne, všetkého nedostatok, predpokladám že kravské mlieko,krupica, normálne chlieb s maslom a také... 😝
Tú autosedačku v tescu majú, či u vás nie? Alebo má byť akcia?
Inak ste toho popísali baby nestíham čítať 😀
Ja neuspávam už 🙂 Išla som podľa tej knihy "každé dieťa sa vie naučiť spať" v podstate od malinka som sa tým riadila a teraz je stav taký, že cez deň spí na terase v kočíku od 10.00-12.00 to ho prebalím, oblečiem a už ako dávam do fusaku zatvára oči 😀 ak aj nie, dám na terasu, chvíľku kuká a do 2 min. zaspí 😵 o 15.00 to isté, svokra chodí pondelky a stredy za ním lebo idem s dievčatami na plaváreň a minule kukala, že ty ho nemusíš hajkať??? dobre si ho naučila 😀 Bdelý išiel von v kočíku na terasu a len cez balkónové dvere sme nazerali ako zaspáva 🙂
Večer po okúpaní to isté, cca 20.00-20.30 ako obliekam pyžamko už je ako mača a po položení na posteľ a zapnutí spacieho vaku sa usmeje, otočí nabok a zaspí, niekedy ho ešte cmukám na líčka, trošku pošteklím, pritúlim, ale jemu nevadí ani keď odídem, teší sa, že ide spať, v tomto je poklad, pamätám si ako sme dievčatá uspávali, niekedy aj hodinu a nič 😀 😠 😀
Inak začnem ho dávať spať skôr aspoň o 19.30, lebo aj tak vstáva po starom teda o 6.00, čiže mu hodina spánku chýba.
Cerstvy vzduch je cerstvy vzduch🖒🖒
@jarkajozo to ti rychlo doslo
@lenadka to mas super s tym spanim,boze co by som ja za to dala...
@stanka2612 hej hej rychlo na ali ukazuje ze je to este v chine 😀 necakala som to tak rychlo ☺
@jarkajozo ja davam malemu obcas termix, integracik...ale pribinacik...to je pre mna....strasne presladeny, upravovany....a hlavne drahy! My sme na vecer uz jedli aj chlebik aj ten termix aj jogurt, kase...proste uz hocico a ziadna zmena, onsa od hladu nebudi, take velke deti sa uz budia zo zvyku...😊 Aaaaaa dakujem😀
@stanka2612 no ved to je rozdiel ci mas druhe ci prve ...jasne sak i ja som bola opatrnejsia ale..matus skoro kazdy den jedava jogurt, a cely ho zje, minimalne raz do tyzdna ma kasu z kravskym mliekom..a tak...oskusala som-samozrejme neprehanam-a nevidim problem
@lenadka uz mam sedacku bola posledna, chcela som tu polohovatelnu. Aj ja si myslim ze z mliekom komercia...a tie mliecne dezerty (nestle) vobec nekupujem ako vravis cista umelina a mrtva potravina...cerstvy puding je podla mna sto krat lepsi a zdravsi...a to vo si spominala je este aj riadne drahe...rasej mu dam obycajny jogurt alebo termix....a by the way...ked idem niekam na navstevu tak zvyknem malemu kupit prikrm z obchodu...vzdy sa po nom pogrcia...ci kupim z jednoty ci z lidlu ci hami ci babylove...ked mu doma navarim tak nic... dnes ma velky vplyv reklama a to co sa "odporuca"...kazda mame svoj rozum...jasne nenahradim mlieko do flase kravskym, ale nebranim ho pred nim zubami nechtami...a koniec koncov umele mlieko je len upravene kravske...
@1234lubka
@stanka2612 my tiez kupovane malo co ale vzdy mam pri sebe vonku jednu kapsicku keby nahodou ho prepadol hlad ☺ vidis to ma nenapadlo ze existuje aj nieco ine 😀 asi budem kupovat sabinacika to je sabi a oni maju vyborne jogurty.. ake davas davala si aj s kakaom?..ja zatial len vanilku,jahodu, ..a uz ste aj skusali sedacku paci sa malemu? Stanka ani my dezerty nekupujeme rsz sme dostali a ja som ochutnala a niesu dobre cista umelina
@stanka2612 sak to..ja neviem co do toho davaju...ked som mu robila zozaciatku cistu mrkvu a sa zaspinil tak to zislo dole, a raz jedol hami prva lyzicka mrkva a mozno na 5 krat pustilo
@jarkajozo hej normalne kakaovy...mas pravdu podla ma sabi najlepsie jogurty...aj ten sabinacik aj integracik sa mi vidi fajn...ja uz ked ked kupujem starsiemu termix tak sem tam jasne ze dostane i maly😁 jahodovy este nemal, vvanilka kakao a pistacia...ale nechcem mu velmi davat..pride mi to dost sladke...da sa urobit aj domace, vyslahas slahacku, do toho tvaroh a ochutis....alebo mozes aj s pudingom pomiesat...pri matkovy som to robila teraz este nie😊 musim oskusat
@1234lubka super dakujem za recept urcite oskusam ☺ dnes jedol integracika tak sa nestazoval 😁asi mu chutil ...potom tak fajne nalozil do plienky ze az 😁 super tesim sa dufam ze sa malemu bude pacit ☺ ...a ked si bola v tescu nevies maju uz dajake vypredaje? Trebalo by mi teplaky pre maleho

@kjuta ja nekojim ☹ maly moj prsnik nechcel od zaciatku nevie co je dobre ☹ a ocko spi skor jak maly 😀