Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik supni ho svokre na ruky,nech ho vartuje 😉 ona si uzije vnucika,ty si vypi kavicku...
@mnamkacik comyslis jozo taky isty vzdy sa stara ked netreba...ucim maleho zaspavat v postielke maly je v nej 2hodky konecne si zacal lahat ta ze par desiatok min a zaspi no prisiel tatik ze sa chce s nim kus pomojkat vzal a uz je po spanku tak som rezignovala a usspava dnes daddy ☺
@stanka2612 vypije kavicku a prebaluje mama aj uspava)))
Baby,dnes som asi po roku mala kapustnicu. Samo ze tak pol taniera, drzte palce az malwj nic nie je +pre nu zemiaciky na pokyslo. Zahustene triskou obyc.mlieka s mukou a trosku citroniku, hadam bude ofkej 😅😆
@ofinna85 aj u nas tak,to asi vsetci chlapi tak maju...aj ked ja ja ked som u svokry alebo mojej mamy,tak im dam maleho,ze " uzivajte si" 😀 aj ked som pri nich,ale viacmenej iba "davam pozor" 😀
@18lula4 ja som na kapustu nenabrala este odvahu...daj vediet,ako to Viki zvladla
@stanka2612 Stanka, ani na hlavkovu? Ja som sa tiez bala, no dala som si kapustovu z hlavkovej kapusty a nic. Druhykrat som si do nej pridala trosku octu a nic a teraz tu kapustnicu...no hovorim si ved aj uhorkovy salat jem a je tam ocot, tak?... skus si z hlavkovej uvarit polievocku a uvidis
@stanka2612 ja mam najradsej ked som u mami)ta mi ho bere aj ked nestem))spi a nakuka nan aby ho uz brala))noo cele zle inak
Co davate po overal?ja som stoho furt dilino.sa bojim ze mu je zima vonku ja teda ziadny instinkt nemam asi))lebo niektora babusi az az podla mna a ja si myslim ze maleho mam nalahko,tielko ,body,overal no nie uplne ze najhrubsi podla mna.ze rukavy toho overalu su bez toho flisu ci co to je)a fusak .malo?
@ofinna85 u nas je 0 stupnov a dnes mal maly tielko, body dlhy rukav na tom tenku mikinu taku ako tricko, pancuchy, tenke teplaky a na to flisovy overal z lidla a takto do fusaku..samozrejme tenka ciapka a kapucna..a nebol spoteny ani studeny..bol teplucky po 2 hodinach vonku..len nos mal studeny😂
@stanka2612 ked sme u svokrovcov každú druhú nedeľu poobede, tak chlapi si vínko otvoria, najskôr ma na drzovku ani neponúkli, potom svokor len tak sa zo slušnosti opýtal, tak som mu povedala, že asi majú sami málo, keď až teraz ponúka 😀 akože kým som kojila tak ma neponúkali a potom už okolo 19-tej bolo treba aj domov ísť, deti do sprcha, malý okúpať a on si tam ostal a ja doma sama na všetky deti, tak teraz to robím tak, že u svokrovcov sa malého čo najskôr zbavím, dám si vínka a potom okolo 18.30 poviem, že idem domov popredu do sprchy, nachystať veci na kúpanie, aby som malého potom mohla ked prídu okupkať. Pred tým tam bol aj do 20.00, takto keď je tam sám s malým do pol hodky sú doma 😀 😀 😀
Zbytočné rozčuľovať sa, treba nájsť spôsob ak os nimi vypiecť a pekne všetko milučko s úsmevom podať 😵 😀
@ofinna85 ja davam body s dlhym rukavom,hrubsie teplaky ponozky a na to chlpaty "medvedikovsky" alebo taky hruby zatepleny latkovy overal a dam ho do fusaku...moje overaly maju aj ruky a nohy,cize nepotrebujem ani boty ani rukavice a samozrejme este ciapka hrubsia...spi vonku aj dve hodiny a je krasne teplucky,len licka ma "cervenucke" 🙂
@lenadka super,sikula si,si sa vynasla 👏
@stanka2612 ja nemam rada ked ho nanasaju, potom sa kvacka doma po mne a nic nemozem robit.... a svokra kebu dovolim tak ho nosi cely den
@18lula4 ja som si dala 3lyzice dus.kyslej kapusty a to rososo a krik ,krce co mal.Adam mi za to nestali, z hlavkovej nic ale kysla.ho zvrtla
@ofinna85 nie som si ista ci aj nahodou nie 😉, ja ci som doma alebo niekdw furt sa musim tocit okolo maleho rovnako
Pod overal teplaky, puncosky,tepl. bundu a body, ponozky ciapku
@stanka2612
@mnamkacik takze u nas bez reakcie. Dopadlo to na 1* . Som happy, pretoze mne kapusta strasne chybala...uz jem aj sosovicu a dokonca aj hribovu som mala 🙂
@stanka2612 stankaa neboj sa kludne si daj aj kapustu, ved uz je velky ved uz nepije len mlieko ako nazaciatku. Vies aby prave neskor nemal s podobmymi jedlami problem, tvojim mliekom prejdu len urcite zlozky. A to ho orave pripravuje na vsestrannu stravu..ked sa budes tomu vyhybat a on to nikdy neochutna az trebars v skolke na obed az potom moze mat problem.....ked to jeho organizmus nebude poznat. Oskusaj. Drzim prsty
@ofinna85 ja ked ideme do skolky tak ho do overalu supnem len v body a pancuchach😁😁 sak ideme autm ta co ho budem neviem ako obliekat. Ciapka sal. Ked ideme von tak overal nedavam, pancuchy body nohavice tricko alebo mikinku a vetrovku a sup do fusaka....ked budu mrazy tak mu dam na body aj tricko aj mikinku. Take "velke" deti staci obliect ako seba, myslim, tym ze sa este nehybe tak je vo fusaku.

@ofinna85 nic si s toho nerob ja mam to iste :( myslela som si ze ked sa maly narodi bude to ine n nie na vsetko som sama chapem ze chodi do prace a robi fyzicky ale i ja potebujem ist do rezimu off ...