Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ja mam v plane este ho nacvicit kym bude stedry den
@mnamkacik vyborny 😀 taky presne prenas chlapom nabalime kasicky cajiky a sup aspon na 5hodinovu turu 😀
Toto moje krpate neposlusne stale nespi skusala som uz vsetko tak si ja pozeram vsetko zo zaznamu toten sa tu hra ...a pan napisany v rodnom liste prinas odfukuje asi chce inspirovat syna ...aspon rano pospi no ma to dost posunute ☹
Dievcata, zhanam pytiol masticku na zapareniny. Skoncili svoju vyrobu, asi pred mesiacom mozno, ale mozno v niektorej lekarni este maju zasoby. Neviete mi pomoct?
Idem skusat dat v noci kasicku cez flasku malemu.sak neni mozne aby aj 4 krat cecal stale!davate niektora s flasky kasu?aky dudlik si mam kupit .som roztrihla dnes avent)a pan nechcel(vodu ako tak snej taha.tie cumle su oznacene na mesiace nie na to ze s voda,m-mlieko .l kasa?napr.
@jarkajozo pan v rodnom liste 😂😂😂 si zabila
@18lula4 skusim sa opytat,ked budem v lekarni
https://www.aliexpress.com/store/product/Hot-Se...
Ty kokos toto potrebujem!!! Chcem zrusit prebalovaci pult
@ofinna85
@stanka2612
@mnamkacik
@denca2d ja uz ho ani neviem inak nazvat ☹ dnes pokus o uspanie skor ☹ zobudila som ho o pol 8 rano o 9 mi zaspal na prechadzke v kociku po sesiacky hovorim ok spal hodinu a pol potom zaspal o 13 do 14:50 super uz ho neulozim urobili sme vecerne ceremonie a zaspinkal o 20.00 velmi somnsa netesila no preslo 40min a uz nadej ze bude spat bola velka aha dlho netrvala pocujem vo vysielacke ze sa tam daco deje tak som sla do jeho izbycky a on po hodine a 10min. Sedi v postielke a hraje sa ma skoro urvalo ☹ taze my zas ponocujeme ....ale hlavne ze je zdravucky ☺ dospim na dochodku
@1234lubka to je fakt super 👍
@jarkajozo ach boze co len mu moze byt,ako ti pomoct(ako ciatm ze cez den davat spat raz na obed a potom az po ceremoniach vecer na spanok.skus tak nejako unavit cez den uplne sa vyhrat a nedat ho spat.ja som.skusala no neuspeli sme.bol nervozny a zaspal mi za sekundu narukach.ale ani zasvet zeby zaspal bez ruk(
@jarkajozo nedospis ani na dochodku,budes sa starat o vnucata a robit do 70-ky 😀 😀 😀
@stanka2612 to mas pravdu...ja sa dochodku nedozijem 😁 ked to tak budu zvysovat furt tak este ma caka 45-50rokov prace 😀 tesim sa asi aspon na 9rokov pojdem na matersku a hned sa bude lahsie pracovat
@ofinna85 skusali sme secko on ked ho nedam spat jebzly ako cert vsade laha no nezaspi 😐 ja uz neviem ako mu pomoct a neviem v com som urobila chybu ☹ boloet ho nic neboli ani hladny neni ani pit nechce nic pekne sa hraje skery na nas achh ...snad stoho vyrastie
@jarkajozo to je to vibracne kresielko?pocuj moj bol takyto prve dva mesiace az kym som mu nespravila rezim..odsledovala som si kedy si zacina pretierat oci. Zistila som ze vydrzi tak 2 hodiny..tak som ho kazde dve hodiby zobrala a uspala..pekne si na to zvykol..teraz uz asi dva tyzdne som jeden spanok vyhodila ale vzdy ho uspavam presne na cas momentalne po 3 hodinach..ak to pretiahnem co i len o 30 min mam problem ho uspat..skus to takto nejak, mne to velmi pomohlo..drzim palce
@denca2d @jarkajozo Len Adamko on mal rezim krasny,si pamatam ako chodil spat cca okolo 20:00 a prespinkal celu noc,vsak Jarka...mozno sa mu to teraz zase nejako posunulo,neviem...moj Lukas chodil takto neskoro (23:00) spavat,ked bol mensi a casom sa mu to az upravilo,ze teraz chodi o 21:00..neviem ti poradit 😒
@stanka2612
@denca2d ano chodil krasne 😐 no odkedy mu isly horne zuby akoby sa bal zaspat on si oci cucha a vtedy sup na ruky a uspavam no zadrieme a hned je aj hore neviem asi to spomeniem aj doktorke...skusam rqno budit nech nespi dlho a aj tak idem neskoro spat
@stanka2612 vies co ald neviem ci aj naozaj to je take ako na ibrazku...
máme po poradni a očkovaní v piatok, v noci horúčka aj celú sobotu tak - 39.1-39.3 umrnčaný, ubolený na nožičke hrča a červené, dnes už do 38 teplota aj náladu má lepšiu, ale jedenie sa zhoršilo aj spanie, keď už týždeň spal v noci krásne tak drbs očkovanie a sme zas v prdeli 😅 😠
@denca2d presne také sme mali to kresielko, je hojdacie, rôzna intenzita hojdania aj melódie hrá ak zapneš, už som ho predala je do 9kg a t už sme prekročili a odkedy liezol už som ho v ňom neudržala.
@jarkajozo by ma kleplo takto uspávať, ale aspoň si našla spôsob 🙂

@stanka2612 ved to ze vy ste mavali tie koliky, tak u vas to je horsie. Tiez by som sa bala na tvojom mieste. A neskusala si mu dat cervenu sosovicu? My uz ideme vyskusat. Bud na nedelu uvarim, alebo bud.tyzden