icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
18. nov 2016

@stanka2612 ved to ze vy ste mavali tie koliky, tak u vas to je horsie. Tiez by som sa bala na tvojom mieste. A neskusala si mu dat cervenu sosovicu? My uz ideme vyskusat. Bud na nedelu uvarim, alebo bud.tyzden

mnamkacik
18. nov 2016

@jarkajozo toto je uz aky plan ....nedam Ta za nic :-*

mnamkacik
18. nov 2016

@stanka2612 ja mam v plane este ho nacvicit kym bude stedry den

mnamkacik
18. nov 2016

@18lula4 coooosi to uz bude mat 9 mesiacov... budem ho cvicit

stanka2612
18. nov 2016

@18lula4 @mnamkacik mozno si zajtra skusim hlavkovu koapustu spravit,mam doma jednu...liecila som si nou bolave prsniky 😉

jarkajozo
18. nov 2016

@mnamkacik vyborny 😀 taky presne prenas chlapom nabalime kasicky cajiky a sup aspon na 5hodinovu turu 😀

Toto moje krpate neposlusne stale nespi skusala som uz vsetko tak si ja pozeram vsetko zo zaznamu toten sa tu hra ...a pan napisany v rodnom liste prinas odfukuje asi chce inspirovat syna ...aspon rano pospi no ma to dost posunute ☹

18lula4
19. nov 2016

Dievcata, zhanam pytiol masticku na zapareniny. Skoncili svoju vyrobu, asi pred mesiacom mozno, ale mozno v niektorej lekarni este maju zasoby. Neviete mi pomoct?

ofinna85
19. nov 2016

@jarkajozo super pomenovane)pan napisanay v rodnom liste)))chaaa))

ofinna85
19. nov 2016

Idem skusat dat v noci kasicku cez flasku malemu.sak neni mozne aby aj 4 krat cecal stale!davate niektora s flasky kasu?aky dudlik si mam kupit .som roztrihla dnes avent)a pan nechcel(vodu ako tak snej taha.tie cumle su oznacene na mesiace nie na to ze s voda,m-mlieko .l kasa?napr.

denca2d
19. nov 2016

@ofinna85 ja som skusala tiez z flase a tiez som roztrihla avent cumel pre 6 mesiacov..papal tak raz..potom mi to vytlacal jazykom..tak robim hustejsiu a davam lyzickou..

denca2d
19. nov 2016

@jarkajozo 😂😂😂 si ma dobre pobavila s tym panom v rodnom liste, to budem pouzivat

mnamkacik
19. nov 2016

@18lula4 skusim sa opytat,je volno predajna?

mnamkacik
19. nov 2016

@jarkajozo ty mu davas u nas uz bolo ze "spolubyvajuci al. Darca" no vyhravas 😀

18lula4
19. nov 2016

@mnamkacik jasnee, to je ako sudocrem alebo bepanthen

stanka2612
19. nov 2016

@jarkajozo pan v rodnom liste 😂😂😂 si zabila

stanka2612
19. nov 2016

@18lula4 skusim sa opytat,ked budem v lekarni

1234lubka
19. nov 2016

https://www.aliexpress.com/store/product/Hot-Se...
Ty kokos toto potrebujem!!! Chcem zrusit prebalovaci pult

ofinna85
19. nov 2016

@denca2d no tak isto aj ja len chcem ho nejako na flasku naucit cucat v noci hlavne.mozno niektora ma nejaky specialny cumel)

ofinna85
19. nov 2016

@mnamkacik aaa tak ho ja volam stale)))spolubyvajucim))alebo ujo)

jarkajozo
19. nov 2016

@ofinna85
@stanka2612
@mnamkacik
@denca2d ja uz ho ani neviem inak nazvat ☹ dnes pokus o uspanie skor ☹ zobudila som ho o pol 8 rano o 9 mi zaspal na prechadzke v kociku po sesiacky hovorim ok spal hodinu a pol potom zaspal o 13 do 14:50 super uz ho neulozim urobili sme vecerne ceremonie a zaspinkal o 20.00 velmi somnsa netesila no preslo 40min a uz nadej ze bude spat bola velka aha dlho netrvala pocujem vo vysielacke ze sa tam daco deje tak som sla do jeho izbycky a on po hodine a 10min. Sedi v postielke a hraje sa ma skoro urvalo ☹ taze my zas ponocujeme ....ale hlavne ze je zdravucky ☺ dospim na dochodku

stanka2612
19. nov 2016

@1234lubka to je fakt super 👍

ofinna85
19. nov 2016

@jarkajozo ach boze co len mu moze byt,ako ti pomoct(ako ciatm ze cez den davat spat raz na obed a potom az po ceremoniach vecer na spanok.skus tak nejako unavit cez den uplne sa vyhrat a nedat ho spat.ja som.skusala no neuspeli sme.bol nervozny a zaspal mi za sekundu narukach.ale ani zasvet zeby zaspal bez ruk(

stanka2612
19. nov 2016

@jarkajozo nedospis ani na dochodku,budes sa starat o vnucata a robit do 70-ky 😀 😀 😀

jarkajozo
19. nov 2016

@stanka2612 to mas pravdu...ja sa dochodku nedozijem 😁 ked to tak budu zvysovat furt tak este ma caka 45-50rokov prace 😀 tesim sa asi aspon na 9rokov pojdem na matersku a hned sa bude lahsie pracovat
@ofinna85 skusali sme secko on ked ho nedam spat jebzly ako cert vsade laha no nezaspi 😐 ja uz neviem ako mu pomoct a neviem v com som urobila chybu ☹ boloet ho nic neboli ani hladny neni ani pit nechce nic pekne sa hraje skery na nas achh ...snad stoho vyrastie

jarkajozo
19. nov 2016

Ruky vytahane kocik nezabera ta aspon ked uz mame to kresielko za skusku nic nedam a sup zaspal ☺ kus roznaznana foto ale este je v pohybe 😀

denca2d
20. nov 2016

@jarkajozo to je to vibracne kresielko?pocuj moj bol takyto prve dva mesiace az kym som mu nespravila rezim..odsledovala som si kedy si zacina pretierat oci. Zistila som ze vydrzi tak 2 hodiny..tak som ho kazde dve hodiby zobrala a uspala..pekne si na to zvykol..teraz uz asi dva tyzdne som jeden spanok vyhodila ale vzdy ho uspavam presne na cas momentalne po 3 hodinach..ak to pretiahnem co i len o 30 min mam problem ho uspat..skus to takto nejak, mne to velmi pomohlo..drzim palce

stanka2612
20. nov 2016

@denca2d @jarkajozo Len Adamko on mal rezim krasny,si pamatam ako chodil spat cca okolo 20:00 a prespinkal celu noc,vsak Jarka...mozno sa mu to teraz zase nejako posunulo,neviem...moj Lukas chodil takto neskoro (23:00) spavat,ked bol mensi a casom sa mu to az upravilo,ze teraz chodi o 21:00..neviem ti poradit 😒

jarkajozo
20. nov 2016

@stanka2612
@denca2d ano chodil krasne 😐 no odkedy mu isly horne zuby akoby sa bal zaspat on si oci cucha a vtedy sup na ruky a uspavam no zadrieme a hned je aj hore neviem asi to spomeniem aj doktorke...skusam rqno budit nech nespi dlho a aj tak idem neskoro spat

1234lubka
20. nov 2016

@stanka2612 vies co ald neviem ci aj naozaj to je take ako na ibrazku...

lenadka
20. nov 2016

máme po poradni a očkovaní v piatok, v noci horúčka aj celú sobotu tak - 39.1-39.3 umrnčaný, ubolený na nožičke hrča a červené, dnes už do 38 teplota aj náladu má lepšiu, ale jedenie sa zhoršilo aj spanie, keď už týždeň spal v noci krásne tak drbs očkovanie a sme zas v prdeli 😅 😠
@denca2d presne také sme mali to kresielko, je hojdacie, rôzna intenzita hojdania aj melódie hrá ak zapneš, už som ho predala je do 9kg a t už sme prekročili a odkedy liezol už som ho v ňom neudržala.
@jarkajozo by ma kleplo takto uspávať, ale aspoň si našla spôsob 🙂