Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 Luci,tak isto sme na tom,dva zuby,nesedi,plazi sa,cuva,dava sa na styri ale nestvornozkuje a najnovsie si ako keby sada (da nozky pod ritku,zaprie sa ruckami a je v takom "polosede?")...podla mna tazka pohoda 😀 uz sme dali zaslepky do zastrcok,zreorganizovali kable a tak,lebo uz je maly vsade,ide jak formula po celom dome 😂
@denca2d už prišla, ale bolo by lepšie keby neprišla, taká haluz tá bunda, no úplný šmejd, číňanko vrátil 10€, stojí za dve veci...tak na utretie dlážky 😝 normálne otvor na hlavičku dieťata nemá? a nie som sama vo verejnej skupine aliexpres sa už baby sťažovali, už chodia objednané...
Tú bundu z ali neobjednávajte je úplne hrozná: 1. neplní funkciu-nie je otvor na hlavičku
2. nariasenie je len zvonka kapsy-tej časti na bábo - po zapnutí zvnútra ťahá, zvonka robí bublinu
3. široká viac ako +-3cm v tabuľke
4. nie je podšitá ako na foto aj tam pri zipsoch pri krku malo byť podšité tou bodkovanou látkou
5. ušitá horúcou ihlou všade samé nitky a nitiská.
Inak Miškovi idú vrchné zúbky, už mu skoro presvitajú aj opuchnuté to má, tak horšie papá, ale inak pohoda. Dnes bol krásny deň, že baby? 😵
@lenadka tak to veru radsej neobjednam 😒 vyzera naozaj zle 😒 ale som to ja vyriesila,ked si poziciam manzelovu XXL lyziarsku bundu,tak do nej sa zmestim ja aj s Lukasom v manduce 😂😂😂
Dievcata tak sice je Osky az aprilovy, konecne mu vysiel horny zub. Vdaka tomu opat papka ;)
@denca2d ja tiež, tešila som sa a potom bolo o to väčšie sklamanie, tak aby otvor na hlavičku neurobili na bunde na nosenie nonsens... 😠 mala som ju už 2x na sebe-otvor som vystrihla, ty kokso normálne som sa hanbila a to sme na dedine a išla som len do škôlky a s5, keby nemám na nej ešte zimnú vetrouku tak asi von len v nej nevylezem.
@jarkajozo no u nas bolo to same 🙂 ked som hobnatahovala aby bol unaveny,nielenze bol cez den zly,ale vecer zaspal,stacila mu chvila na nacerpanie sil a frcal potom dalej 🙂 az casom sa to upravilo,doktorka mi poradila po 15min davat skor spat...su deti proste ktore nepotrebuju moc oddychu...potom prisiel nezaujem o jedlo,muselo sa ho vselijako zabavat 🙂
Baby,tie co nosite..na stranke bazaricek nosime nase deti je pani,ktora vam usije vsadku na bundu,zvnutra flees,zboka sofshell..stoji to okolo 20e...perfektne
Mne ta mikina z aliexpresu prisla s otvorom a nebola nejako zle usita, mam ju v ciernom s cervenymi kapucnami a celkom ok. ale zase ina mi prisla bez otvoru (mal byt aj vzdadu) a este aj ta vsadka je vpredu tak na boku, ze ani ked dieru vystrihnem tak nie je nositelna😂 Material to mal byt softshell a je to teda neni urcite.
@gabuchah akoze vsadku? Ty take mas?ak ano,nedas foto?nech si viem predstavit,ako to vyzera?a skusim aj tu stranku pozriet
Vsadka je ze si na svoju bundu prizipsujes pas ktory lenuje chrbatik dietatka...cize na svoj zips si prizipsujes tennpas ....len musis si dat sal abo aj usit nakrcnik ☺ lebo krk mas holy..
@stanka2612 stiahla som z netu ☺
@jarkajozo aha diki 😘 tak to potom mozem kludne fungovat na manzelovej lyziarskej xxl bunde,aj tam si musim dat sal 😜
Inak baby Lukas mi zaspal v aute domov od svokry o pol osmej vecer na cca 25 minut a odvtedy je hore a nie a nie ho uspat...ja uz som to vzdala,teraz je s nim manzel a pocujem,ako sa spolu hraju...asi takto uspava u nas ocko...so slovami,ved on sa chce este hrat...
@stanka2612 Stanka 😀 to poznam ja to mam denno denne 😀 neboj rano si aspon pospite ☺ cca medzi 23-24.00 by ti mal zaspat ☹ my preto uz vecer nikde s autom nechodime bo zvykne zaspat a potom ne a ne spat...drzim palce a nechaj nech sa hraju a ty si lahni trosku
Dobry vecer, idem si k vam po radu 🙆🏼 Je tu prosim niekto kto ma 8,5 mes dietatko a nema este ani jeden zub? Neviem ci to je normalne 🤔 moja uz chodi, sice iba za ruky, ale pekne.... ale nema ani jeden zub, tak ja neviem 🤔 ci by som to uz nemala riesit s dr?
@jarkajozo to pochybujem,podla mna vstane o siedmej vyspany fesak 😀 pred chvilou zaspal,bola som ho uspavat...bodaj by zajtra spal aj do deviatej,mnre by to len vyhovovalo
@stanka2612 no super ☺ mohol by doprajem ti dlhsi spanok 😍 moj zato ze neskoro zaspava a v noci sa budi tak spi dlho dnes sme spali do pol 12 😁
@nicol_ha moj teda uz ma dva dolne,ale mam susedu a jej dcera nemala ani jeden zub este v 13 mesiacoch...riesila to aj s doktorkou,no vsetko bolo v poriadku,potom jej vsetky zuby vyliezli a bola absolutne v poriadku (dnes je z nej uz dospela zena ☺)...ja si myslim,ze je to v poriadku a zuby sa este urcite prerezu

@stanka2612 Stanka ako maly? Co noveho u vas? My stale 2 zubky, vrch spuchnuty, teraz tak 5 dni nervoznejsia. Uz by mohli ist von. No zabera ked ju vyzleciem, dam iba ponozky a body, nozky hole. Vtedy je to ok. Nesedime. Plazime sa, cuvame dozadu, pomaly sa dviha. Yz ma vilny priestor pod nruskom ked sa nadvihne, tak pod nu dam pekne ruku. Uz na kolienka pomaly pojde 🙂 v piatok 2x a posledny s nou pojdem na to cvicenie. Inak ani neni kedy cvicit. Ved cvici sama 🙂