Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 tiez som bola dnes prekvapena ked ma nezobudil maly ale slnko svietiace do okna 😀 inak da 10 ale dnes sa prekonal a to jedolniba raz o 7rano...som nevedela ci mu dat uz obed abo co
@nicol_ha moja mala mala vcera 8 mesiacov a nemame ani jeden zubok...mne to nejako nevadi,je popredu v inych veciach:uz mesiac stvornozkuje,mesiac si sama sada a vstava pri nabytku a uz zacina popri mom aj chodit...z toho sa vytesujem😆mojmu synovcovi vysli zuby az okolo 9 mesiaca,neterke takisto...nevadi,maju cas aj nase deti
@nicol_ha Ked pojdes na poradnu,mozes spomenut,ze nema zubky,ale uvidis ze to bude ok..-)Moja mala ma dnes 8mes.a presne pred tyzdnom sa prerezal prvy zubok.A este ani nestvornozkuje...Kazde dieta ide inym tempom.
Dakujem vam pekne za odpovede. 😚 Uz nemam take obavy, no uvidime kedy to pride aj na nas....
@beba30 no v tomto aj moja je taka sikovnica, vsade kam chodime a vidia ze mala uz ide za ruky, nikto nam nechce verit, ze mala ma 8,5 mesiaca... myslia si ze klamem 🙃 Od 5 mes pekne sedi sama, v 7 mes zacala stvornoskovat + sa sama postavila a teraz ma 8,5 mes a uz tyzden len za ruky chce chodit takze myslim ze aj ta tvoja to uz ma cochvila pred sebou, lebo ako si pisala ide takym nasim tempom tiez, sikula.... ale vidis to, chodit uz vie a zuby to nema 😂😂😂
Malinky ma len 8 mesiacov,nechodi neplazi a ja uz som zmorena unavena))a to co nas este len caka))zenam treba novelovu cenu!!v jednom kuse sa trepe,skace,kruzi bucha rukami neobsedi,vsetko musi vidiet,no a to sme si mysleli donedavna ze to je aky kludny chlapcek((((
Je tu ešte niekto komu v 8 mesiacoch bábätko nelozí a nechodí? Mojej už v 5mesiaci vyšli dva zúbky a tiež si dávala prstiky na nohách do pusy.Moja sa ešte prevalí z bruška a posúva sa dozadu takisto keď je na chrbátiku tak sa odráža nôžkami a prejde tak aj celú posteľ.
@ofinna85 si super,ze tak vladzes...ja som ju na noc odstavila....lenze moja mala,kym som ju kojila cele noci,nic potom cez den nechcela jest.Teraz by zjedla aj mna😊a inac si ma inspirovala-si pisala,ze malickemu nedavas papat podla tabuliek ale hocico-vyskusala som a funguje,uz varim tak,ze to iste papa ona aj ja a je spokojna a chvalabohu bez problemov
doktorka nech nestresuje!!!mala by vediet,ze kazde dieta je ine-moja mala sedi,ale nestvornozkuje a na brusku sa jej nepaci,tak neviem kedy zacne stvornozkovat...🙂
@aflou tvoja dokina nech nestresuje,babo podla tabuliek ma sediet v deviatom az deziatom mesiaci ☺ chodit este neskor...moj bude mat osem mesiacov zajtra a zatial nestvornozkuje,ani nesedi,iba sa dopredu plazi...dava sa na styri ale pohnut sa este nevie...uplna pohoda,kazde dieta je ine,vobec sa netrap
Ďakujem pekne.
Moja keď je na brušku tak sa radšej prekotúľa späť na chrbát a tak kuká okolo seba a hrá sa s nôžkami keď ju nechám a to jej zapnem pesničky na ntb a dám hračky ale nepomáha to.
Ahojte kočky chci se zeptat.Malý mal teraz v pondělok 8 mesiacov a konečně ho druhý krát očkovali.A na levé nožičke ma hrču tvrdu,co mám s tým robit?Masiruje mu to pri každom prebalování,ale nezdá se mi že by mu to mizlo.Mali ste to aj vy některá?
Jinak my máme sice 8 zubú,ale nechodíme,nečtvornožkuje a sedi sice sám ale trochu ho musíme podpírat.Obdivuju že už vaši drobci chodí za ruky nebo čtvornožkujou.
Malinky mal tiez po ockovani prevenarom hrcku teraz.no davala som mu aj 3 dni octanovu mast nato.ma to tam este no uz miernejsie.to asi same zmyzne.neviem
Zasa co dorobili s tou aplikaciu kona..neda sa oznacit..moj mal po druhom ockovabi hrce na oboch nozickach..mastila som octanovou mastou asi 3 dni..hrce zmizli az po mesiaci..
Inak baby moj bude mat 3.12 9 mesiacov a zatial sa len kruti okolo svojej osi, lahne si nabok a plazi sa..nesedi, nestvornozkuje a neviem co este..neriesim to..panko si ide svojim tempom..to len mojej babke vadi ze este nebeha😂len mudrosti pocuvam ci by som mala akoby som mala..ach jaj..
Dievčatá je tu niekto kto rodil 13.3.? 😉
skarabubu-ja som praveze rada ze moja este nechodi ani aktivne nestvornozkuje, pretoze az potom zacne to rošošo. Akoze kazda mamicka caka co to dieta dokaze a porovnava atd.ale sranda skonci ked im stale budeme musiet byt v patach ci nieco nevyvedu. .ja si dam takto malu do postielky alebo do hracieho kresla a tam sa mi prebavi aj 20min.a viem ze je ok😉sice dnes som ju v hraciom kresielku nasla uz nie opretu, ale skoro dolu nosom kedze sa asi natahovala po hracku😀
@18lula4 Luci a neplazi sa?lebo odkedy sa mi Lukas plazi,mam ho po celom dome 😜 a nemusi ani stvornozkovat
denca2d-asi by som ti mala dat kontakt do centra Lienka😂tahac penazi ako vysity. Dnes sme boli 2x a naposledt. Pi...mi tam bude teta dristat ake cviky s malou cvicit, ako jej nohy masirovat a neviem este keru rit doslova. Ze cvik aby mi stvornozkovaka a na co? Niektore ani nestvorkuje a rovno chodi. Ja ze cuva mala dozadu a ona ukazem vam cvik ako ist dopredu.😂boze👎a som lahsia o 19e😖a to som dala 9e za olejcek kt.si teta asi vyrobila sama doma, dala mi ho bez etikety. Uplne cista biela flasa. Boze
.tym ludom ****moj chlap ze to mam okamzite hodit do kosa
Stanka, akoto ze ti ide odpovedat? Mne to tu nejde. Zurim...plazi sa jasneee. Len ja ju mam skoro cely den na posteli alebo v cestovnej ppstielke. Az od Jeziska dostaneme taku tu penovu podlozku na zem 👍
@18lula4 ani mne nejde odpovedat,tak normalne pisem tvoj nick rucne 😂😂😂 ja uz tie penove puzzle ani nemam na zemi,bo z toho je hned prec 😂 ale ja mam vyhodu,ze v celom dome mam podlahove kurenie,takze moze lozit vsade

@jarkajozo dobry...kvalitne dava,aspon sa rano vyspis,ja ked som este Lukyho nemala som tak vstavala,ked som nemusela do prace 😀 teraz vstavam o pol osmej...