icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
11. dec 2016

Aj my sme boli na trhoch, vcera ;)

mnamkacik
11. dec 2016

Adamkove stretko s Mikulasom a jeho bandou..... 😝
dal to na Na jednotku,,,,,na anjela zazeral, certovi povedal "het" a odsuval ho rukou...posadila som ho k Mikulasovi a sedel ako prikovany 😍

18lula4
11. dec 2016

A moja najvacsia pomocnicka a pozorovatelka pri stavani prveho stromceka 😘

stanka2612
11. dec 2016

@18lula4 tusim dako skoro stavate stromcek...

stanka2612
11. dec 2016

@pahu
@mnamkacik
Fesaci su ti vasi chlapi 😘

18lula4
11. dec 2016

@stanka2612 skoro?? Ked si vezmem mojich fb priatelov, tak sme minimalne tyzden pozadu😂 ale je pravda, ze tento rok kvoli malej vynimocne skor 🙂

vierkal
12. dec 2016

ahojte babenky uz nam ide 7 zub , 6 vysiel vcera a katastrofa vecer. Normalne zaspi tak ako zaspaval do 20 hodiny poom za hodinku a pol sa prebere a cirkus reve reve reve ale zo zavretymi ocami. je to normalne?dnes som ho pichla spat do obyvky a sladucko spinka. Neviem ako si to mam vysvetlit a dokonca dudu nechce. hryzie vsetko co chyti aj nechyti do ruk xixixixixi pouzivame gelik a homeopatika ale ako keby ani nezaberali. co skusit este ? a to si uz stihol peru rozhryznut ....smyklo sa mu na podlahe 🙂)

vierkal
12. dec 2016

nas prvy mikulas nevedel sa vynadivat raz mikulas raz cert

stanka2612
12. dec 2016

@18lula4 ja zvyknuta z domu az 24ho stavat 😀

18lula4
12. dec 2016

@stanka2612 faaakt? My sme stavali tak okolo 20-21 a podobne. No nikdy nie 24. Ale su aj take zvyky 🙂 ja si neviem predstavit cely den varit a upratat a este aj strom stavat😀my praveze 24 chodime po rodine a vinsujeme😇

18lula4
12. dec 2016

Inak my dnes od 2 hore. Mala sa pekne napapala, pokakala. Trosku zdriemla na 10 min.a zas hore. Tak reku idem si ju dat k sebe do postele a sa mi nezdala. Tak idem odmerat teplotu a zas dokakana a teplota 38,2. Hned som supla pol paralenoveho cipku do 10 min.spala. skusala som jej celo a isto jej klesla teplota no o pol hodku zas kukala na mna. Tak som ju len pohladkala a spala. Ale trhany spanok sme mali obe. Inak ziadne revy nic. Pohodicka-vysmiata, pekne papa, no ked som jej dala kasu-usta otvarala len napoly a slinta dost, hryzie a striasa ju ked je chrumku alebo do niecoho hryzie.... Takze podla mna zuby. Teraz uz ma pod 38-no ziadna slava. 37,8..37,9 a taak. Dala som panadol a spi. Uvidime. To ten teplomer tiez. Pichnem do zadku-ukaze 37,4. Pichnem opat a 37,9. Tak vyber si! A ze znackovy za 9evri. Mas ho vidiet

stanka2612
12. dec 2016

@18lula4 no my sme to mali podelene...tatko s bratom stavali stromcek a my s mamou a sestrou sme varili 😂😂😂

stanka2612
12. dec 2016

@18lula4 aj nam sa asi nieco tlaci...v noci mrnci a teraz co dal pred doobednym spankom,no hroza...take place som u neho nepocula,odkedy mal koliky 😑😑😑 ked bude najhorsie,dam aj ja nurofen...

stanka2612
12. dec 2016

Inak baby aj vam deticky chrapu? Moj teraz spi a normalne ho pocujem chrapat 😨😨😮

lenadka
12. dec 2016

@stanka2612 môj chrápe posledný mesiac ako bol chorý a ostalo mu to zatiaľ, hádam to prejde.

ofinna85
12. dec 2016

@jarkajozo dakujem))ako z rozpravky))

jarkajozo
12. dec 2016

@ofinna85 krasne mas ombre ☺ mne to znicilo vlasy az tak ze som musela sa dat ostrihat po ramena...

vierkal
13. dec 2016

@stanka2612 ano aj nas si obcas pochrapkava

jarkajozo
13. dec 2016

Mamicky ☺ piaty zub vonku a ide aj siesty ☺ horne dvojky celkom sa dalo no spi v postielke kym si ja nelahne do postele vtedy plac no led ho dam k sebe hned spi dalej ☺

18lula4
13. dec 2016

My dnes u dr.lebo mala teploty az 39. Vedela som ze zuby..no pre istotu...ano, su to zuby. Nic sme nedostali, len cakat a prehana ju...inak je zlata

vierkal
14. dec 2016

@jarkajozo ja mam tiez maleho pri sebe v postely ked mu idu zubky , tatinka sme vysackovali na poschodie ixxixixixi

emilia25
14. dec 2016

Joj baby mi stale ani jeden zubok aj ked diasenko 2 spodnych ma naliate ale stale nic.a to som si fakt pred 2 aj vyse mesiaca myslela ze idu zubky a furt nist.

emilia25
14. dec 2016

Nase slniecko

jarkajozo
14. dec 2016

@vierkal aj nas tatik spi inde len s rozdielom ze v tehotenstve som ho vysackoala do obyvacky aby som sa vyspala a on tam vzdy spi :D veget zaspat pri telke :D

stanka2612
14. dec 2016

@emilia25 oni vylezu 😉 aj moj ma stale len dva spodne...uz tiez dva mesiace cakam,kym mu vylezu a nic...

kjuta
14. dec 2016

Ahojte🙂Čo vsetko dávate drobcom jesť?

emilia25
14. dec 2016

@stanka2612 a pojdu aj 4 naraz.

nicol_ha
14. dec 2016

@kjuta ja davam vsetko mozne, najviac zeleninu to skoro vsetku (okrem papriky,salatu,kapusty) ovocie vsetko(akurat citrusy nedavam) strukoviny akurat hrach,sosovicu,kukuricu zatial, davam aj jogurty, pribinacik, milacik, kravske mlieko, puding, rozok, maslo, sunku, vianocku, dzem, piskoty, kukuricne chrumky, rozne kase, privarky, kokosove maslo, olivovy olej, masko kuracie, morcacie, kralik, losos, pstruh, ryza, bezvajecne cestoviny, bulgur, pseno, kuskus, akurat nedavam cukor a sol do nicoho. Myslim ze v tej strave kt davam sa najde dost cukru aj soli... bez toho aby som ju este pridavala, vsetko v zdravej miere obmienam, pije iba cistu vodu a fenyklovy caj, ziadne sladke dzusy nedavam a este aj kojim a zatial sme neboli ani raz chore... klopklop to mame 9,5 mes ochvilu...ja osobne sa nepridrziavam ziadnych tabuliek, davam svojmu dietatu to ako to citim ja, podla intuicie(ved som matka viem co je prenu ok a co nie) a kazda mama nech si robi podla seba

ofinna85
14. dec 2016

No ja som sa po vypatrani po jogurte kt nema tie svinstva napr.modifik.skrob..konecne natrafila na jeden a panko?ani k ustam prilozit nic vobec biely jogurt.ani s dzemikom domacim.nic(chlebik z maslom?tiez nie.papame dokola to iste)rano banan.jablcko.hruska.obed polievky tej by zjedol za hrniec.fakt.a to len vyvar klasika a toto papame dokola.chrumko mania denna musi byt). Ako chutnat mu davam ale nejako nic sa mu nepaci.mandarinku este moc lubi))

vierkal
15. dec 2016

nas jezisko