Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@aflou no dnesna noc um som mohla akurat tak vypit ja(mama avent cumel 3dierky no a sa to tam upchalo musela som cucnut a ani tak nechcel.a ked pije vodu s tej 3dierkovej mu to tecie aj mimo ale pije.a to je od6-12. Na um je zvlast iny cumel?na vodu aky cunel ci flasku pouzivate.bud to bude flasou alebo nevie stoho pit.lebo na cecok sa prisaje hned)
@18lula4 juj moja,drzim palce,nech ste skoro fit 👍👍✊✊ Malinke zlatinko,boze 😢 drzkajte sa
@stanka2612
@denca2d
@ofinna85 dalujem dievcata. Uz urobili sono, vyzera to dobre. Este zajtra opakovat
@18lula4 tak zajtra domov 😉 drzim palce,Viki nech zabojuje ✊
@18lula4 boooze,chudatķo malinke:'( skore uzdravenie prajem!!!
@ofinna85 ani moj nespi celu noc skus v noci namiesto mliecka dat cajik abo vodicku a on si po par prebdenych nociach uvedomi ze koli caju sa mu neoplati budit...u nas to fungovala spal celu noc kym nesli zas zuby a sa to dosrdilo....teraz vstava v noci alr mlieko ani caj nechce chce len moju spolocnost 😃 drzim palce 😊
@alllexis13
@lenadka dakujeme babule, je to na dobrej ceste. Mozno uz zajtra valime domov. Idem sa za to hned teraz modlit...mam silnu motivaciu....vedlajsia izba oddnes romski spoluobcania ( viete si predstavit) uz som tam aj nabehla!
@jarkajozo no tuto noc som skusila reval tak som ho cicikala az sa prebrala ako minulu noc ale zaspal aale pan za 10 min rev a ten cecok dostal(no jezisko u donesie nove cumle uz15ale a buddme skusat.som.citala ze najprv sa musi nauciy pekne papat s flasky a az potom mu tam mam dat um.caje a vodou to nieje on uplne len cecok chce(no cez den budem skusat nech v noci mam klud.ale dakujem za kazde rady
Miškovi vyliezol 4-tý zub, zas budú noci kúštik lepšie 🙂
@ofinna85 ako ti písala jarkajozo ak máš značku mam takuž č.3 ja mám ako som písala cumlík canpol ale sedí na fľašku aj zifco teraz mám tento
http://cumliky.heureka.sk/zifco-antikolikovy-or... ale keď som raz pýala v lekárni tak mi lekárnička dala cumle na kašu. Každá značka má svoje značenie ja dávam z toho istého cumlíka aj čaj.Mliečko treba riadne rozmiešať ja mám na to také miešatko a neupcháva sa mi cumlík. Skús vyskúšať viac cumlíkov ale dierka by nemala byť malá ani veľká.
Baby,ako budete zajtra pre nase marcovciatka varit?konkretne ma zaujma,ci budete davat aj rybu a ak ano,aku?my budeme mat len lososa a kapra a chcela by som,nech Lukas papa s nami...len ryby by mal dostat az v desiatom mesiaci,aj to len sladkovodne...
Inak,uz aJ my mame oba horniaky prerezane 👍😉
@stanka2612 mne dr.povedala,ze lososa moze.A ja som malej uz dala zoparkrat.Inak ja dam malej asi len chrumky na zabavenie,lebo ona papa v inom case ako bude vecera.
@alllexis13 dakujem,ved aj ja mu chcem dat len tak troska,aby s nami papal...par kuskov...normalny prikrm tiez dostane inokedy 😉 tak toho lososa skusim par kuskov
Stastne a veseleeee!
Ahojte baby ako sa cítite?som v 28+6tt...🙂

😘dakujeme. Dnes sono obliciek, nasadit liecbu a domov treba ist ci?😎