Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@ofinna85 my sme ju mali a boli sme sa prejst ked nemala teplotu.Nahodou sme boli vtedy na poradni,inak by som myslela,ze teplota bola zo zubkov a pupaciky z nejakej zeleniny-aj ked nemala nic nove...No dr.povedala,ze siesta choroba a poradila len fenistil kvapky .2x za den po 5 kvapiek.Do 2 dni to preslo.🙂
@stanka2612 jasnacka 6. Mal na poradni 10,770g a 25. Sme ho vazili u svagra a mal rovnych 11,000g
@alllexis13 no nam nedali nic.ale chvala bohu fliacky miznu po dvoch dnoch a horucku trvali 3-4dni.aj ja som.si myslele lebo v tom vsetko akurat sa mu aj dva horne prerezali
@stanka2612 chlapi lubia pojest, co urobis 😅😂 to sa nezaprie😇
@mnamkacik dakujeme lasky nase 😘😍 prajeme krasny relax a myslime navas 😘
A krasny silvester a krasny novy rok 😍
Aj vam mamicky krasny silvester a stastny novy rok prajeme 😘 prenas vsetky bol rok 2016 TOP no aby aspon taky krasny bol aj rok 2017 😘 dakujeme vam za rady a prijemne chvilky 😆
Štastný nový rok vám s Damiankom vinsujeme)
Mile marcovky,aj my s Lukaskom sa pripajame a zelame stastny novy rok 2017 🎉🎇🎊
@stanka2612 aj Váám 😀

Všetko dobré v Novom roku Vám takto popredu prajem, mne tu všetko pospalo, len aj držím stráž, chrápanie trojmo, som ani netušila, že aj dievčatá mi chrápu 😂

@lenadka aj moji chlapi uz spia 😂
Vsetko dobre dievcata..ja si cuckam sampanske a vyjedam chladnicku🍷🍰🍗🍕🍟

Aj moji chlapy spali 🎉 cely ohnostroj som si vychutnala sama na balkone so sampanskym 🎄 dieta s tatikom prespali vsetko 😂 a mama mala ruku hore 😁 pekny novy rok 😘
No zeny moje no snad to pre nas nebude platit ze ako na novy rok tak po cely rok lebo Damco od pol12 co zacali buchar bol hore az do 1 panko.na ruckach u mna al.u baby no akoze otras.ale chudak sa necudujem lebo tu to bolo ako na strelnici,kedze byvame medzi panelakmi.tak si to viete predstavit.bum bum bum)))
@ofinna85 keby tak Miško chcel viac na ruky, úplne ostáva taký odťažitý, mama obslúž ma a pustííí, musím ísť objavovať, teraz som ho stískala, že aspoň pol minutky sa pritúľ, no nie, pišťal, nech ho pustím, tak som mužovi vyčítala, čo to spravil za neprítulné bábo, že to preto je netúlivé že sa málo stískal somnou kým som ho čakala 👎
Inak delobuchy, petardy a ohňostroj prespal a to bývame na námestíčku, kde sa zišli občania na polnočný ohňostroj 😀 čo tu bávame, taký rachot tu ešte nebol, cupitanie zvyškov svetlíc na našej streche na terase a on spal, len sa pretočil v posteli naopak 🙂
Stastny novy rok aj od nas! A niektorym aj stastie pri dalsom babatku!!!
😀😍
😂 však ja som ho podpichovala, nech si uvedomí ako ma zanedbáva 😝
Aj my vám s Adamkom želáme všetkým krásny a šťastný novy rok,,,aby ste ho mali aspon tak skvely ako ten minulý...
Silvester bol maly hore zobudil mi ho volaky obuch o 23:20 tak sme kukali ohnostroj spolu...s tatinkom sme mu zapalili prskavky ....a potom dve hodky bojovali aby zaspal
Od 30. mame nejake tazke noci do polnoci max. Pol jednej spi krasne potom papa a aj dve hodky robi zlobu v posteli...neviem ci to bude prerezavanim hornych zubkov -obe jednotky naraz ☹ :'(

@jarkajozo ako si ho podrzala vzadu,kym si si dala na seba manducu?daj navod, 😊
@mnamkacik my mame tiez poslednu dobu take noci,ze v noci sa po dvanastej zobudi s placom a dlho trva,kym zase zaspi...ale toto mi vzdy robi,ked mu idu zuby,takze asi to bude zubami...
@stanka2612 ak máš k manduce návod, je to tam odfotené, ak nemáš cvaknem ti to.
@lenadka tusim aj mam,no neviem kde 😂😂😂 cvakni prosim,dakujem
@stanka2612 snad to budu zubky...a ked vyndu bude zase krasne spinkat....drobcekovia malicky su a tolko bolesti po sebe....

@lenadka 😂 ja som odvahu este nenabrala vyliezt na vahu po sviatkoch..citim sa ako tank🙈😩