Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka
@denca2d
@mnamkacik nosic mam zo stranky nosime.sk je to KIBI moje dokonale uspava aj ocko v nom aj teraz vedla mna sedi a maly na nom spi je tvrdy do troch minut...odkedy ho mam sa v darcovy prebudil otcovsky cit uspava vecer len on...a ako som si ho supla na seba dnes mi pomohol tatik ale inokedy si zapnem spodny pas nasadim na jedbo rameno a vlozim maleho a tak sup na druhe a je to ☺
@stanka2612 my tiez zo zubkov brutal noci sme mali sak pametate dokazal sa hrat aj tri hodiny...teraz mu vysiel 7zub a je to lepsie snazi sa zaspinkat hned
@stanka2612 ja som ho pred vianocami náhodou objavila, keď nám drbla polica z knižnice a musela som všetky knihy vypratať, lebo som videla, že aj ostatné majú namále a ak by to na malého spadlo no amen, tak tam bol 😀
@jarkajozo uz mate sedem zubov? Super
@stanka2612 ano 4dole a tri hore 😁 najprv vysla horna dvojka a tak hned spodne 😀
@stanka2612 stanka vy ste na tom ako? My mame dolne 1, a prerezavaju sa nam horne 1
@stanka2612 tu sú tie fotky
@mnamkacik Lukas ma dva dolne a dva vrchne,no dalsie na vrchu ma take napuchnute,ze az...tak asi sa mu tam tlacia,dnes bol extremne uplakany,upistany,cely nesvoj...ach jaj,uz nech vsetkych 20 vylezie...
@lenadka aha takto,dakujem 😉 dnes mi ho muz pomohol tak dat,no moc sa mu nepacilo,len vpredu chce byt...
@stanka2612 ja si pri tom sadnem na gauč, ak by mi náhodou zletel, nech do mäkkého padne kým to zapnem...inak na chrbte len občas, lebo to ho nevidím, dnes spal málo na obed tak som ho tam šupla kým som palacinky robila a potom ako som ho vytiahla celé líca červené-jemu teplo nerobí dobre, akoby sa mu chcel s toho ekzém vyhodiť.
Ahojte mamicky. Dodatocne prajeme uspesny Novy rok, plny zdravia a radosti z nasich👶 sem-tam vas citam, ale nestiham reagovat, bo s tatinkom sme behali po vypredajoch💃HM ma super akcie. Nakupili sme pancusky po 3 € z 10 ( no nekup to ) , aj ponozky...minule som sa pytala ci davate drobcom mandarinku. Tak som skusila a chuti nam. Som rada. Az tak sa zalizuje potvorka..🙂jogurt som skusila zvolensky biely, no to bolo fuj, potom zvolensky marhula, to uz bolo lepsie, ale tak max.10 lyzic. Teraz mam kupeny holandsky tak uvidime...inak dnes strazila starka a ta mi povedala, ze keby som nedosla kazdou chvilou a nedala mliecko, ze ona by malej dala PRIBINACIKA! 🙈🙉:no ATB sme uspesne dobrali, zatial klop-klop vsjo OK. Teraz dilema: svagor zije v UK a dojde v marci. Chce malej kupit boty, no ja vobec netusim ako sa to kupuje. Na nete som sa docitala ze prihodit +1 cm. Teraz ma 10 +1 . Ale otazka je kolko moze mat v marci? A co v marci ale to treba boty tak na jar ( maj, jun,...) takze asi nic....no a ked sme pri zubkoch, my stale 3 a dalsie 3 na spadnutie. Zvladame to bezproblemov, trosku viac slin, inak prechadzka ruzovym sadom🌞
Babyyy! Tak Oskar zase zapal pluc. Prvy mal v auguste...grrr...
@pahu to vazne? Malinky... 😢😑 zlaticko male,prajme vam skore uzdravenie
@18lula4 nozicka velmi neporastie,tipujem do maja tak max.5mm a poradim,ze nozicku meraj tak,ze ju postavis na zem-nozicka sa akoby predlzi.Mozes ju obkreslit a potom odmeraj nakres v najdlhsom mieste.
@alllexis13 dakujeem❤
Ahojtee a mi uz pomalicky stvornozkujeme))a ja som myslela ze k tomu nepride a je to tu ohen na streche))a 6 zub uz vykúka )
My zas v nemocnici od stredy noci. Aktualne to vyzera na 6-tu chorobu. Takze len cakat kym prejde teplota inak nas nepustia a este by sa mal objavit vysyp. Trva to 2-5 dni, my zaciname dnes treti😒
Baby chcem sa spýtať staršia dcéra dostala nejaku črevnu virózu vracala v noci asi 4 krát a poťom ja o deň neskôr tiež bojím sa aby mi to nedostala mladšia ta ma desať mesiacov musí to dostať ci nie?dakujem
@denca2d
@jarkajozo
@ofinna85 nechali, lebo 24 sme sa vratili z nemocnice a od stredy zas 39 teploty. Tak na pohotovosti ze chodte rovno na prijem. No na grc lebo kazdou chvilou povedia inak. Este vecer ze 6 choroba a teraz uz ze soplik, kasel, sliniska zo zubov. Dycha ustami chuda moje , oci cervena , uslzene a nasadia jej pamycon do nosa, inhalacia...a 24 hod.musi byt bez teploty aby nas pustili...

@mnamkacik veru,najprv koliky a teraz zuby