icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
6. jan 2017

@dankaferenc nemusí to dostať, v lete mali obe staršie črevnú virózu vracali 6 hodím v kuse, ale malý to nedostal ani dospelý.

lenadka
6. jan 2017

@pahu @18lula4 skoré uzdravenie drobcom!

ofinna85
6. jan 2017

@18lula4 oo boze chudatko((no maly mal 3 dni 38 ...38,5 ja som hned ako mal 38 uz dala liek.39.3 mal najviac.a tiez mal ocka take uplne sme vedeli ze ma horucku no ale zas pri 6 chorobe sa antibiotika nwodporucaju sa nato spytaj radsej nez ich nasadia

18lula4
6. jan 2017

@ofinna85 praveze nemame vobec antibiotika. Dostava len do zily od teploty a vytietaju jej nostek

stanka2612
6. jan 2017

@18lula4 joj moja,drzte sa nech ste co najskor doma...

18lula4
7. jan 2017

@stanka2612 dakujeme Stanka. Zda sa mi ze od vcera vecera uz teplotu nema. Uvidime ked budu teraz merat. Aj pospala viac. Vcera vnoci kazde 2 hod.hore a teraz o polnoci bola a o pol 6 som ju ja zobudila co som jej nostek vytrela a sa napapala a spi🙏

18lula4
7. jan 2017

Dakujem za srdiecko😘

mnamkacik
8. jan 2017

Adamko robi obrovske pokroky, 5.januara urobil svoje prve kroky uplne sam ,,,vcera a dnes uz aj cez 3/4 miestnosti ,skusa sa otacat,,zastane a dalej pokračuje....no radost s nim obrovska 😉
Prerezali sa nam 2zubky horne, teda uz mame 4 a dalsiee uz sa ukazuju ze idu von tiez....chodi s otvorenou pusou a krici "auuu auuu"

mnamkacik
8. jan 2017

Chorym drobcekom zelame skore uzdravenie

sticker
akdalv333
8. jan 2017

@mnamkacik no mate doma riadneho sikovnika 🙂 ako stihas nieco robit doma? 🙈 nas stvrnozkuje ako raketa a vsade stoji, skusa sa pustat a pada.. nic ine nerobim len ho nahanam 🙈😂

denca2d
8. jan 2017

@18lula4 no co uz ste doma?ako vikinka?

sticker
ofinna85
8. jan 2017

@denca2d aj ja som zvedava)

mnamkacik
8. jan 2017

@akdalv333 dakujem, on sa vela prehra a aj drahy pomoze..robim ked spinka alebo popri nom

18lula4
8. jan 2017

@denca2d este nie🙄vcera vecer zas mala zvysenu teplotu, 37,4. Dnes je zatial bez. Ale vyzerala omnoho lepsie, farba, nalada...sopliky uz sa odsat nedaju, len vytieram, ale ma okolo cervene a suche a dycha ustami aj nosom, pokasliava. No uz 4 diagnozu za 4 dni mame. Po novom mykoza. Ake ma susurku dost skaredu, dostali sme roztok-vytierame. Som prekvapena lebo s ATB som davala aj probiotika a aj tak dostala mykozu. Teda zajtra z mocu sa to ma definitivne potvrdit alebo vyvratit, ale vyzera to ze to bude vončo lebo fakt to nevyzera pekne 😕 a to sme sem prisli bez toho!

ofinna85
8. jan 2017

@18lula4 ajajaaaj to mi je luto((chudatko...no skore uzdravenie(nam malinky dnes spadol s gaucu sa hral a vysmykol sa no myslela som ze ma picne..ale nastastie nic sa nestalo.fu

pahu
8. jan 2017

@18lula4 juuuj, neboj, mykozy sa zbavite...len tie choroby by uz mohli vsetky zmiznuuut!!!

denca2d
9. jan 2017

@18lula4 ach jaj nemate stale pokoja..drzim teda palce nech ste co najskor doma, daj vediet ako dopadnu testy

jarkajozo
9. jan 2017

@18lula4 drzte sa ☹ myslime na vas ...
@ofinna85 este tolko krat popadaju ze az nas spadol a to bol pri nom priatel a tak spadol ze prisiel s nim za mnou do druhej izby a malemu krvicka s pusinky sla tak sa smykol ze si zakusol zvnutra do pusinky ...

18lula4
9. jan 2017

@ofinna85 aj mne uz mala raz spadla, no pokial nebude grckat bude to ok. Drzkajte sa😉a dakujeme

18lula4
9. jan 2017

@pahu dakujeme🙂ved zajtra sme mali ist na neurologiu, no musela som ju preobjednat, lebo nas isto nepustia. Na vizite ze sopliky uz su vzadu a chrapci z toho tak antibiotika dostane take antimykoticke co budu liecit aj spodok aj sopliky. Inak na neurologii mi sestra cez telefon povedala ze teraz je toho veeela. Kazde druhe dieta chore

18lula4
9. jan 2017

@denca2d dakujeme. Urcite dam vediet co vyslo z mocu a aky bude dalsi postup😘

18lula4
9. jan 2017

@jarkajozo dakujeme Jarka. Aspon nam aj zuby vyjdu v tejto nemocnici. Uz vidim dierky na jednotke💃

akdalv333
9. jan 2017

Mam taku otazocku.. neviete odkedy sa moze knedla? 🙂

ofinna85
9. jan 2017

@jarkajozo ajajaaj ano to bude ale toto bolo take ako klincek boha)6ludi snum sa hralo a z vysokeho gaucu stal a pac na podlahu az nas vsetkych zamrazilo a ja som kukala jak puk ze co teraz.no asi zavediem uz prilbu kolenacky))

stanka2612
9. jan 2017

@mnamkacik vau,sikovnicek jeden 😘 tak uz beha ☺ ja budem rada,ked bude Lukas behat co najneskor,uz teraz mam dosta to len stvornozkuje a vylieza vsade kde sa da 😂😂

stanka2612
9. jan 2017

@18lula4 boze Luci,uz nech vas pustia,stale sa vas tie pliagy drzia 😑 drzim palce,nech uzzajtra liecis malu doma,ved domace prostredie je najviac...drzte sa a daj vediet,ako ste na tom 😘

stanka2612
9. jan 2017

@ofinna85 @jarkajozo @18lula4
Baby,nas Lukas uz tolko krat spadol...vela krat sa mu podarilo aj na hlavku trochu( zo sedu,alebo aj zo stoja,kedeste v zaciatkoch nemal taku stabilitu...)...sa cudujem,ze este nemal otras mozgu...a to som nonstop pri nom,no to je sekunda... Normalne zvazujem kupu helmy ☺

stanka2612
9. jan 2017

@akdalv333
@akdalv333 ja uz davam

lenadka
9. jan 2017

@18lula4 nech to čoskoro prejde, keď už sa valí tak poriadne, ale tak malej je už lepšie, tak ste už jednou nohou doma.

stanka2612
9. jan 2017

Baby inak my dnes poradna ( pred ptazdninami sme nestihli,bo dr. Nam vravela nech nechodime,ze je vysoka chorobnost)
Lukas ma 78cm a 9290g ( schudol,odkedy stvornozkuje 😂 ) pat zubov (hore tri a dole dva) a dalsie sa tlacia 😨😨 a ja ze preco je taky mrzuty,hlavne v noci...no uz viem 😉