icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
11. jan 2017

@emilia25 boze,to ti zavidim,moj sa nechce vôbec tulit a bozkavat...

emilia25
11. jan 2017

@stanka2612 to nam zacala tak od vcera muz ju stale pusinkoval a nakoniec sama mu dala pusu a aj to povedal.a uz vecer tolko pusiniek som dostala.aj dnes tu hubenku otvarala jak taky vtacik.

denca2d
11. jan 2017

@emilia25
@stanka2612 moj pride za mnou chyti ma za hlavu a pritiahne si ma s otvorenou pusou a pritlaci sa mi na tvar😍😍😍

emilia25
11. jan 2017

@denca2d uz behate.mi este nie.

denca2d
11. jan 2017

@emilia25 ale kdeze, moj este ani nestvornozkuje..ale uz sa konecne zacal davat na 4 tak to hadam coskoro pride😄

emilia25
11. jan 2017

Mne sa mala uci drzat rovnovahu uz par sekund pekne sama stoji ale potom padnppadne na zadok.robi to hlavne v postielke ruky hore a snazi sa.

lenadka
11. jan 2017

Ale sú ukecané niektoré detičk, Miško dosť kecal a nejak sa zasekol a ide dozadu, normálne začal hovoriť len "uúúú a aáá" na všetko, padám do vývrtka za neho, vravel mama, baba, dada, lua-to sestre (Lula) a druhej Tete (Terezka), úúúa - bolo hojda 😀, pa bola lampa a teraz len "úúúú" 😀 "u- u" ako opička 😀

@denca2d takto dáva pusinu aj Miško, ale málokedy má náladu, skôr sestry tak bozkáva ako mňa
@stanka2612 ani môj sa netúli, iba v noci a večer troška ana ruky len aby všetko videl a dočiahol 😀

18lula4
11. jan 2017

@denca2d este nestvornozkujete? A sedkate? My stale tiez nic. Na 4 sa mi dava uz vyse mesiaca, ale neprejde ano nesadne

denca2d
11. jan 2017

18lula4 nie veru nesedi ani nestvornozkuje..uz je objednany aj na neurologiu ale taky termin nam dali ze v marci..to uz aj chodit bude dovtedy🙈 otras toto

pahu
11. jan 2017

Babulky zrejme neviete ze kreslim detske ilustracie a teraz uz aj malujem. Tu ma Osky "moje bodycko" 🙂

pahu
11. jan 2017

Keby bol zaujem, poslem viac ukazok postou. Cena je bodycko h&m +5€ za obrazok... Mozete si poslat aj vlastne..😀

stanka2612
11. jan 2017

@denca2d
To je krasne 😍

stanka2612
11. jan 2017

@18lula4 @denca2d
Oni saOnsa rozbehnu,uvidite 😘

18lula4
11. jan 2017

@denca2d a kto vas poslal na neuro? My sme mali ist vcera, no musela som preobjednat kedze sme boli v nemocke a pustili nas az okolo pol 2. Tak ideme 30-teho

pahu
11. jan 2017

Baby nestiham cez den udrzat a odfotit Oskyho v cviciacich polohach - ako pripravit dieta na stvornozkovanie...tak skusim popisne.
Ak dieta barancekuje: vy si klaknete a sadnete na paty, medzi kolena zasuniete dieta ritkou k vam. Hned ako sa postavi na rucicky, vasimi ukazovakmi podlozite jeho befierka zboku a akoby ste mu preniesli rovnovahu smerom k vam. Ak nepomaha, ten isty sed a dieta date klaknut na kolienka, drzite ho po hrudnikom, a vasim telom sa predklanate spolu s babatkom az kym klesne na rucicky...

lenadka
11. jan 2017

@denca2d no presne aj Miško tak dostal termín, to už som potom na všetko hovorila v minulom čase 😀

lenadka
11. jan 2017

@pahu aj ja som istý čas mala mániu maľovať deťom oblečenie, tu je môj albumík 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/lenadka/album/pr...

denca2d
11. jan 2017

1818lula4 @poslala nad as pediatricka kvoli tomiy uu zr e e maly este nesedi..ona je stara skola, chcela avlby som davala maleho pasivne sediet😯 no ja sim som sa aj tak pytala na cvicenie nekakre kvoli tomy stvornozkovaniu..ale vidis, dokyori oktori maju cas..takzexa az v marci😕X

lenadka
11. jan 2017

Ani Vám dnes nefunguje "odpovedať"?...musím manuálne vypisovať mená a @

denca2d
11. jan 2017

Nejde mi to..cele je to nejake nafigu😠

jarkajozo
11. jan 2017

@pahu @lenadka ake farby pouzivate ked smiem vediet 😁

pahu
11. jan 2017

Mam pantha rei a kohinor, ale vyzradim ti, ze pointa je namalovat podklad na bielo a po vyschnuti namalovat obrazok 🙂

18lula4
12. jan 2017

@denca2d lebo my sme boli na poradni 27.12.a to ze nededi vobec neriesila. Ze nevadi. Tak ale tot pediatricka. Som zvedava co zas bude trepat neurologicka a dnes mame to od.rizikoveho novorodenca.

stanka2612
12. jan 2017

@18lula4 boze vy furt len po dr behate 😠😑 ze vam trochu vydychnut nedaju...ved minule sami doktori skonstatovali,ze Vikinka je uplne v top forme,tak nechapem

emilia25
12. jan 2017

BabyBabyBaby mne 3ti syn tiez bol oneskoreny vo vivine ale nas veru doktorka nikam neposielala vudy vravela uvuvze ak do 2 rokov nebude chodit potom sa to riesi kazde dieta potrebuje svoj cas a mala pravdu mal rok aj 8mesiacov a sam sa mi pustil z nicoho nic.aj celkovo mi sam nesedel aj do roka teda sedel ale sam sa neposadil stvornozkovat mi zacal pomaly v roku vsetko bolo poposuvane a dnes je z neho za chvilu 5 rocny predskolkar a vsetkoo dobehol.

lenadka
12. jan 2017

@jarkajozo ja používam nerchau na tmavý textil, a je to piplačka, vždy namaľuješ a čakáš kým uschne tá časť, a hlavne ak sa pomýliš neopravíš 😅 aby si mohla pokračovať,sušíš a čakáš, niekedy aj do druhího dňa ak popr., treba viac vrtiev, tieto nerchau na tmavý textil dobre kryjú, takže koľko krát stačí len 1-2 vrstvy. Stredná dcéra bola krtkofil a v tom čase som nikde tričká s krtkom nevedela zohnať, tak čo neurobíš pre valstné dieťa-namaľuješ, preto je na toľkých krtko 🙂

lenadka
12. jan 2017

Doteraz tu bol všade kľud, len sniežik tíško padal a ako malého naobliekam, vystčím na terasu spinkať, tak do 25 minút sa spustí dedinský rozhlas-hlási že budúci utorok!!!!!!!!! do riti, však do utorka to ešte 50x môže vyhlásiť budú vykupovať papier a sused začal nakladať na fúrik uhlie a vozí ho do pivnice a jak rachoce, tak rachoce a rýchla rota (nezamestnaní) akurát teraz odhadzuje našu ulicu, že wuuuuááááá 😠😖🙄

pahu
12. jan 2017

Dalsi cvik na stvornozkovanie: mamina sedi rozkrocmo a babatko si polozi cez stehno(lytko) tak aby sa muselo opierat rucickami o podlozku a tym trenovat svaly. Bide sa snazit dostat na druhu srranu...

pahu
12. jan 2017

Toto je foto k prvemu cviku..len pouzijete ukazovaky oboch ruk. Ja fotim. Nedvihnite dieta do polohy vy, len mu preneste rovnovahu dozadu a tym si akoby klakne...

denca2d
12. jan 2017

@pahu ten cvik na foto c.1 robime uz konecne nepreplazi nohu ale prelezie😊