Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik no zlaty ten tvoj chlap 😉 a neboj,ak by aj nahodou fazulka bola,zvladnete to a budes sa venovat aj druhemu plnohodnotne,to maju maminky podla mna v genoch
@mnamkacik juujha ja si neviem predstaviť že moja mala zubrienka bude cupkat uz sama ... Stvornozkuje a už teraz je všade ... Minule som ju nacapala na parapete jak bucha o okno skoro ma vystrelo... Som zvedava čo ma bude čakať keď začne cupkat... Je to taký môj výmyselnik ... Aj siesty zúbok na ceste také zubadielko to uz je...
Mne zas posledný týždeň ostava nejak čudné pri malej som také stavy nemala strašne sa mi točí hlava, mávam kyselinu čo som nikdy nemala 🙊 a mám v kuse gucu v hrdle... Ms ma prísť až budúci týždeň tak uvidíme či sa nám uz teraz zadarilo alebo len niečo neni so mnou ok

@nikussska123 veru deturence su poriadny vymyselnici...a jedna pravda je ze ak je dieťa ticho nieco prave vystrája...moj ma neskutočne rád káble.... skrývame pred nim všetko a ako chodí,,,zastane pri jedálenskom stole a jednou rúčkou sa chytí stola ,da sa na špičky a druhou šmátra po stole a snaží sa čosi stiahnuť.....včera mi stiahol múku ked som obaľovala syr....3sekundy na neho nepozriem a stihne všetko
Ste plánovali druhe baby?
@mnamkacik to veru sa aj mne osvedčilo že jak mile ostane toho voľačo vymysla potvorka mala minule som ju našla s wc papierom jak trha po kusteku skoro ma šľak trafil 🙈 a pod stôl stále chodí a kvetiny mi trhá budem im musieť o5 nájsť nové miesto... Ale ked ju vyhresim tak sa mi zasmeje potvorka ...
Máme plán že do troch rokov by som chcela stihnúť a nebránime sa tomu ale že by to vyšlo hneď na prvý krát sa mi nechce veriť ... Ešte musím vydržať týždeň a uvidíme 😏
http://www.sashe.sk/Bubl/detail/prasiatko-pigi
Babulky tu su nejake moje obrazky, ale ak by ste mali zaujem o cokolvek ine, napiste mi...nakreslim nezavazne a mozete sa rozhodnut az potom...milujem kreslit a malovaaat!
ahojte baby je tu aj neaka taka mamina co jej babo este nestvornozkuje lebo mojemu sa nechce skusame me ho davat plazit sa na psika ho davame pridrziavame a nic
@pahu píšem správu 😉
@kiss999
nasa najstarsia dcerka zacala stvornozkovat az po tom, ako dokazala chodit popri nabytku, dovtedy sa skoro do roka len plazila, plazila a plazila...a to sme s nou cvicili Vojtovku,
stvornozkovanie je sice podla odbornikov vynikajuca faza po vsetkych strankach, dokonca som citala ze ma vplyv aj na rozvoj reci, ale nie kazdy je tabulkovy.
urcite sa treba poradit s pedinou na poradni, ona zhodnoti, ze co je este ok, ci je len slabsi svalovy tonus, alebo vas posle na rehabku ci aspon nejaky Babyfit cvicenia s kojencami...
Ja vymyslam za babky drevene zvieratka (farmu) a k tomu taky koberec. Inac by od svokry dostal nejaku plastovu blbost ktora vydava disco zvuky...
Aj na Vianoce som jej poslala tipy na drevene kocky alebo vkladacie obrazky, tak mu kupila plastove pohariky a domcek ktory je na tri rozne kluce. A pancuchy pre dvojrocne dieta. Ze ved je vysoky...
Niekedy ma ide slak trafit, ale co uz.
🙂
@pahu 😂 tak to potesii.. u nas na Vianoce najviac vyhrala Tatra velka, este my sme taku mali ked som bola mala.. s tou sa hra staale a potom taka draha s autickami z Lidla drevena.. da tam auticko a ono zjadzdi 🙂 👍🏻 a teraz ma uz kopec hraciek tak som rozmyslala nieco ine a to Pukylino sa mi zapacilo velmi lebo vacsie odrazadlo puky dvojkolesove podedime 🙂 tak nech ide na rovnake 🙂
Baby ja sa necham inspirovat,lebo vobec netusim,ze co 😉
Ja rozmýšľam, že malej objednám od jednej mamičky tu na MK takú skoro polmetrovu ručne situ a malovanu bábu, chceli by sme totiž bábiku pre ňu a tieto mi učarovali plus asi starým rodičom podsunieme nápad na tu trojkolku, myslím, že xtrike sa to vola
@kiss999 moj sa strasne dlho iba plazil,stvornozkuje kratko...proste uprednostnoval plazenie,uz som si myslela,ze ani nezacne stvornozkovat...plazi sa ti?niektore deti vobec nestvornozkuju,proste to vynechaju...ak si vie sama sadnut,popripade sa plazi asi by som to neriesila,iba by som sa na poradni opytala dokiny,ci je to v poriadku...skus,uvidis,co ti povie
@stanka2612
sadnut si sam sadne plazit sa neplazi skusime na poradni sa spitat
Ta Tatra je super napad. My sme ju dali synovcovi na 1.narodeniny. asi vypytam od brata a jeho rodiny ;)
My tiez chceme tatrovku ☺ to odrazadlo vyzera super 😍 zamilovala som sa...a neviem co daco treba povedat krsnemu a aj babkam tak uvidim co vymyslim este ale bude party v style mickey mouse 😁 uz veci objednane s aliexpressu ☺ a asi poviem kazdemu nech mu kupi daco s mickym ☺
Baby, my mame asymetricke plazenie! Akoze prejde vsade a extra rychlo! Ale odraza sa len pravou nozickou, lavou rucickou sa podopiera a pravou ruckou natahuje za tym co xhce. Lava noha je len tahac.! Akoze citala som na nete ze dieta oblubuje 1 stranu viac ako druhu, aj bude pravacka, ale pretaca-otaca sa do oboch stran. Len to plazenie...nevie to striedanie lava ruka/prava noha a naopak. Vr
Baby diki za napady na darceky...to pukylino je krasne a ta tatrovka moze byt super napad 👍 nejaky darcek musim aj ja poriesit...a teda aj pre babky a krsnych nieco vymyslet 😨😨
@18lula4 Luci schvalne som pozerala teraz na video,ze ako sa Lukas plazil,ked mal "plaziace obdobie" a veru v zaciatkoch sa tiez len jednou nohou odrazal,tu druhu nepouzival...az neskor pouzival system "ruka-noha"...tak neviem...ako dlho sa uz plazi?

@stanka2612 snad ano, len mam aj obavy z ďalšieho tehu v takomto kratkom čase....ja sa chcem aj druhemu baby rovnako intenzivne venovat ako Adamkovi .....Aj ked moj drahy nenamieta a, chodi za mnou ci mame fazulku v brusku??