Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@akdalv333 ja do roka urcite este aj cez den,lebo Lukas hz sice papa aj normalnu stravu,ale mliecne este nie,nechuti mu zatial...postupne skusim zase pridavat a az ked bude uz jest aj mliecne,potom odstavim cez den a postupne aj v noci...snad to dame bez extremneho placu...
Inak dudku nepouzivate?lebo Lukas ju dudle o dusu 😁
@orsi_h v pohode snad sa nam to spolocne podari 🙂
@stanka2612 mame dudku, aspon nieco 😂 len nas je taky urevanec ked sa zlosti bude to naarocne och 🙈
o odstaveni od dojcenia je snad este viac mytov, teorii a zarucenych receptov ako o odplienkovani...z mojej vlastnej skusenosti radim jedine, vsetko je to v hlave matky.
ked sa matka rozhodne, ze teraz uz dojcila naposledy a fakt, tak to ide...ale mozu prist vycitky a plac dietatka ju zase zlomi, a zase da, a doookola, plus tu na fore ju obvinia superzeny a supermatky, ze dietatu tym vyvola traumu a nech ho dojci este furt az do skolky...
kazda sme ina, kazde dietatko je ine.
ja som "nasilne" odstavila uz tri, a prezili, nechodia na ziadne sedenia k psychiatrovi , teda zatial nie 🙂
a tohto najmensieho susnika planujem dojcit tak do leta, lebo ked sa vyberieme na dovcu a bude spavat inde ako je zvyknuty, mne sa osvedcilo vtedy este dojcit pred spanim alebo v noci.
skratka ked budem mat pocit, ze uz je ten cas, jedneho pekneho vecera s tym seknem.
My sa kojime cez den 3-4x a v noci bud vobec lebo prespi, alebo max.2x 😉
@jarkajozo Jarka u, nas rovnako Adam urobi zle alebo vezme nieco co nemoze poviem nono/ nesmies/alebo uz ked je velmi zle capnem na ritku. A on pusu nasppuli, otrci gambicku a taky rev....najlepšie ked pride k tebe ze ti ide dat pusu, aj ti ju da ale v zapati tak ti plasne a.povies nono ,co si to urobil tak strasne co doraba....hadze ,,capee ruckami
@stanka2612 presne tak , to poznam place ako by ho.drali z koze,, a mne to neda,,a ked.najde cicku tak si potiahne a zaspinkaaa ako bábätko 😀 ja neviem kedy dokojim,,, ale este to.neriešim 😉
Akú ste mali noc ? My hroznuuuuuu :'( od pol druhej do tristvrte na pat hore,,ani za otca spat ☹ len lozil po mne ,bil ma, kopal,,, nie a nie spat
Ja som uz nemala.na.neho nervy ☹ potom sme uz robili krik obaja ,,,ako na truc vzal si ho tatik a dieta do 5 minut zaspalo,,,,teraz je panko na koni a maly dalej protivny😈
@mnamkacik no naadhera.preto by zeny malu dostavat aspon po 3 rokoch nobelovu cenu a dovolenku od statu bez deti!)))nas malinky je chorucky,ale ked mne nevie zaspat,cicikam hodinu uz ma krize bolia,ruky mam jak rambo uz)dam ho priatelovi a panko do 5 min ko...ked ma nevidi nemu cecat spapa vsetko nemrnci.ako dojde mama?opak..
@jarkajozo
@ofinna85
Čo k tomu povedať bude chvíľu na koni a vyteseny.... samozrejme teraz majster sveta :-[ u nas aj prebali,, aj ked sa robi sem tam ze to nepocul... a predvčerom tak sa doserkal maly ze az....inak on len do nocnika kaka...ale zo zubkov ...tak ho nadrapovalo iba rozopol plienku a potom ze co s nim ....kym ja maleho umyla pod vodou on rozdychaval este plienku ze co s nou😂
Ozaj marcovky 😉tak ma napadlo stretko nebude?druhé?
Moj chlap suhlasi ☺
@mnamkacik my sme mali noc dobru,celkom dobre spinkal,ale cez den od jednej poobedia nespal az do pol deviatej vecer...pred chvilou mi zaspal a to som ho aj vozit bola v kociku skoro hodinu,aj polhodinu "hondrlala" v manduce...nespavec moj
@stanka2612 mozno si uz upravuje rezim my spime uz len raz denne cca 2-3hodiny a chodi vecer spat cca o 21.00-21.30...mozme ju obnovit som za dalsie stretko len treba tam pozvat viac maminiek ...
@jarkajozo ved nemaju este ani rok tie nase babatka...nemali by mat este dva spanky?bo spat ani za svet dnes ale oci mal jak "angorak" cervene a malicke...
@stanka2612 neviem on si urcil ze mu staci len raz ☺ vsetko je zaujimavejsie ako spanok ☹ ale zas pekne potiahne naobed ..vstava cca o pol9 ...asi mu to staci..uvidis zajtra ako bude ..
No devy,tuto noc zase Lukas bol hore od pol druhej do stvrtej,som myslela,ze ho roztrham na polovicu 😂😂 a samozrejme,ze teraz este spi panko 😉
9-ty zuubok 🙂
Dievcata, nestazujem sa ani nechvalim...ale Osky tak papka, ze nas raz zje! Dnesny obed: plna miska telacie maso s mixovanou zeleninou a potom mi zjedol jeden chlebik s maslom. Lebo aj ja som ho jedla...a hodinu pred tym si cucol odo mna...musim ist nakupovat do velkoobchodov a vypytat si zlavu! ;)

@akdalv333 ja chcem tiez do rola odatavit. Teraz uz cez den pije len 1x z prska.. potom na vecer a v noci. A tiez netusim co s tym nocnym sanim :-/
Ps. Snad nevadi ze som sa votrela do temy. Tiez mam marcovku no prispievam sem len raz za cas.