icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

akdalv333
9. feb 2017

@stanka2612 my tiez spime uz len raz ale z dovodu ze ked spal dvakrat tak mi v noci zaspal az okolo jedenastej, nebol unaveny.. presli sme na jeden obedny a zaspava medzi ismou deviatou ako kedy... 🙂 je to individualne.. kamaratkin spi este tri spanky v tomto veku 🙂 kazde dieta inak vyzaduje.. paradoxne mam pocit ze tie aktivnejsie deti potrebuju menej spanku ako tie pohodlnejsie 🙂

pahu
9. feb 2017

@akdalv333 Aj Oskar potrebuje 3 spanky... ;)

mnamkacik
9. feb 2017

@stanka2612 istotne si si spomenula na nas... neviem co sa im ukazuje.... snad im stacila naa.s vyburrnie jedna noc a uz bude klud...a budu pekne spinkat 😉

@pahu pekny papkacik...aj nas sa rad napapa... a keby si videla ako drvi ovocie ....od radosti ho az trasie 😉 a pekne povie ňam ňam a vypyta si s ručkou ďalšie....len nech im chutí

mnamkacik
9. feb 2017

My spinkame este dvakrát denne... jeden spánok je vždy dlhší okolo dvoch hodín výnimočne dlhšie, druhy zase do hodinky,,,, no su aj vynimky ze 20 oba spania...no vtedy sme obaja ako tigre v klietke😂

akdalv333
9. feb 2017

@pahu tak to asi nie je o tom ake aktivne dieta 😂 ako nas Kajko by spal v pohode dva.. len ten druhy spanok maval tiez tak hodinu a pol a to vstaval o pol siestej, cize to neslo... takto je to celkom fajn 🙂

ofinna85
9. feb 2017

@akdalv333 no ja mam dieta aktivn az az a pyta sa spat 3 krat((ale slava aj 2 krat denne ako kedy.a vecer okolo 20 uz spi.a spanok trva 20 min az pol hodka priemer.ale niekedy sa mu podari aj hodkuale o uz sme v strehu stale ze co sa deje))a ako on je v pohybe stale este prinjedeni trepe rukami((

akdalv333
9. feb 2017

@ofinna85 je to individualne teda velmi 🙂 my spime na obed dve a pol hodiny standard odkedy len raz.. cize to je fajn, ked sa stane ze spi menej ako hodinu tak dame este jeden spanok 🙂 ale nas je tiez hrozne akci, neposedi ani za nic aj ked spi precestuje celu postielku 😂 no sranda s tymito drobcami ze? 😂 by jeden neveril..

stanka2612
9. feb 2017

@mnamkacik jasne,ze spomenula 😁😁 a dnes spal od pol dvanastej do druhej poobrede a potom som hol horko tazko uspala este o piatej,spal do lol siestej a teraz je este akcny a to ho od deviatrej uspavam...teraz ma vystriedal tatik,ale pocujem zo spaklne,ze nespi 😂😂ja uz neviem...

stanka2612
9. feb 2017

@ofinna85
@akdalv333

Nas je tiez velmi akcny,take zive striebro,vsade ho je plno 😂

18lula4
9. feb 2017

My zaspavame o 10.30, 15.30 a na noc 20.30 🙂

ofinna85
10. feb 2017

@akdalv333 tak to by era nasich mam ani zasvet nepovedala ze to je takto s tymi detmi teraz))ta mi stale hovori.kes ste boli vy malinky len sme spali.na noc flasu vylili do rana sme spali.teraz toto mojo certisko?((od 4 dnes hore mamicke na ruckach a nevedel chce.cecal 2ci 3 krat.teraz si spi prvu 20 minutovku..)v noci cestuje tiez)a hovori este pa paaa))ach ja nevim co je toto)))

akdalv333
10. feb 2017

@ofinna85 no presne.. len volakedy bol iny "odchov" 😂 nas nechali vyplakat capli krupicu uz trojmesacnym a spali sme aj ked sme nechceli.. zvykli sme si... ja vyplakat nedokazem nechat, tak si to uzivame, co si mlady pan ziada 😂😂😂

18lula4
10. feb 2017

Moje jelitecko 😅

stanka2612
10. feb 2017

@18lula4 juj jak si spinka 😍😍 zlaticko

18lula4
10. feb 2017

10-ty zubok vonku, sme v polke dievcata💃👶❤

ofinna85
10. feb 2017

teraz mam taku otazocku.nevsimli ste si niektora ze po ockovani vam dieta ochorelo?mi to prave rozoberame?lebo tretie ockovanie.to povinne ale mi davame po jednom .nie dve vakciny naraz ...a vzdy cca tyzden prejde a malinky ochorie.teraz ma az kaslisko a hlienov za vagon.ach no davam mu lieciky ale dnes uz asi pojdem na pohotovost lebo sa.mi nepaci a mal 38 no ja som nehccela donho phat antibiotika...cim to moze byt?

lenadka
10. feb 2017

@ofinna85 všimla, vždy po očkovaní ochorel, ono to asi rozhádže imunitu kúsok 😅

lenadka
10. feb 2017

Baby ako sme tu rozoberali darčeky k roku, tak som bola rozhodnutá kúpiť tatru, no tak plán mi zhasol 😀 bol tu mužov kamoš s rodinou a čo doniesli malému? tatru 😂 malý je unesený

nikussska123
10. feb 2017

My sme boli na 3 očkovaní v pondelok a musím si zaklopať ani sme nevedeli az na zvýšenú teplotku. Máme uz sedem zúbkov prerezanych a ide nám ôsmy som zvedavá kedy to uz prestane lebo v noci to je zábava. Budi sa s plačom prehadzuje sa v celej posteli. Ďaľšie očkovanie nas čaká az v júni tak som v kľude. Doktorka mi ukazovala krivku s hmotnostou že sme v norme ale na poslednej krivke máme 8123g ale uz teraz ju nahanam s lyžičkou po izbách.

ofinna85
10. feb 2017

@lenadka nikdy nic mi neni .dame ockovat a drb je to tu soplik .kasel uz to trva 5 den.a co nam dala dr.pamycon.hned antibiotika .ako vzdy.vaham ci mu ich aj dat.

18lula4
10. feb 2017

My sme ockovali zatial 2x a okrem teploty nic. Tretie mame marci a co sa tyka 1 rocika, budd torticka včelka maja a trojkolecka taka s tou ruckou od krstnych 🙂

ofinna85
10. feb 2017

na ja neviem co to.to zakon schvalnosti,lebo mi sme sa to.u ocku branili a dali sme a teraz toto.a.malinky dostane k rociku smart trojkolku))a televizor akoze do izbicky.kde spava tatik))"lebo to potrebuje malinky))ach

jarkajozo
10. feb 2017

Maly tiez po ovkovani zvysena teplota do 24hod ani nevieme ze bol ockovany tak snad to bude aj teraz 20.2 nas to caka ☺ a k narodkam ja uz naobjednala vsetku dekoraciu s aliexpressu bude v style mickey mouse 😁 torta,balony,doplnky a plus velka nafukovacia jednotka ☺ uz som napisala zoznam a kto sa pyta dam nech si vyberie co kupi ☺

nikussska123
11. feb 2017

Ja som premýšľala že čo malej na prvý rôčik ale pomaly všetky hračky dostávame od môjho krstnatka ktoré bude mať 3 roky tak všetko posúvajú nám mame odrazadlo koníkov hupacich kopec hračiek ale čo by som chcela malej tak bazenik a doňho guličky 🙂 nech sa môže santit 🙂 zaburka mala

ofinna85
11. feb 2017

@jarkajozo aj ja chystam mickey party)))len ja neviem na ali robit tak si to pozhanam tu))

jarkajozo
11. feb 2017

@ofinna85 vies co ja som velmi malo videla mickey veci tu v kosiciach 😐 zato som objednala s ali ...

akdalv333
11. feb 2017

@nikussska123 aj si videla niekde konkretne ten bazenik s gulickami? Vcera som pozerala v draciku a nemali... 🙂 a este rozmyslam ze kupime taky ten maly stan do izby, to deti zboznuju 🙂

emilia25
11. feb 2017

Baby uz sa to blizi prvy rocik budu nase deturence oslavovat ako ten rok strasne rychlo uletel.

nikussska123
11. feb 2017

@akdalv333 aj má modrom koníku to majú som pozerala už rozmýšľam ze to objednam z koníka alebo az sa mi niečo padne do oka tak jej kúpim nafukovací bazenik čo potom cez leto využijeme aj vonku ... A guličky som videla aj v draciku vrecko za 12€ sa mi zdá. A ten stan je super vec môj bracho to mal taku skladačku a strašne rád sa tam schovával a hrával... ;)

mnamkacik
11. feb 2017

Ahoj, baby....My posledné dva dni volám celé zle,,kašeľ včera večer a dnes už teplota....38,7 😢 celý horel...Včera mi od 22 do polnoci bol hore,vysmiaty ako lečo a spať nič,,ležal so mnou na gauči a o polnoci sa riadne pýtal buvat,,inak celý deň sme prekážali v kočíky,na gauči....Na rukách