icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

ofinna85
11. feb 2017

@mnamkacik jaaj chudence ka sa pravr trapim sponka a strasny rev a dokola nieco ho bolinasi chudacika.a uz 6 dni ma soplik,hlieny no od noci tejto uz aj horucky.ale idu mu aj zubky.ale taketo to este nemal za ten cas.((sak uz ma 7 zubkov vonku.som mu dala aj panadol.ach boze ..

stanka2612
11. feb 2017

@mnamkacik joj tak skore uzdravenie prajem 🍀🍀🍀

jarkajozo
12. feb 2017

My sme sa dnes slnili 😂😎👶

mnamkacik
13. feb 2017

@stanka2612
@ofinna85 dakujeme, včera zase 39,1😉,,, kasel stále,,,večer taký rev išiel spat, zaspaal,,o 23:20sa zobudil a do 2:45 hore,, reval ani gel nezaberaal, a nurofen,,kym zabral,,,nevedel zaspat vypinal sa ako luk,,,ani pri mne ani pri tatovi...ja som sa citila bezradne....napadlo ma ze toto robil ked bol mimčo a dala som hp na wcko,,, kakali sme tak ze ma celu dobu stiskal a tlačili sme spolu 😀 tak ho prehanalo zo zubkov.....ale podarilo sa ...sme momentálne u mojicj rodičov,,,, viete si predstaviť ako taky prcek o druhej v noci kaka a tlaci ako o zivot a do toho otazky "kde je" ....smiali sa vsetci u našich
Take spuchnute dasno nemal ani keď mu sli prve zubky....mam dojem ze sa tlacia očné :'(

pahu
13. feb 2017

@mnamkacik au bubacik...aj u nas uz tretia noc tazka...do ust mi nedovoli ppzriet ale urcite zubky. V noci vreskoty...natrela som dasienka a nurofen a cca do 30 minut ho uspim..na rukach...
Ach jo...

stanka2612
13. feb 2017

@mnamkacik
@pahu auuu babatko male...u nas tiez v noci revy,neviem,ci zuby alebo nocne desy,raz je lepsie,inokedy horsie,vcera kym zaspal,reval aj dobrych 20 minut,aj cistec som varila,akonahle som oci pretrela oci,zaspal...tak uz neviem...takto hadat,co ho boli je narocne..

ofinna85
13. feb 2017

aj mi horucky.od dnes skoncili zatial.ale od vcera je strasny .reve za vsetko.slinta ze az ..gelik natrem nasilu .no mam ja stastie ze do citrony zakusne a cucle jedna radost))len reve ked mu ho dam prec)nechcem aby cucul kysle moc.)))asi mu to dobre robi.

18lula4
13. feb 2017

My asi tiez ziby, dnes ju prehnalo 5x inak
@stanka2612 ako s tou zapareninou? Uz OK?

18lula4
13. feb 2017

Baby, nemate niektora skusenost s koloidnym striebrom?

stanka2612
13. feb 2017

@18lula4 Luci,lepsie,uz sa mu to supe a schne 😊 ale este to nie je 100%

18lula4
13. feb 2017

@stanka2612 a co mu teda na to davas, ten Imazol?

pahu
13. feb 2017

@stanka2612 ved toto. Prdolkovia nasi malilinkiiii.... ale kazdym dnom sa blizime ku dnu, ked budu zubky vonkuuuu!!!

stanka2612
14. feb 2017

@18lula4 hej a super je to

margarita
14. feb 2017

@pahu
poslala som Ti IP🙂
ci trapite sa so zubami a nie ste navstevyschopni? 😉

pahu
15. feb 2017

Dievcata, kedze nam nechcel Osky 3 dni spinkat, dostal ocistec. A spinkal opat krasne... tak zuby alebo bosorky?

denca2d
15. feb 2017

@pahu ja uz tyzden bojujem so spankom..ci cez den ci v noci..nie a nie ho uspat..uz som na nervy..1.5 hodiny trva uspavanie😨

18lula4
15. feb 2017

@denca2d este stale neprisli tie zubkove vily?

katariso
15. feb 2017

@denca2d my od vianoc😢a to len jeden sa odvtedy prerezal....čista katastrofa

jarkajozo
15. feb 2017

Dievcata dnes sme s priatelom dostali priepustku ze mamka sa postara o maleho tak sme sly do kina volam mamke ci vsetko v poriadku a ona radostne ze maly sa pustil a presiel tri izby uplne sam 😐 niem ci sa mam tesit abo plakat ze som nebola pritom 😂

denca2d
15. feb 2017

@18lula4 este veru nic🙄

linulka555555
16. feb 2017

ahojte 🙂 malá má 11 mesiacov a dostala kiahne ... z každej strany počúvam, že je lepšie, ak to dostala teraz, ako by to mala dostať, ako ja v 25 🙂 dnes sme boli pri dr. tá nám predpísala len fenistil kvapky, tekutý púder, čo sa niekedy dával, sa už neodporúča, lebo spôsobuje podkožné zápaly. má niektorá z vás podobnú skúsenosť ? 🙂

pahu
16. feb 2017

@linulka555555 ajejda! Moj synovec a neterka mali v novembri a dostali aj tekuty puder... asi zalezi od lekara.
Ale urcite je lepsie ze teraz ak v 25-tich ;)

linulka555555
16. feb 2017

@pahu zatiaľ to znáša v pohode ani neregistruje že niečo ma 🙂 len sa obavavam teplôt ☹ dúfam že sa im vyhneme 😉

ofinna85
16. feb 2017

Ahojte prosím vás mamicka ktora kojí.chcu vase deticky papat inu stravu?ja uz som na nervy nevim co mu mam davat lebo chcel by len moj cecek!)))alebo co jeme mi hranolky chlieb.parky.ale ze ryzu s maskom kompot vobec.pyre vobec.a poslednu veceru kedy davate?pred spanim a nato prso?alebo je lepsie dat veceru tak skor a prso uz len pred spanim ja uz neviem co

stanka2612
16. feb 2017

@ofinna85 ahoj,ja kojim,no maly uz cez den prso tak styri razy,inak mi papa vsetko...ci masko,ryzu,pyre,zeleninku,ovocie...aj piskoty,roztek,vseliake detske keksiky ( sunarek,hami a tak...),aj kase mu chutia zatial...jedine co nechce,su mliecne vyrobky a maslo,to mi vypluva...takze s tym zacnem az po roku teda...a posledne jedlo-kasu davam tak hodinu a pol pred spanim,tesne pred spanim uz potom len prso dam...a v noci sa budi dva krat na mlieko...no samozrejme,chce aj z nasich tanierov...
A netusim,ako by som ti poradila,aby lepsie papal...snad asi len vydrzat a stale mu ponukat...alebo papat s nim neslane veci ( ked uvidi,ze to jes aj ty,mozno papat bude),aj ked viem,ze to nam dospelym uz nechuti 😀😀😀

lenadka
16. feb 2017

@linulka555555 teraz sa natiera tanno hermal a kúpe v hypermangane, odfotim ti, ak chceš pošlem ti ho, moje mali vlani kiahne a zbytočne by mi expiroval 😉

lenadka
16. feb 2017
linulka555555
16. feb 2017

@lenadka jej ďakujem ten kúpeľ máme tiež ale to druhé mi vôbec nespomenula 🙂 a pomohlo to? Za aký čas cca? ďakujem pekne budem rada 🙂

ofinna85
16. feb 2017

@stanka2612 dakujem aspon takto)ja ho klamem stale akoze namacam do mojho taniera.,a on potvora neviem ako ale hned sa vymrdzi este mi aj capne po ruke a potom to jedlo leti vsade)co ja mam nervov pri jedeni ze az)maly clovek a ako snami manipuluje))roztek papa..chrumky.banan.a slepacii polievku zo slizami tu ma denne lebo to jedine zje ako z jedla.traz mu idu asi dalsie zuby celu noc kazde aj 2 hodky..ceca(ale dala som mu dnes viburcol na noc to mi raz zabralo ze papal len 2 krat v noci.ako mne to nevadi nech ceca ale nie viac nez 2krat!))a nejake receptiky na jedlo?ja som bola zasadne proti nestle a takymto no ale to ako tak spapa

margarita
16. feb 2017

@linulka555555
moja dcera dostala kiahne ako 6 tyzdnova, kedze surodenci mali, a zvladla to super, mala asi 2 dni mierne zvysenu teplotu, a bola spava a mrncala viac sa chcela dojcit, ale dokopy ich mala mozno 20 po celom tele.
presne ako ti lenadka pisala, dobre je kupat v roztoku hypermanganu, to tlmi aj svrbenie aj vysusuje tie pupaky a potom natierat tym Lotiom, a Fenistil je dobry celkovo ked svrbi...
ten tekuty puder sa uz neodporuca, lebo tym padom tam nejde vzduch a dlhsie trva priebeh.
nasi mali vtedy kiahne a cca 2 tyzdne trval akutny stav u kazdeho, ale kedze si to podavali, celkovo sme boli skoro 2 mesiace nemozni, a este to bol jun a jul, ani na slnko nesmeli, no dost hroza...
ale da sa prezit, bezna detska choroba, a najma je to len raz za zivot, to potesi 🙂