Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@linulka555555 ono asi týždeň trvá kým sa urobia chrasticky tak postupne ako sa robia aj nové pupaky tak sa aj hoja, to tanno pomáhalo proti svrbebiu a je aj proti zápalu. Napíš mi do ip adresu, zajtra pôjdem na poštu, pošlem 1. triedou nech to v pondelok máš.🙂
@lenadka ďakujem krasne písala som správu 🙂
@margarita ďakujem za rady malú som v tom okupala dala som fenistil kvapky zaspala bez teploty uvidíme čo to bude ďalej snáď to takto bezproblémovo pôjde ďalej a kiahne zmiznú čo najskôr 🙂 ale son rada ze ich dostala teraz ešte to tak nevníma a hlavne neskriabe 🙂 ja ako mala som behala okolo brata susedov čo mali kiahne a dostala som ich až teraz cca 2 týž dozadu 🙂 tak sa ani nečudujem že ich dostala aj mala 🙂 nonstop spolu 🙂
@18lula4 no stastna to ty zena))ako babo prespal noc.raz hore.teraz?vsetko cele zle.nelubi sa kocikovat.nespi ako spaval.dlho.uz ani hrat sa nevie sam(nepapa lentoniste dokola.ach jaaj.co len sneho bude)To ako mi hovorili ele je dobre babatko ako spinka dlho neplace.a uz je to tu.vsetko na opak)))
@ofinna85 moj Osky papa tiez uz takmer vsetko. Cez den kojim len ak si vypyta, niekedy 1x, inokedy aj 4x. V noci vacsinou 2x.
Co sa tyka receptov, najcastejsie 2-3 druhy zeleniny - ale varim ich na pare, na tom vejariku ked robite knedle napriklad. Zeleninka nie je rozmocena od vody, ma len svoju chut. A maso v kuchte. Potom nasekam a popucim a nakombinujem rozne.
Ak nie je maso alebo mam viac zeleniny, uvarim 5-6 spagiet a nasekam do zeleniny. Alebo prevarim do makka ryzu a pomiesam...
Alebo ak varim polievku zeleninovu, urobim aj krupicove halusky (len so zltkom) ;)
Vela stastia! Ten nas papkac ma rad moju kuchynu 🙂
Tak dievcata,Lukas ma uz treti den 39-ky teploty...okrem toho mu nic ine nie je...boli sme aj u dr. A zapal nema...a k tomu riedko kadime aj trikrat denne,dnes sa dva krat prekadil aj na bodycko a teplaky...dr. Ze to je nejaka viroza...tak uvidime,napada ma siesta choroba ( v pripade,ze sa zajtra,pozajtra vyhadze),zuby alebo nejaka crevna mnamka...papa pomenej,iba na cecku by bol furt...tak uvidime
@stanka2612 Stanka a zubky to niesu? Drzkajte sa 😘
@jarkajozo neviem,moze byt,no takto to este nemal ani pri jednom zube a to ich ma uz pat...budem ho sledovat a uvidim...dakujeme 😘
A Adamko ako?uz beha o sto sesto? 😉
@stanka2612 no moze byt siesta choroba,nas sa na 3 ci 4 den vyhadzal na hrudi jemne fliacky.bubinko skoro udravenie.aj zubky inak.malemu teraz robia neplechu zuby .a to uz mu 8 ci 9 ide)
@stanka2612 skoré uzdravenie, celkom statočne to znáša, na chlapa 😉
@stanka2612 drzkajte sa. U nas to boli vtedy zuby a v zapati na to 6-ta choroba, potom sa vyhadzala. Trvalo to 5 dni aj s vysypom . Inak my uz 11 zubkov 😉
@stanka2612 potom sa ozvi ci uz ste ok, neboj ono vsetko raz prejde😘
@stanka2612 nic nerobim len za ritkou mu beham 😐 som rada no prislo to skoro chcem aby liezol 😭 couz 😁 ....chudacik malicky, Lukyho nech to rychlo prejde 😐
Baby dakujeme za podporu 😘 kadime a grcame aj dnes,takze to bude 100% nejaka crevna mnamka...uz som dvakrat prala 😂 ale tak verim,ze to nebude dlhsie ako den,dva...drahy isiel do lekarne kupit nejaky arzenal a ideme bojovat...
@stanka2612 no "super" ale snáď to rýchlo prejde, držte sa 😘🤗
Baby pomoc! Aj vam sa deti zacnu jedovat ked im nieco nedovolite alebo len ich zlozite z ruk na zem?
Oskar sa az prehne ako luk akoby sa hodil dozadu na zem...a zacne kricat...
Som na nervy.
@stanka2612 no co polepsilo sa Lukymu?

@ofinna85 ja kojim cez den tak 3-4x a v noci bud vobec alebo max.2x. V poslednom case len raz a to nadranom. Inak mi zje vsetko (ovocie, zeleninu, dzemik, chlebik s maslom, zltko, masko, piskoty, zemiaky,...) az s takou chutou papa comu som rada. Posledne jedlo davam hami krupicovu kasu vanilkovu. Ked sa nejde kupat tak o 19.20 a o 20.00 mliecko, ked sa ide kupat tak kasu o 19.00, kupel 19.40 a o 20.00 mliecko. Stane sa ze dam kasu aj po kupeli, cize ma pred spankom aj kasu, za tym mliecko a spi mi celu noc, alebo ako som pisala je 1x hore nadranom...