icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
16. feb 2017

@ofinna85 ja kojim cez den tak 3-4x a v noci bud vobec alebo max.2x. V poslednom case len raz a to nadranom. Inak mi zje vsetko (ovocie, zeleninu, dzemik, chlebik s maslom, zltko, masko, piskoty, zemiaky,...) az s takou chutou papa comu som rada. Posledne jedlo davam hami krupicovu kasu vanilkovu. Ked sa nejde kupat tak o 19.20 a o 20.00 mliecko, ked sa ide kupat tak kasu o 19.00, kupel 19.40 a o 20.00 mliecko. Stane sa ze dam kasu aj po kupeli, cize ma pred spankom aj kasu, za tym mliecko a spi mi celu noc, alebo ako som pisala je 1x hore nadranom...

lenadka
16. feb 2017

@linulka555555 ono asi týždeň trvá kým sa urobia chrasticky tak postupne ako sa robia aj nové pupaky tak sa aj hoja, to tanno pomáhalo proti svrbebiu a je aj proti zápalu. Napíš mi do ip adresu, zajtra pôjdem na poštu, pošlem 1. triedou nech to v pondelok máš.🙂

linulka555555
16. feb 2017

@lenadka ďakujem krasne písala som správu 🙂

linulka555555
16. feb 2017

@margarita ďakujem za rady malú som v tom okupala dala som fenistil kvapky zaspala bez teploty uvidíme čo to bude ďalej snáď to takto bezproblémovo pôjde ďalej a kiahne zmiznú čo najskôr 🙂 ale son rada ze ich dostala teraz ešte to tak nevníma a hlavne neskriabe 🙂 ja ako mala som behala okolo brata susedov čo mali kiahne a dostala som ich až teraz cca 2 týž dozadu 🙂 tak sa ani nečudujem že ich dostala aj mala 🙂 nonstop spolu 🙂

ofinna85
16. feb 2017

@18lula4 no stastna to ty zena))ako babo prespal noc.raz hore.teraz?vsetko cele zle.nelubi sa kocikovat.nespi ako spaval.dlho.uz ani hrat sa nevie sam(nepapa lentoniste dokola.ach jaaj.co len sneho bude)To ako mi hovorili ele je dobre babatko ako spinka dlho neplace.a uz je to tu.vsetko na opak)))

pahu
16. feb 2017

@ofinna85 moj Osky papa tiez uz takmer vsetko. Cez den kojim len ak si vypyta, niekedy 1x, inokedy aj 4x. V noci vacsinou 2x.
Co sa tyka receptov, najcastejsie 2-3 druhy zeleniny - ale varim ich na pare, na tom vejariku ked robite knedle napriklad. Zeleninka nie je rozmocena od vody, ma len svoju chut. A maso v kuchte. Potom nasekam a popucim a nakombinujem rozne.
Ak nie je maso alebo mam viac zeleniny, uvarim 5-6 spagiet a nasekam do zeleniny. Alebo prevarim do makka ryzu a pomiesam...
Alebo ak varim polievku zeleninovu, urobim aj krupicove halusky (len so zltkom) ;)
Vela stastia! Ten nas papkac ma rad moju kuchynu 🙂

pahu
16. feb 2017

@ofinna85 a este aj chlebik s masielkom a aj cherry paradajku do ruky. Supky vypluva ;)

pahu
16. feb 2017

Ukazka... zemiaky, mrkva, celerove tycinky + kralicie masko + ryza s trochou zeleninky...

ofinna85
17. feb 2017

@pahu no unas je to takto aj s mimonom a taktko to aj odnesem spet))dnes skuska hrachova polievka.nic(domaci moravsky kolac?jedna radost.ale len polku)) on by jedol nasu stravu .to co jemu sa robi eee(

stanka2612
17. feb 2017

Tak dievcata,Lukas ma uz treti den 39-ky teploty...okrem toho mu nic ine nie je...boli sme aj u dr. A zapal nema...a k tomu riedko kadime aj trikrat denne,dnes sa dva krat prekadil aj na bodycko a teplaky...dr. Ze to je nejaka viroza...tak uvidime,napada ma siesta choroba ( v pripade,ze sa zajtra,pozajtra vyhadze),zuby alebo nejaka crevna mnamka...papa pomenej,iba na cecku by bol furt...tak uvidime

jarkajozo
17. feb 2017

@stanka2612 Stanka a zubky to niesu? Drzkajte sa 😘

stanka2612
17. feb 2017

@jarkajozo neviem,moze byt,no takto to este nemal ani pri jednom zube a to ich ma uz pat...budem ho sledovat a uvidim...dakujeme 😘
A Adamko ako?uz beha o sto sesto? 😉

ofinna85
17. feb 2017

@stanka2612 no moze byt siesta choroba,nas sa na 3 ci 4 den vyhadzal na hrudi jemne fliacky.bubinko skoro udravenie.aj zubky inak.malemu teraz robia neplechu zuby .a to uz mu 8 ci 9 ide)

lenadka
17. feb 2017

@stanka2612 skoré uzdravenie, celkom statočne to znáša, na chlapa 😉

18lula4
17. feb 2017

@stanka2612 drzkajte sa. U nas to boli vtedy zuby a v zapati na to 6-ta choroba, potom sa vyhadzala. Trvalo to 5 dni aj s vysypom . Inak my uz 11 zubkov 😉

lenadka
17. feb 2017

@18lula4 jééj toľko? už aj rezeň požuje 😀

18lula4
17. feb 2017

@lenadka haha, to aj starky hovori ale miesto rezna basni o klobaske 😂veru sa nam to rozbehlo, uz ma aj tri stolicky, este cakam poslednu a potom uz len cakat na ocne a na patky. Vy ste ako na tom?

lenadka
17. feb 2017

@18lula4 Miško má 7 zatiaľ, teraz na neho čosi lezie, pokašliava, mrzutý je, ale zub sa netlačí ďalší.

stanka2612
17. feb 2017

@ofinna85
@lenadka @18lula4
vdaka baby,teraz som mala skvelu polhodinku...maly sa kompletne zgrcal,takze asi nejaka viroza ☹ pomaly sa idem chystat na spanok,uvidime,aka bude noc...dobru aj vam

18lula4
17. feb 2017

@lenadka ved sa ani nedivim, vonku take pocasie ze jeden den v kratkych rukavoch a na druhy den zima a sneh

18lula4
17. feb 2017

@stanka2612 potom sa ozvi ci uz ste ok, neboj ono vsetko raz prejde😘

jarkajozo
18. feb 2017

@stanka2612 nic nerobim len za ritkou mu beham 😐 som rada no prislo to skoro chcem aby liezol 😭 couz 😁 ....chudacik malicky, Lukyho nech to rychlo prejde 😐

stanka2612
18. feb 2017

Baby dakujeme za podporu 😘 kadime a grcame aj dnes,takze to bude 100% nejaka crevna mnamka...uz som dvakrat prala 😂 ale tak verim,ze to nebude dlhsie ako den,dva...drahy isiel do lekarne kupit nejaky arzenal a ideme bojovat...

lenadka
18. feb 2017

@18lula4 aj obe dievčatá už týždeň pokašliavajú to od nich musel nejakú virózu chytiť.

lenadka
18. feb 2017

@stanka2612 no "super" ale snáď to rýchlo prejde, držte sa 😘🤗

pahu
18. feb 2017

Baby pomoc! Aj vam sa deti zacnu jedovat ked im nieco nedovolite alebo len ich zlozite z ruk na zem?
Oskar sa az prehne ako luk akoby sa hodil dozadu na zem...a zacne kricat...
Som na nervy.

denca2d
18. feb 2017

@pahu moj to iste..som na nervy z toho..hadam ho to prejde🙄

denca2d
18. feb 2017

@stanka2612 no co polepsilo sa Lukymu?

pahu
18. feb 2017

@denca2d ja ho vtedy opatrne polozim na zem...do minuty je ticho a do dalsej na styroch beha s usmevom...grrr...je mi jasne ze ti na mna skusa...

lenadka
18. feb 2017

@pahu aj Miško to robí 😵 ako si skúšajú presadiť svoje prdky malé 🙃