Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 chuda male, no hadam zajtra uz bude dobre..drzim palce😘
@pahu ahoj aj moj to robi no uz menej jasne kazdy pocie vydrzat ale to sa dakedy neda moj sa hodil o zem sup na styri a celom si to namier ci do steny alebo gauca ...snazim sa ho dajako zabavit no je to fuska robi to uz menej ako to robil no vzdy to par krat zopakuje asi som aj osivela pritom
@stanka2612 drzte sa Stanka Lukymu posielame vela uzdravujucich boztekov 😘😘👶
Mamulky ktore by ste prisli na stretko oplati sa nieco dohadovat?
@jarkajozo ja v pohode ale skus to hodit do tej temy stretko marcovcatiek
@stanka2612 uz si ma predbehla 😂 tesim sa chceme vas vidiet a deti by sa aspon vyhrali spolu 😘 a my si dali v klude kavu ☺
@jarkajozo no neviem,ci sa vyhraju,moj Lukas sa zatial s nikym nehra ak ku nam dojdu deticky 😂😂😂 niektorych sa dokonca boji 😂
Baby hura,nema teplotu teraz rano 👍👍👍
@stanka2612 dala si mi aj smectu? Tá upokojí podráždené črievká a žalúdok, chúďa 9x to je veľa 😶
@stanka2612 môj sa zahrá ale tak, že berie všetkým hračky 🤔
@stanka2612 toto je vyborna vec po takejto viroze 🙂 probiotika.. http://www.najlekaren.eu/enterina-probiotikum-8... je to taky cucoriedkovy sirupcek, len je to drahsie.. ;)
@lenadka smectu nie,poradili mi v lekarni enhydrol po lyzickach a dala som mu aj enterinu...a dnes uz super,zatial bez teploty a nekadi...tak verim,ze uz je to za nami...
Ale bol to boj,okrem mojho mlieka mi vsetko odmietal...keby nekojim,tak neviem...
@akdalv333 dakujem presne to mi odporucili v lekarni,dala som mu 😘
Juj,tak zase kadime 🙈a aj sa vysypal...takze asi aj piata choroba aj crevna viroza dokopy...aspon,ze teplotu nema...
@stanka2612
@pahu zienky,, tak.z nedeli na pondelok minuly tyzden bola posledna zla noc a potom.uz okej,,, a.od vcera ako.sme sa vratili spat domov sme chorí aj maly aj ja...kasel ze strach,, sopleeee vsade ja teploty a hrtan....ajajajaj :'(
@ofinna85
My sa kojime este stale pravidelne...a asi velmi nepomozem lebo mne Adam papa viacmenej uz vsetko.... a uplne najšťastnejší je ked sa moze kŕmiť sam....napr palacinku alebo roztek ci chllebik natrety a na male kusky alebo ovocie...
@stanka2612 joooj moja mrzi ma ze sa takto trapite,,skore uzdravenie zelam...❤
@mnamkacik dakujem,uz je lepsie,akurat mi nic neje,iba moje mlieko,tal ho zase kojim kazde dve hodiny...zase mam doma novorodeniatko 🙈
Ten mobil mi to prepisuje debil, bez sopla. . .
@stanka2612 tak mamina cicka.je naj!!!
Ja Adama dnes obmedzovala lebo mlieko zahlienuje....sa mu nepáčilo dnes to.u nas bolo ako na bojisku...nervozni sme boli uz obaja
@stanka2612 jak dobre ze kojis my co sme skoncili v nemocke mlieko maly nevidel 6dni kedze je na umelom a toby viac drazdilo zaludok :( takze si vies predstavit aky bol zly vymenene dieta potom som sa nasrala a dala mu a vtedy obratka a nazad moje zlaticko :D
@mnamkacik skore uzdravenie))no on papa uz sam aj ked viac je okolo neho a na zemi ale ked mu davam nechce.tanierik nam je zbytocny.pekne musim mu natrhat na pult a tak papa.ryzu asi nelubi tu nechce vobec.dnes mi zjedol kooonecne zemiak s maskom neverila som ..ale radsej psst nech tak aj pokracuje.no uvidime tuto noc.lebo dnes mi vypil 80 um babylov som mu supla a dalto))a samozrejme aj cecok nato)a spi zatial.))uvidime noc
ahojte chcela bi som radu odvas moj mali este stale nestornozkuje plazit as zacal pred 1tyznom aj to lenna posteli dam ho na zem a nic ked ho postavim ku nabitku tak stoji ale nema este stabilitu ani s sede ani v stati ked ho chitym za rucicky tak dava krociki ale na spickach us neviem ci sa mam niecoho obavat alebo to pride postupne

@pahu aj moj to robi...