Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@denca2d aha chapem.. vraj v zaciatkoch deti ked spickuju tak sa to este napravi a obzvlast podla toho co citam tu u tej na fb tak dieta je na spickach lebo hlada rovnovahu co je na zaciatku logicke ak este nechodi nvm... aspon ja mamz toho pocit.. spickuje dieta az ked chodi dlhsie stabilne a stale nenaslapuje na celu nozku... ale to je moj laicky nazor.. ja by som si pozistovala aj inde ci je to nutne, ak teda aj ty precerujes barefoot, lebo prave o to tam ide, vytvarovat nozku aby chodilasprsvne a potrebuje cas 🙂 ale ty si mamina a ty si rozhodni samozrejme 🙂 mne sa z tych celych topanociek teda oslovili celkom znacka rak.. pozri ked teda 🙂 ale pride mi to na tu nozku vazenie.. ;) drzte sa..
@akdalv333 no vcera sme skusali bit na zemi an ako by sa bal postavi sa na styry a ostane stat a sadne si plazit sa vie ale na koberci nepojde dala som mu paplon na zem a isiel nechapem ..o tu chodanku vcera som ho nedala a ukazoval prstom ze chce is a plakal musim ju asi odlozit
Ahojte žienky ☹ ako keby toho malo nebolo... Malá má tie kiahne no našťastie už pomaly a isto miznú ale dnes bol manžel s ňou pri dr.... Chytené priedušky ☹ dala nám ant.len taká vec sa stala, manžel zabudol ktorý má ísť do chladničky 🙂 neviete mi náhodou poradiť? Sirup: Ventolin a Klacit
@jarkajozo aj take papucky sme dostali 😉 Lukasovi vsak na nohe vsetko vadi 🙈🙈🙈
@linulka555555 slus si precitat pribal.letak co pisu ake skladovanie...
@stanka2612 aha no to je asi len o zvyku ☺
@jarkajozo asi ano,ale on je v pohode,uz chodi okolo nabytku a dokonca sa uz chce "prechadzat" tak,ze ho musim drzat za ruky a v pohode,nesmyka sa mu to s tymi protismykovymi ponozkami...
Ale tiez som sa vytesovala,ze ako ho budem obuvat,dostali sme kopu topanok a nic z toho 😂 jedine boty,co zvlada su capacky adidas,tie mu nevadia,len tie su len imidzovky na doma,v tom von nemoze...preto chcem skusit tie barefoot na von mu kupit,ale az ked bude behat,aby som mu spravne cislo kupila ☺
@stanka2612 teraz som si naklikala tie topanocky barefoot a vyzeraju dobre tie urcite na vonku by som brala my mame na vonku tiez kozene ☺
@jarkajozo
To som aj spravila, no pri oboch píšu, uskladnenie pri 15 až 30 stupňoch 🙂 takže, nemám páru, ktoré do chladničky 😀
@linulka555555 a neriedili niektoru flasticku v lelarni lebo ked sa dobre pametam tak miesane zvyknu byt v chadnicke
@linulka555555 Klacid to je abtibiotikum do chladnicky
baby a este jedna otazka, ked vam zacali drobcovia stat na nohach tak isli hned od prveho dna cez nakrocenie alebo cez obidve nohy..ja len ci moj na to nakrocenie pride neskor a necham ho ist po svojom cez obe nohy..mam v tom riadny gulas..neviem co smiem..ta fyzio co knej chodime je riadna krava😒
@linulka555555 mi sme tie sirupy brali pred tiznom klacid sme mali v chadnicke a ventolin na okne kde je tak trochu chladnejsie
@stanka2612 nam vyhovuje tato znacka 🙂 lebo Kajko ma sirsiu nozicku s vyssim nartom a este aj krpatuu 🙈😂 a maju velmi pekne topanocky, zatial mame capacky a ked urobi viac ako dva kroky kupim mu uz aj na von ;) http://www.littlebluelamb.sk/baby-6-24-mesiacov/
@linulka555555 niektoré do chladničky nesmú podľa toho čo píšu na krabičke sa riaď
@akdalv333 mám pre malého tieto lbl a absolútne ich neodporúčam tie s tou koženou podrážkou ok, ale tento typ je totálne naprd, potia sa v nich nôžky hrozne akurát to pískanie je fajn pre správne naslapovanie, malý zle naslapovanie pravú nôžku a toto ho motivovalo stúpnuť správne lebo vtedy piskli, tak pre špičkovačov sú ok
@lenadka ale krasne su
ahojte baby no dnes ma mali potesil hrali sme sa na zemi a on videl loptu bolo dalej od neho pustil sa po styroch presiel ale len trosilinku lebo sa dvihal na nozicky a potom znim spadlo este dobre ze drzal lopru
Baby, my mame capacky zo stranky www.capacky.sk. na vnutro. Su supis, lahko sa v nich stvornozkuje a aj chodi... nesmykaju sa 🙂
@kiss999 no vidis,super,sikovnik je to,on sa rozbehne 😉😉😉

@denca2d take co si poslala link mame na vonku ☺