Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612
@akdalv333 dakujem dufam ze hej ahah dnes sme skusali a nic mozno ma este cas
Ahojte tak citam ze tema su topanocky)no ja mam nakupenych tenisiek dopredu a vsetky velke)) vcera som kupila take mokasinkove znacka protitika..tak uvidime.ale dnes som bola pozret ecco a tam kraasne ale v zlave okolo 44 €no dost (
Baby, chcem kupit malej novy mantinel do postielky. Su 2 rozmery. Postielku mame 120×60. Ked kupim mantinel 140x70 bude mi to tam pasovat? Ci musim kupit 120x60?
Timea je nádherná,,,VEĽA zdravicka a všetko najlepšie

Maminky toto zacarovany kruh zase dve noci horor.... ja uz nevladzem asi zase zuby taky bol horuci v noci... a ja uz som aj skrikla na neho ....ja som strasna posledne dni mama

@mnamkacik nie si zla matka,neboj 😘😘 to som potom aj ja,tiez obcas skriknem na maleho,ked uz neviem s nim ani tak,ani tak 😉😉 to je v poriadku,oni vedia,ze ich aj tak lubime...ak ma horucku,nemoze byt chory?Lukas mal minuly tyzden siestu chorobu a do toho chudak aj crevnu virozu,cele zle...
Môj je teraz po chorobe ako 100 čertov, kašľal a do toho dostal šiestu chorobu, včera sa mi to potvrdilo, ako prešla teplota prvý deň trošku sa vyhadzal ako už včera nemal vôbec vysypaný po celom hrudníku, brušku, líca typickú vysev po šiestej, už dá mu to dnes stráca.
@mnamkacik keď sú chorí je to o nervy, koľko má teplotu?
@ofinna85
@stanka2612
@lenadka booooze naša snuuuuura pokracuje od soboty sa pppohybujeme v Číslach 38-39,2°C jaaa uz nechapem... a kasel uz pekne odchadza a aj sopliky priesvitne.... dnes zase a vecer uz super tak som ho strihala, naveceral sa .... a kojim ho v posteli nasej manzelskej .....tak sa dogrcal ako "stena" seba , mňa, do vystrihu, cezo mňa oba paplony mne aj plachtu ,,,,rev strasny....vstala som z tureckeho sedu sla ho vyzliect do kupelky a aj seba ,,,jeho osprchovala seba vyzliekla,,, polozila som ho kocara zakruteneho v osuske a prikryla dekou... prezliekam rychlo postele a on si Vam vytiahne ruky...ja som sa nadychla a pozriem na neho hodi "mega dôležitý xicht" a zatlieska a zacne sa smiat..... čo mu urobiť
IBA ĽÚBIŤ !!!😂 🤒 😈 😍
Tak baby presne tento den pred rokom som uz sedela v aute smer porodnica vtedy bol utorok 1 marca.tak nasa prdka mala uz zajtra podla datumu 1 ma svoj prvy rocik.ako rychlo ubehol.a vsetkym drobcekom co sa narodili v ten isty den prajem hlavne vela vela zdravicka.
Dnesny zazitok u DR podla ktorej ked mal teploty, kašle a sopliky idr mu dať ATB co som odmietala,,, na VEĽA mu urobila CRP ktore bolo nizke tak usudila , že ATB su zbytočné....ale keby sa neozvem tak ich uz máme 😈
@mnamkacik toto ma uplne hneva,ked doktori davaju ATB len tak 😈 dobre si spravila,ze si trvala na crp...nastastie moja dokina vzdy urobi najprv Crp a potom riesi lieky...to ma podla mna virus dobry,Lukas to mal minuly tyzden...tiez mi postel,mna,seba,podlahu ogrckal...
A ako dnes?uz aspon trochu lepsie?
Mamulky ja som taká šťastná že moja mala krasotinka ešte nebola tak chorá okrem toho keď nám šli prvý krát zúbky tak bol kašeľ a sopliky ale teraz si musím zaklopať už dlho nas nič nezmohlo... Už sa teším jak oslávime prvý rôčik na budúci týždeň
@stanka2612
@ofinna85 veru zienky ,,dnesny lekari vacsinou riesia vsetko cez antibiotiká a nezaujíma ich nic... a NAJLEPŠIE je ked este DR pred vami googli po nete a hľadá ze aké vam ma dať... česť vynimkam...zvracal len včera,,myslim ze to boli hlieny a aj kašeľ preto vracal...potrebujeme sa zbavit soplikov a bude lepšie aj kašeľ sa stiahne....
Ze ja som nesla na doktorinu
@mnamkacik ja som to zazila ked som si pytala krem co je bezny na ritku.mame ho odskusany kamoska dala.a dr.na nete kuk.a aj rak mi dala nieco ine((ja im chcela zinkovu pastu a skoncila som zo zinkovou mastou))hlavnr ze som jej to 5 min.vysvetlovala ze to miesaju v lekarni len som to chcela ci sa to da na recept))oni maju proste dane co maju ponukat.ako aj v lekarni.vzdy poradia to co je v reklame a najdrahsie.
Ja si radsej zistim na forach .citam recenzie a kupim zatial vsetko dobre.aj tak dr.da pamycon a to je vse.lebo ostatne neni na recept ale na hlieny nam pomohol hedelix a este tusim stoptusin fu uz si nepamatam .materska demencia))
@nikussska123 ani my sme este neboli chore, okrem soplika a hnacky ked nam isli zubky (klop klop) a tiez o tyzden uz oslavujeme rocik, och som stastna, ze nemusim riesit ziadne choroby, lekarov, nemocnice, lieky. Naozaj dakujem bohu za zdravie lebo naozaj nic nieje dolezitejsie ako to, a ostatnym mamickam posielam vela sil a trpezlivosti s chorlavymi babatkami😿 ✊🏻✊🏻
Maminy mám na vás otázočku v noci prebalujete alebo vydržíte s jednou plienkou? Malá mi v noci hučí aj 10 krát rozmýšľam či jej nevadí nacikana plienka ale jej idú zas zúbky 😑
@nikussska123 mne vydrzi maly s jednou plienkou ☺ keby som ho prebalovala asi ho preberiem a tak skoro by nezaspal ☺ budi sa na mliecko aj to v polospanku

@kiss999 presne tak. Spiehal sa na choditko, teraz zacne makat 🙂