icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
2. mar 2017

@nikussska123 moj vydrzi v pohode s jednou plienkou 😉 keby ze ho prebalim,tak je hore aj dve hodiny...

denca2d
2. mar 2017

@nikussska123 ja tiez neprebalujem, hned by som ho s tym prebrala..prebalovala som len ked sa v noci pokakal, ale tie miminkovske casy su uz prec😀

18lula4
2. mar 2017

@mnamkacik nas trapi kasel uz druhy mesiac...nakoniec som to u pediatricky vzdala a isli sme na sukromnu orl kliniku... pytali sa co som jej davala, ja ze asi vsetko...fenistil, ambrobene, stoptussin,prieduskovy caj, majorankovy, bravcovu mast..nic nepomohlo. Stopla sa pri tom stoptusine a hovori..to nedavajte uz nikdy, ani sebe ani dietatu. Je to Iba marketingovy tah. Nelieci a ani nevylieci...iba tlmi kasel 😉

18lula4
2. mar 2017

@nikussska123 neprebalujeme, presne ako pise @jarkajozo 🙂

lenadka
2. mar 2017

@nikussska123 tiež neprebalujem, budí sa 1x na mlieko a už nebýva tá plienka taká plná

lenadka
2. mar 2017

@mnamkacik tá moja naopak, atb len tak nedá, teraz kašeľ ako sviňa, dobre že sa nezadusil, najskôr crp, potom rtg, ale atb sme nemali a veru, prešlo bez nich ☺

nikussska123
2. mar 2017

Však práve lebo doteraz tiež stále s jednou plienkou tak idú očné zúbaky tesiiim sa veľmi zase mesiac budeme každú hodinu hore 😑

nikussska123
2. mar 2017

A ešte jednu otázočku mám chodili ste niektorá na kurz plávania s drobcekom? Ja tuho nad tym rozmýšľam len vaham ... Teta chodila s bratrancom a ten ako 7 mesačný chytil virózu a skončil na infúziách mohol nemusel z toho plávania a zas ďalšia čo poznám známa chodila s malou a ta mala problém s mocovymi cestami a doteraz má a to ma uz 4 roky. Tak rozmýšľam. Mate niektora skúsenosti s kurzom?

margarita
3. mar 2017

svagrina tiez chodila s najstarsim ako babetkom, ale po zapale stredneho ucha s tym skoncila a dalsie deti uz ani nezacala....ja som tiez nenasla odvahu,
ale ked su starsi, v lete, vodu maju radi a myslim,ze o tak vela neprisli, ze nechodili od babetka.

nikussska123
3. mar 2017

@margarita ja tiež vaham nerada by som navodila maličkej nejaké ochorenie ... Asi predsa nebudem riskovať

jarkajozo
3. mar 2017

Dievcata este mate fusaky v kocikoch u nas dnes slnecno a 12' hmmm

denca2d
3. mar 2017

@jarkajozo ja este mam..predsa je to take zradne..nie je naobliekany a kedze este nebehame tak som mu ho nehala..

lenadka
3. mar 2017

@jarkajozo máme tiež jeden deň som nedala cca 2t dozadu, bolo nezvyčajne teplo a o deň dala S5 😊

stanka2612
3. mar 2017

@jarkajozo ja este tiez mam,nedavam uz nic (deku ani nanoznik) a maleho prilis nenaobliekam 😉 este nejaky ten tyzden ho necham 😊 aj dnes u nas slnecno,trinast stupnov,no fukal studeny vietor...

jarkajozo
3. mar 2017

@stanka2612
@lenadka
@denca2d tak som nedala samozrejme naobliekala zababusila dekou ...chytala som ho bol teplucky..no itak tam ten fusak dam ☺ slniecko svietilo no vzduch bol este chladny ☹ malo co je uz v kociku uz chce chodit áe aspon na ten cas co tam chce sediet ...

lenadka
3. mar 2017

@jarkajozo pekne behá môj špára dlažbu na námestí, vyberá ihličie zo špár, na ihrisku dnes na zem hneď a trávu šklbat, zato dnu už na zem ani za svet 😁

lenadka
3. mar 2017

@jarkajozo tepláčiky má odkiaľ tá farba aj strih super 😘

jarkajozo
3. mar 2017

@lenadka zlatušik ten Misko ☺ robi pracu za inych 😁

lenadka
3. mar 2017

Prečo nie, že ? 😂

stanka2612
3. mar 2017

@lenadka presne akoby som mojho videla 😉😉😊😊

mnamkacik
3. mar 2017

@nikussska123 chodili sme od augusta do konca novembra...

mnamkacik
3. mar 2017

Aj my dnes uz na par minut aspon pred dom.... a jasnacka , ze auta a trava mame radi čerstvý vzduch....po dvoch tyzdnoch konecne vooon😀

mnamkacik
3. mar 2017

@jarkajozo Jarka co má Adamko za topane?

jarkajozo
4. mar 2017

@mnamkacik to su znacka Beďa ☺ ale uz cez tyzden ideme kupit nove lebo su take akurat ☺

ofinna85
4. mar 2017

@mnamkacik parada drobec iz chodi?))ten moj asi nebude)))lozit bude vsade))

nikussska123
4. mar 2017

@mnamkacik a maličký bol ok? Ja som sa rozhodla nechať to tak cez leto dám bazenik na dvor a môže sa clapotat

mnamkacik
4. mar 2017

@jarkajozo daaaakujem, pozerala som tie co sii poslala :-*

@ofinna85 on sa pustil chodit 5.januara,,ale tak riadne si fičí asi 6týždňov....vonku bezka este s respektom ale vo vnútri ako pretekar F1...a tie pady co dáva jak kaskader....neboj príde chvilka ana bude aj tvoj a ešte budeš si želať aby iba lozil

@nikussska123 Adam.je doslova a do pismena "RYBA" on vodu MILUJE...vlastne my všetci traja .... a v bazene deti spliechal a plakal iba asi dvakrat a to.ked mu šli zuby..inak... a co sa tyka koordinacie mu to velmi pomohlo😉

akdalv333
4. mar 2017

Tak od dnes sa pridavame k chodiacim 🙂 dnes sa sam pustil a chodi, manevruje kym nespadne 🙈😂 4.3. Bol aj predpisany TP pred rokom, ale vybral sa az 6.3. Tak v pondelok oslavujeme 🙂 uz len tie topanky zohnat.. spanielska dedinaaaa, na jeho miniaturnu buclatu nozicku 😍🙈

imbecilia
4. mar 2017

@akdalv333 FIha! Ja mam tiez 6.3. dievcatko (TP bol 2.3.) ale teda vobec sa nepusta chodit a stavia sa stale len pri veciach, hoci lozi uz velmi dlho (od 5m sa plazila). SKus pozriet topanky typu barefoot - tu na MK skupina Bose nozky-zdrave obuvanie. Specialne ak ma naozaj buclatu nozicku, najdes tam take aby mu nestlacali prsty, teda aby sa mohol poriadne postavit a pouzivat, zatazovat nohu tak ako ma - co ma vplyv na postavenie panvy - cize celeho tela.

akdalv333
4. mar 2017

@imbecilia neboj rozbehne sa... on dlho naberal odvahu sa pustit sam, popri nabytku behal hned ako sa postavil 😂 celkovo je to zivel, cize sa nabeham... ale mate cas, vacsina deticiek zacne behat aj o dost neskor 🙂 kazde dietatko je ine ;) a dakujem pozriem tu skupinu.. prave barefoot sa mi paci.. zatial mame celokozene capacky znacky littlebluelamb, tie su na taku buclatu nozicku, len je u nas problem ze buclata noha, vyssi nart a hlavne ma nozicku len 10cm 🙈cize v takej velkosti nevyrabaju velmi ine ako capacky este.. snad noha podrastie aspon o 1cm nech moze pekne behat po vonku, este mu davam tak mesiac, kym bude ako sarkan 😂