Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 Stanka, uz dobre zapareninka?
@18lula4 jasne uz je uplne prec 👍👏👏
@stanka2612 super, vidis islo to aj bez dr.😍 a kedy mate ockovanie?
@18lula4 Luci,teraz v pondelok aj poradnu...a vy?
@stanka2612 my az 27
@18lula4 to je presne co som pisala....!!clovek si musi tyzden hladat co pomoze sebe ci dietatu aby mohol naordinovat!doktor?da len s coho ma nejake percent.a co je v reklame.kednsa pytas na nejaky liek co oni neponukaju kuka na teba a ze to matr odkial to este nepocula.alebo ze necitajte fora mi povi..no je to doba!!
Maminy ja tomu nemôžem uveriť, takto pred rokom o tomto čase som nasadla s priateľom do auta a cestovali sme smer Nemocnica a NIKDY som sa tak netešila na návštevu nemocnice😍.....
Jeeej, je mesiac osláv nasich drobcov))rok pre boha.nejak tomu nechcem ani uverit)))strasne ten cas leti)preto treba si ho uzivat)
Tak baby dalsie ockovanie za nami,Lukas meria 79 Cm a vazi 9700g 😊 zatial to zvlada bravurne,dufam,ze to takto aj ostane
Baby, aku prikryvku davate detom na noc? Resp.perinu? Ja uz som vymenila malu za tu 135x100 a zda sa mi v tom taka utopena
@18lula4 moj spava v spacom vaku,odkedy mu je mala perinka.z paplona by sa hned odkopal
@pahu
Bodynko je úžasné a aj vďaka nemu vyzerala naša princezna ako kocka na svojej menšej rodinnej oslave 🙂 ďakujem a vrelo odporúčam 😉
@linulka555555 Jeeej! Ona je aka rozkosnica! 😍
Musime ju zoznamit aj s nasim Oskarom, nikdy nevies 🙂
@mnamkacik
@linulka555555
@akdalv333
Všetko najlepšie drobcom!🎂🎉🍀❤😘 Mamičky šikovné, deti ako lusk 😊

@ofinna85 neboj,bude aj chodit 😉 ani moj Lukas este nechodi...maju cas 😘