Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@linulka555555 gratulujem malinkej,je krasna,nech robi len radost 😉🎉🎉
@lenadka malemu vetko naj prajem a nech ti iba radost robi 😘🎉🎉🎊
@denca2d juj fesak je z neho,vsetko naj prajem,nech ti iba radost robi 😘🎉🎉
Vsetkym rocnym drobcekom,ktory uz oslavovali,prajem len to najlepsie!!!!❤❤🎁😘
Čo uvariť zajtra krpcovi, mám kúpenú brokolicu, len už mám pocit, že stále rovnako mu varím, dajte tip baby 😉😘
@lenadka a ked mu robis puding,tak ako mu ho ochutis?cukrom?medom? Lebo ja uz som zacala s maslom a jogurtami a pomaly by som pridala uz aj mlieko...
@lenadka brokolicove placky? Popucit varenu brokolicu,trosku muky,zltok,rascu a upiect na troche masla?to by mohlo celkom chutit 😉 alebo zemiakovo-brokolicove pyre +mäsko?
@stanka2612 klasický puding ako pre nás, ale nechutí mu, kúpila som mu aj tento a ani to nie 😄
@stanka2612 ja prevaram 3,5 mlieko a klasicky urobim puding dam mu tam PL cukru ale v miske musi byt len puding ziadna piskotka inak to nezje 😁 aj krupica mu chuti ...
Cista katastrofa tyzden😭 priazel v nemocnici po operacii a Adamko dnes zacal horuckoval soplit kaslat 😭 a daco lezie aj namna 😭 dufam ze do narodenin maleho budeme vsetci OK ☺
@jarkajozo joj tak skore uzdravenie vsetkym 🍀🍀🍀 drzte sa...a kedy oslavujete?
@mnamkacik dakujeme neviem ci to maly nema zo zubkov lebo sliny vypusta vo velkom ...uvidim kedy sa ja dostanem do obchodu po zazvor ☹ nemam kde nechat maleho ...
@stanka2612 dakujeme Stanka tak narodky ma 16.3 a oslavujeme 18/19.3
@jarkajozo tak dovtedy snad bude dobre,to mas este vyse tyzdna cas sa vykurirovat...mne velmi pomaha paralen,hkavne ked len citim,ze na mna nieco lezie...a ten zazvor je tiez super vec
Babule,inak mam dve otazky 😉
Kolko spankov maju este cez den vasi drobci?bo moj posledne dni dava uz iba jeden,nech robim,co robim,uz spava len cca od 12:00 do 14:30,14:45..... A vecer ide okolo osmej spat..neviem,ci to nie je malo,ved predsa je este maly...
A ovocie uz davate aj so supkou,ci este stale bez,ked ho struhate/krajate?
😒 skoré uzdravenie všetkým 😉
@stanka2612 dakujeme tak tatik sa bude zotavovat 3 mesiace...a k spankom aj adamko uz spi len raz a to uz viac ako mesiac...asi im to staci ☺ sam si tak upravil a mne to aj vyhovuje ☺ ide aspon skor spinkat vecer....a ovocie este super ale uz nestruham uz si ho kuse sam ☺
@jarkajozo ved to,ze skorej spat...haha az teraz som ho uspala a to ho od pol deviatej uspavam...a od tristvrte na tri poobede nespal...mam to ja nespavca doma 😂😂😂
A co operovali drahemu?
@stanka2612 dva dni uz mi len raz spal,,, a tvaril sa ze je ok...neviem ci to idem silit... a ovocie papa nakrajane ,drzi si ho v rucke a hryzka...a supku ale davam dole...
@mnamkacik ved ani ja nechcem silou,mocou aby spal...len vidim na nom,ze aj je unaveny,no spat nie...ale asi to necham na nom,uvidim,mozno si fakt upravuje ten spanok...