Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo tak super,mozete oslavovat 👏👍👍 Lukas dnes zas pre zmenu kasle,tak som zvedava,co z toho bude 😨
@stanka2612 hej hej super tesim sa uz vsetko v hlave chystam 😁
@stanka2612 a vam nech ten kasel rychlo prejde a neni s toho nic vaznejsie 😘
@jarkajozo dakujeme 😘
@lenadka dakujem za rasu. Urcite vyskusame😉 davam jej aj brusnice (dzem) ale ocividne nezabralo
@stanka2612 @jarkajozo jooj baby dnes nas nastastie po 3 dnoch pustili. Vikina tam bola ako 100 certov. Nudila sa, zla, spat nechcela a dnes? V kocari 3 hodky. Vstala o 18.00 a o 20.20 uz drichmala zas😎 no co dnes crp 20, uz ide dole ale zas atb na 16 dni. Teda este na 12. Robili jej cystografiu (cievkovanie) ci sa jej moc nevracia nazad. Oblbli ju kvapkami, ako napita bola, dali kontrasnu latku a rtg snimky robili, nastastie negativne! Ale co? Akoze toto sa moze opakovat stale. Sak mali sme to na vianoce a po 2,5mes.zas. ona ma pravu oblicku zdvojenu-to nevadi ale tu panvicku (kanalik) ma trolilinku rozsireny ako by mal a z toho su tie zapaly. Banalne, ale je to tak...
@18lula4 tá kapucínka to je vlastne prevencia, prírodné atb, určite sa to musí brať dlhodobo, ale potom je pokoj, ja už roky neviem čo je to zápal moč, ciest a pred rokmi som tehotenstvo kvôli tomu 2 roky odkladala 🙂
super že ste doma, doma je doma, takéto drobce to nechápu, že prečo tam musia byť zavreté, si odtrpí svoje už teraz, dievčatko malé ☹
@18lula4 😞 joj,tak snad sa jej to nebude vracat,veru,nemocky nie su pre deti,tie by mali byt iba v bezpeci domova...super,ze uz ste doma,tam je Viki najlepsie 😊 ja asi zajtra pojdem k dr s Lukasom,lebo dnes ma teplotu 38,1 a strasny,az taky "hrncovy" kasel 😞
@stanka2612 nech už je ozajstná jar a leto, tieto choroby pôjdu hajať, skoré uzdravenie, kašeľ je veľmi nepríjemný pri bábätku, vyrušuje v spánku, cez jedlo keď mi začal raz kašľať, no myslela som, že sa s tým udusí 😛
Revitalizácia to malo byť rehotal mobil prepísal zas 🙃
@stanka2612 ako malý?
@lenadka dakujem,noc bola horsia,ale teraz celkom fajn,kasel ma,aj teplotu 37,8 ale asi dnes este pockam a ked do zajtra nebude lepsie,tak zajtra pojdem k dr...davam mu solmucol sirup a badam,ze pekne vykasliava a ani ho tak nenapina,tak uvidime 😊
@lenadka inak,maly je uzasny 😍 uz je urcite vykupkany a spokojny 😘
@stanka2612 nam solmucol pomohol velmi a za 5 dni sme boli uplne fit
@stanka2612 solmucol je fakt dobrý na noc som dávala aj štvrť tablety dithiadenu na radu dr. A mm kúpil inhalator na spánok som mu ho dávala do kočíka a postieľky na cca 20 min. Vincentku dnu keď to mal v spánku nekašlal, keď nemal dusil sa.
Takže včera po poradni 81 cm a 10,44 kg.A co vaši drobci, též sú taký obri?
😲😍 to su riadne chlapiny...nasa mala iba 71cm/8,5kg
Moj ma 79cm a 9700g
Miško neviem koľko aktuálne meria, odhadom 80cm a váži 11 kg🙂
Adamko vazi 10kg a meria 83cm
moj ma 77cm a 9,5kg🙂

@stanka2612 dakujeme maly uz dobre vcera sme boli u detskej doktorky tak sa rozculila ze dali malemu na pohotovosti atb..ale uz bez teploty uz len sem tam utrieme nostek ☺ @18lula4 a vy ako uz ste dufam doma