Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu
ja to mavam na nocnom stoliku, je hned vedla postielky maleho, ale tak, aby na to nahodou nedociahol cez tie mriezky.
vacsim deckam davam do izby, bud vedla postele, alebo aj na okenny parapet, nemusi to mat hned pod nosom, asi je lepsie, cim blizsie sa da, ale zase nie za kazdu cenu...
ja len neosupanu prekrojim na dve casti a kazdu tu polovicku este napicham vidlickou ci narezem zarezy nozikom...
mm robi aj tak, ze nakraja akoby nadrobno, ale to je nafigu, lebo rychlo vyschne a podla mna je ta pointa prave v tom postupnom celonocnom vyparovani sa tych prospesnych latok
tu som to nasla aj na webe]
Cibuľa sa dá aj dýchať!
Liečebné účinky cibule si môžete vyskúšať aj v prípade, že jeden z členov vašej rodiny dostal chrípku či prechladol.
Neošúpanú cibuľu skrojte na jej vrchnej i spodnej časti a niekoľko krát ju prepichnite vidličkou. Potom cibuľu postavte na tanier do blízkosti chorého – môžete využiť aj v noci. Cibuľa pohltí choroboplodné zárodky. Ak bolo jej vystavenie účinné, cibuľa sčernie.
http://www.dobrarada.sk/clanok/cibula-s-medom.html
No nam cibulacka nezabrala 4 noc spim s cibulou a soplik ma stale.no nie moc ale odsavam cca 4 k za den.neviem ci zuby alebo choroba.dr.sa mi nechce lebo mu da pamycon.ako vzdy.davam mu libenar a lapky do nosa.kaka aj 3krat denne.a ja?prosim.pekne po roku vcera zapal prsnika.skoro ma slahlo.horucka triaska no horor.chvalabohu som to vypotila po cca 3 hodinach a 2 paraleny.uz ostala len bolest prsnika.(
@mnamkacik malemu fesakovi zelame s Lukaskom vsetko najlepsie,nech rastie do krasy 🎁🎉😘🎂
@ofinna85 dal celu noc bez cicka?boze,snad sa aj ja raz toho dozijem 😁😂
Baby ja som tento týždeň začala zavádzať kravské plnotučné mlieko, najskôr o tretej poobede, včera už aj večer, sunar dávam v noci a skoro ráno ak papá ešte v posteli napr ak vstane 5,30 vypije sunar a ešte zaspí, lebo vstať sa mi nechce, horúca voda je v termoske a mlieko vo fľaši. KM toleruje, všetko ok. Tak už len odučit v noci od tej fľaše.
@stanka2612
@ofinna85 ĎAKUJEM
@jarkajozo možno raz dáme aj nejaku aspoň dodatočne spoločnú ...na Chopku?
@lenadka ja mu tiez uz par dni robim kasu z kravskeho mlieka a zatial dobre uvidime,co bude dalej,ale uz kojim len rano,poobede a vecer a v noci raz...tak uz chcem pomaly postupne odstavovat...
@stanka2612 co ze ))ale kde tusim.je castejsie na cicke ako inokedy((tuto noc co mi bolo zle .pan mnam mna kazdu hodku tusim((
@ofinna85 aha,ja som zle precitala prepac...som namiesto zapal cicka precitala ze zaspal 😟
@lenadka to su littlebluelamb nova jarna kolekcia.. 🙂 http://www.littlebluelamb.sk/baby-new-jar/bipsy...
@stanka2612 ))))to asi v 5 rokoch prestane mi vysiet na cicke)))

@alllexis13 to tiii chlapi...😅ja mam tiez dievcatko, na poradnu ideme sice az 27 marca, ale na domacej vahe ma tiez 8,5kg 😎